לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-' תמונות שהצטברו אצלי במצלמה'
תמונות שהצטברו אצלי במצלמה
<< ההודעה הנוכחית
10/10/2008 | 16:01
58
32
לצפיה ב-'פנקייק /נירהמ1'
פנקייק /נירהמ1
10/10/2008 | 16:12
5
מצרכים:

כוס קמח
1/2 כוס חלב
2 ביצים טרופות היטב
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות שמן
1/2 כפית אבקת אפיה (אפשר להשתמש גם בקמח תופח ואז לוותר על אבקת אפיה)
1/4 כפית מלח
2 כפות רום (אלכוהולי) או ברנדי (אפשר לוותר, אבל האלכוהול מוסיף טעם)
אני שמה גם מעט גרידת לימון (מוסיף המון)
קוביות חמאה
סירופ מייפל (קנדי), סירופ שוקולד או סירופ מריבה טובה (כל אחד מעדיף אחרת)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח. עושים גומה גדולה באמצע התערובת.

2. בקערה אחרת מערבבים ביצים, חלב, שמן ורום. מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת היבשה. מוסיפים את גרידת הלימון (אופציונלי).

3. בוחשים עד שהתערובת סמיכה וחלקה, ושופכים את הנוזלים לתוך הגומה שבחומרים היבשים.

4. בעזרת מצקת שופכים מהתערובת למחבת משומנת קלות בחמאה או בשמן קנולה (כרבע כוס מהתערובת לפנקייק אחד).

5. מטגנים על אש בינונית למשך כ- 2 דקות בכל צד.

הגשה:
לפני ההגשה, כשהפנקייק`ס עדיין חמים, שמים מעל קוביות חמאה קרה אותה שופכים בנדיבות סירופ מייפל אמיתי (קנדי), אפשר גם עם סירופ שוקולד, או סירופ מריבה טובה ומגישים מיד.


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בלינצ'ס במלית גבינה מתוקה'
בלינצ'ס במלית גבינה מתוקה
10/10/2008 | 16:15
1
7
בלינצ'ס בצק בסיסי
הכנה וצילום:אילנית12
חומרים :

1 כוס קמח רגיל
קורט מלח
50 גרם סוכר
קמצוץ סוכר וניל
1 ורבע כוס חלב
2 ביצים
70 גרם חמאה מומסת

הכנה:

- בקערה עמוקה מניחים קמח ויוצרים גומא במרכז,מוסיפים מלח,סוכר,וניל,חלב ביצים –
- וחמאה,מעבדים הכול תוך הקצפה ידנית עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מעבירים למסננת למניעת גושים.
- מטגנים בחמאה או בשמן(אני אילנית טיגנתי במחבת גדולה של טפלון)

מקור המתכון:ספרון "בלינצ'ס לכול עת" בעריכת בתיה עוזיאל

המילוי שלי אילנית:גבינת טבורוג מתוקה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מבט מפנים'
מבט מפנים
10/10/2008 | 16:15
5
לצפיה ב-'סחלב שוקולד/פירגה'
סחלב שוקולד/פירגה
10/10/2008 | 16:17
6
נהדר לחימום הגוף והנשמה.
בחורף נהדר חם.
בקיץ לשים במקרר ולאכול קר.

החומרים:
2 כוסות חלב -  אפשר גם חלב סויה מועשר סידן
1/2 כוס מים מהברז
2 כפות גדושות קורנפלור
100 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
1/2 כוס סוכר
אפשר להוסיף 2 כפות ליקר לטעם

לציפוי:
כף קוקוס או אגוזים
סירופ שוקולד

הכנה:
בכוס -  לערבב היטב ללא גושים את הקורנפלור במים
לשים בסיר:
את החלב, השוקולד - שבור לקוביות, הקקאו  והסוכר -  לבחוש בלי הפסקה ולהביא לסף רתיחה.
ברגע שמתחיל לרתוח,להוסיף את הקורנפלור המהול במים ולהמשיך לערבב כל הזמן עד שיסמיך.
לסגור את הלהבה.

להעביר לכלי הגשה.
לזרזף סירופ שוקולד ולקשט מסביב בקוקוס או אגוזים

תיהנו.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגת שיש /פירגה'
עוגת שיש /פירגה
10/10/2008 | 16:19
10




נושא:    עוגת שיש טעימה מאד  

תוכן:        עוגת שיש  שחור לבן

עוגת שיש שלי                       עם הערות למטה של נחמדה מאד

תבנית עגולה קפיץ מספר 24 משומנת.  או 2 אינגליש קייק

חבילה מרגרינה מזולה  רכה
2 כוסות סוכר
4 ביצים שלמות
כוס מים רותחים
כוס קמח קראנצ'י מלא של סוגת
כוס וחצי קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
3 כפות קקאו
לבחוש חוץ מהקקאו את הכל   -    בקערה.
הבלילה צריכה לצאת   דלילה. אם יותר מדי דלילה , אפשר להוסיף עוד 2-3 כפות קמח.
לחלק את הבלילה ל-2
לחצי להוסיף את הקקאו ולבחוש.
ליצוק לתבנית 24 משומנת . את 2 הבלילות אחת על השניה.
קודם את הכהה, ומעליה הבהירה.לא צריך לערבב.

לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות.  לבדוק בעזרת קיסם אם מוכן.
מקור:פירגה
אל תשימו סוכר חום, אחרת העוגה תהיה כולה חומה.ללא שיש.

ניתן להוסיף לבלילה הלבנה צימוקים וחתיכות שוקולד שבור-או צ'יפס--- מעורבבים בכף קמח.



הערות:
אני מכינה עם כוס שמן במקום המרגרינה ובשתי תבניות מוארכות, יוצא מדהים!
כל שבוע אני מכינה את זה. הצורה יוצאת כמו עוגת הבית של אוסם, כולם כאשר רואים את זה חושבים שקניתי את זה- אבל הטעם יותר טעים...






אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סופלה שוקולד'
סופלה שוקולד
10/10/2008 | 16:21
5
18
סופלה שוקולד/אבי -פסטו
מרכיבים ל6 מנות
הכנה וצילום:אילנית12


יש להגיש מיד עם ההוצאה מהתנור,(לאחר מכן הוא צונח)

חומרים:

300 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ(השתמשתי ב60% מוצקי קקאו
4 חלמונים גדולים (1) טרופים קלות(
2 כפות רום או ליקר טוב)השתמשתי בפקק ברנדי)
40 גר' חמאה מומסת
6 חלבונים גדולים (1)
קורט קרם טרטר(לא שמתי)
    
דרך הכנה
1.    ממיסים את השוקולד בכלי המונח על סיר עם מים רותחים קלות, מקפידים שהמים לא יהיו במגע עם תחתית כלי השוקולד.
2.    כשהשוקולד נמס וחלק, מסירים מהאש ומוסיפים את החלמונים הרום והחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
3.    מקציפים את החלבונים עם קרם הטרטר עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
4.    מערבבים 1/4 מכמות הקצף עם תערובת השוקולד ומוסיפים בקיפול את היתרה.
5.    יוצקים את התערובת ל-6 כלי סופלה אישיים משומנים בכמות 2/3 מגובה הכלי, או לכלי סופלה יחיד (כלי הסופלה הינם כלים מיוחדים בעלי דפנות גבוהות).
6.    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה כ-10-12 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
7.    מגישים מיד, אחרת הסופלה נופל ומאבד אוריריות.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אוי ואבוי איזה סופלה'
אוי ואבוי איזה סופלה
11/10/2008 | 11:54
1
6
נראה טעים מאד ומפנק..
וכל התוצרים האחרים- אעבור אחד אחד ..
שבת נעימה,
יערה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה, הסופלה יצא משגע'
תודה, הסופלה יצא משגע
11/10/2008 | 12:54
8
לצפיה ב-'וואו אחד ענקייייייייי'
וואו אחד ענקייייייייי
11/10/2008 | 15:49
2
3
הסופלה נראה מדהים , פשוט מדהים!!!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מיר '
מיר
11/10/2008 | 15:59
2
הוא באמת מדהים,פעם ראשונה שלי שהכנתי.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יאמיי מעולה אילניתי '
יאמיי מעולה אילניתי
11/10/2008 | 16:02
7
לצפיה ב-'גלידת מנגו/נירהמ1'
גלידת מנגו/נירהמ1
10/10/2008 | 16:22
5
גלידת מנגו1
מקור התמונה:אילנית12
מקור המתכון:נירהמ1
החומרים:
2 מכלי שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
2 פירות מנגו גדולים "מאיה"
1/4 כוס רום (אלכוהולי(

הכנה:
- מקציפים את השמנת עם הסוכר
- מרסקים את המנגו במיקסר "מקל"
- מוסיפים את הרום, מערבבים
- מאחדים את הפרי עם הקצפת
- מכניסים לקופסה ומקפיאים.




אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגת טורט ריבת חלב וקצפת'
עוגת טורט ריבת חלב וקצפת
10/10/2008 | 16:25
5
9
הפעם השמתשתי בתבנית מרובעת.


עוגת טורט ריבת חלב

הטורט:
מכינים טורט ב 3 תבניות נמוכות 26 ,כאשר הבסיס מרופד בנייר אפיה.

7 חלבונים מוקצפים ב 1/2 כוס סוכר
7 חלמונים מוקצפים ב:
2 כפות שמן
כף תמצית וניל
4 כפות סוכר.

- לאחד את הבלילות ולקפל בעדינות:
כוס קמח רגיל +כפית 1 אבקת אפיה.
לאפות 3 בסיסים בחום בינוני כ 30 דקות.

לציפוי:
ממרח ריבת חלב(450 גרם)
2 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב

- לצפות את העוגה בריבת חלב ,ומעליה קרם פודינג ,וצירפתי מסביב וופלים במילוי אגוזים.

הערות אילנית:
השתמשתי בתבנית 24
השתמשתי ב3 שמנת מתוקה 3 אינסטנט פודינג,ו3 כוסות חלב
עוגה שתמיד קוצרת מחמאות.

מקור:זושי.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פרוסה בצלחת'
פרוסה בצלחת
10/10/2008 | 16:26
4
9
לצפיה ב-'על הכבוד איזה עוגה כמו קונדיטוריה'
על הכבוד איזה עוגה כמו קונדיטוריה
10/10/2008 | 21:59
1
4
לצפיה ב-'זורחת '
זורחת
10/10/2008 | 22:03
1
לצפיה ב-'אילנית תודה מתוקה על המטעמים ..'
אילנית תודה מתוקה על המטעמים ..
11/10/2008 | 21:24
1
2
הקפה מוכן רק מחכה למשלוחה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לינדה '
לינדה
12/10/2008 | 06:57
2
לצפיה ב-'מוס רימונים ודבש/צחי'
מוס רימונים ודבש/צחי
10/10/2008 | 16:27
5
מוס דבש ורימון/bigiack
הכנה וצילום:אילנית12

מקציפים שמנת מתוקה וכשהקצפת יציבה מוסיפים דבש ומקציפים עד לאיחוד הדבש בקצפת.
מפזרים מעט גרגרי רימון בתחתית כלי ההגשה
מזלפים עד חצי הגובה קצפת
מפזרים שוב גרגרי רימון
מזלפים קצפת עד לקצה הכלי
מכניסים למקרר ובתחילת הארוחה מעבירים למקפיא

*אפשר לעטר בפלחי תפוח וזילוף דבש

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגת תמרים בחושה/דרומית'
עוגת תמרים בחושה/דרומית
10/10/2008 | 16:29
6
עוגת תמרים מהירה
הכנה וצילום:אילנית12
מאת: ד ר ו מ י ת 1  
החומרים:
1 מרגרינה נמסה(אני אילנית שמתי 3/4 כוס שמן קנולה)
4 ביצים
1 כוס סוכר(אני אילנית שמתי חצי כוס מכיוון שהממרח תמרים מתוק)
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1  קופסא ממרח תמרים
1 כף מי ורדים (לא חובה)
1/2 כוס יין מתוק

הכנה:
לערבב במיקסר. לאפות עשרים דקות בחום 150 מעלות ולאחר מכן עוד 20 דקות בחום בינוני.

אפיתי בתבנית מלבנית .36X24

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה תוצרים משהו-משהו - התמונות ממש '
איזה תוצרים משהו-משהו - התמונות ממש
10/10/2008 | 16:29
4
5
"קשות לצפיה". תודה על המתכונים והתמונות היפות.

וגם...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תגדילי את התמונה'
תגדילי את התמונה
10/10/2008 | 16:32
3
2
לצפיה ב-'נירוש תודה.והפנקייק יצא משגע'
נירוש תודה.והפנקייק יצא משגע
10/10/2008 | 16:35
1
1
ותודה על הפרח
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העונג כולו שלי'
העונג כולו שלי
10/10/2008 | 16:45
2
לצפיה ב-' איזה עוגות WOW'
איזה עוגות WOW
10/10/2008 | 22:02
4
לצפיה ב-'"ברפי" פיסטוקים-ממתק הודי'
"ברפי" פיסטוקים-ממתק הודי
10/10/2008 | 16:30
4
6
ברפי" ממתק הודי
מקור  התמונה:אילנית

החומרים:
1 גבינה 9% (אילנית:שמתי 5 %)
כוס ורבע סוכר
450 גרם אבקת חלב
קורט הל
200 גרם חמאה
2 שמנת חמוצה
צבע מאכל ירוק(לא חובה)
250 גרם פיסטוקים מקולפים מהקליפה הפנימית(משרים לפני זה במים רותחים,ואח"כ מקלפים)
שקדים קלופים לקישוט/פיסטוקים.

ההכנה:
להמיס את החמאה על אש קטנה.לתת לה להתקרר היטב היטב
לאחר שהחמאה התקררה מוסיפים את שאר החומרים,ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית,במשך 20 -25 דקות,עד שזה מבעבע.
(כול הזמן צריך לערבב את העיסה).
למזוג לתבנית לקשט  לקרר,ואח"כ לשים במקרר.
ניתן להקפיא .

מקור:חברה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אילנית הברפי נראה משהו משהו..'
אילנית הברפי נראה משהו משהו..
11/10/2008 | 11:56
3
1
אהבתי את ההגשה בצורות
מהיכן את קונה אבקת חלב?
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יערה תודה,קניתי בחנויות'
יערה תודה,קניתי בחנויות
11/10/2008 | 12:54
2
למוצרי הודו,חושבת שיש גם בחנויות המתמחות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'המון תודה לך, אברר '
המון תודה לך, אברר
11/10/2008 | 20:02
1
אני מתכוונת לחדש את מלאי קמח האורז שלי- אז אקפוץ לחנות בהזדמנות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
11/10/2008 | 20:11
1
לצפיה ב-'מומלץ להגדיל את התמונות'
מומלץ להגדיל את התמונות
10/10/2008 | 16:34
2
3
לצפיה ב-'אילנית מה זה השחיתות הזו איזה יופי כל הכבוד|!'
אילנית מה זה השחיתות הזו איזה יופי כל הכבוד|!
10/10/2008 | 18:52
1
13
לצפיה ב-'אילנה תודה'
אילנה תודה
10/10/2008 | 19:59
1
לצפיה ב-'אילנית וואוו... תבורנה ידייך'
אילנית וואוו... תבורנה ידייך
10/10/2008 | 16:48
5
לצפיה ב-'דברים מהממים '
דברים מהממים
10/10/2008 | 17:20
3
לצפיה ב-'איזה תוצרים , פשוט נפלתי.....'
איזה תוצרים , פשוט נפלתי.....
10/10/2008 | 17:25
1
5
לצפיה ב-'חנה,שמים,ואירה חן חן על הפירגון'
חנה,שמים,ואירה חן חן על הפירגון
10/10/2008 | 17:56
1
תודה ושבת שלום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אילניתי,ראיתי גם את המסר ששלחת לי. עברתי'
אילניתי,ראיתי גם את המסר ששלחת לי. עברתי
10/10/2008 | 19:21
1
1
על כל המתוקים .  חבל"ז הכל נראה משגע והגדלתי ת'תמונות הנהדרות.
במתיקות ובשמחות.
תודה רבה ששיתפת, פירגה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פירגוש תודה '
פירגוש תודה
10/10/2008 | 20:00
1
לצפיה ב-' אילנית איזו הפגזה, איך צברת כלכך הרבה????'
אילנית איזו הפגזה, איך צברת כלכך הרבה????
10/10/2008 | 21:02
8
3
הכל ניראה מדהים, מדהים, מדהים.................. שאלה: בבלינצ'ס שם מלית של גבינה מתוקה, למה הכוונה גבינת טובורג מתוקה, קונים אותה מוכנה או ששמת משהו??????????
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' מירלה תודה על הפירגון,כן קונים'
מירלה תודה על הפירגון,כן קונים
10/10/2008 | 22:05
1
מוכנה יש בטעם טבעי,ויש מתוקה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הנה מצאתי לך תמונה'
הנה מצאתי לך תמונה
10/10/2008 | 22:09
6
10
לצפיה ב-'אהבתי מאוד את התמונות שהיצטברו'
אהבתי מאוד את התמונות שהיצטברו
11/10/2008 | 05:40
5
5
לך....ממש תענוג של מיבחר...
תודה יקרה על השיתוף המהנה
ושבת נהדרת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יאמיי הלוואי שיצטברו עוד כאלה'
יאמיי הלוואי שיצטברו עוד כאלה
11/10/2008 | 06:10
3
1
לצפיה ב-' אילנית איזה יופי ממש מדהים|כל'
אילנית איזה יופי ממש מדהים|כל
11/10/2008 | 06:22
1
3
כל הכבוד הכל ממש ממש מדהים
תבורכי אמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ענתי תודה'
ענתי תודה
11/10/2008 | 07:46
1
לצפיה ב-'תותי '
תותי
11/10/2008 | 07:45
2
לצפיה ב-'שלי '
שלי
11/10/2008 | 07:45
1
לצפיה ב-'אילניתוש הכל ניראה מיליון דולר ואסטטי'
אילניתוש הכל ניראה מיליון דולר ואסטטי
11/10/2008 | 06:46
1
3
מאוד....WOWOWWW
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'גילוש תודה'
גילוש תודה
11/10/2008 | 07:47
לצפיה ב-'תמונות פשוט סוף הדרך!!!'
תמונות פשוט סוף הדרך!!!
11/10/2008 | 15:50
3
1
אין מילים בפי
פשוט יישר כוח
הבאת לי את התיאבון למרות שאני שביעה לגמרי מהצהריים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מיר תודה'
מיר תודה
11/10/2008 | 16:00
2
2
לצפיה ב-'אילנית אשת חייל מי ימצא חבל"ז הכל נראה'
אילנית אשת חייל מי ימצא חבל"ז הכל נראה
11/10/2008 | 16:04
1
לצפיה ב-' '
11/10/2008 | 16:10
1
לצפיה ב-'אילנית איזה תוצרים מעלפים'
אילנית איזה תוצרים מעלפים
11/10/2008 | 18:34
3
הכל כל כך מהמם
איזה הפצצה טעימה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
11/10/2008 | 18:37
2
1
לצפיה ב-'אילנית איזה טעים ריקון המצלמה שלך'
אילנית איזה טעים ריקון המצלמה שלך
11/10/2008 | 22:05
1
1
הכל נראה טעים ומזמין.
שאפו יקירתי.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה,שמחה שאהבת'
תודה,שמחה שאהבת
12/10/2008 | 06:59
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ