לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'ערב טוב שאלת המרה: 100 גרם חמאה =ל.. שמן'
ערב טוב שאלת המרה: 100 גרם חמאה =ל.. שמן
<< ההודעה הנוכחית
24/03/2008 | 20:19
2
17349
רוצה לעשות עוגת אפרסקים ולא בא לי להתעסק עם חמאה ..
אני יודעת שהטעם יהיה טוב יותר עם חמאה אז אולי אני ישים רק 50 גרם השאלה כמה שמן עוד צריך??
והרי המתכון במלואו:
תודה לעונים!!!

המצרכים לעוגה:

100 גרם חמאה רכה
3 ביצים
כוס חלב
כוס וחצי קמח תופח
5 אפרסקים חתוכים לקוביות קטנות
כפית תמצית וניל
כוס סוכר
כף רום

המצרכים לציפוי:

גביע שמנת חמוצה
כף וחצי אבקת סוכר
אופן ההכנה:
יש לערבב את מצרכי העוגה לבלילה אחידה ולמזוג את הבלילה לתוך תבנית קפיצית משומנת מס 26. יש לאפות במשך כ-40 דקות בחום של 160 מעלות. בנתיים ערבב את השמנת ואבקת הסוכר להכנת הציפוי .
בתום 40 הדקות מזוג את תערובת השמנת מעל העוגה ואפה בחום 160 מעלות במשך 10 דקות נוספות, צנן את העוגה.

ובתאבון.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ערב טוב ברוכה הבאה לפורום הכי הכי טעים ונעים'
ערב טוב ברוכה הבאה לפורום הכי הכי טעים ונעים
24/03/2008 | 20:30
1
2779
100 גרם חמאה = ל-1/2 כוס שמן (כוס רגילה)
בהצלחה... גילה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה לך!! רצה להכין!!'
תודה רבה לך!! רצה להכין!!
24/03/2008 | 22:28
522

הודעות אחרונות

11:55 | 23.07.16 Borisyo
02:47 | 21.07.16 חווה בר און
21:50 | 20.07.16 מיאו מיאו 123
21:49 | 20.07.16 מיאו מיאו 123
11:18 | 13.07.16 הלא עובדת
21:22 | 12.07.16 אמשל מילואימניק טחון
21:06 | 12.07.16 אמשל מילואימניק טחון
06:50 | 07.07.16 yuditr1
14:13 | 22.06.16 רימונה הכושית

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ