לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'שטרודל תפוחי עץ בבצק עלים'
שטרודל תפוחי עץ בבצק עלים
<< ההודעה הנוכחית
18/01/2008 | 08:52
51
1241
7 תפוחי עץ גרנד
25 גרם חמאה
מיץ לימון סחוט טרי מ- 2 לימונים (אני אישית אוהבת שהמלית קצת חמצמצה כך שאפשר להוסיף מיץ רק מלימון 1)
ככוס סוכר (לטעום ולאזן טעמים)
2 כפיות אבקת קינמון
2 חופנים גדושים של צימוקים
2 שקיות סוכר וניל

בצק עלים
ביצה למשיחה
סוכר זהוב לזרייה


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'קילוף התפוחים'
קילוף התפוחים
18/01/2008 | 08:53
64
לצפיה ב-'חיתוך לשמיניות'
חיתוך לשמיניות
18/01/2008 | 08:54
64
לצפיה ב-'חיתוך לקוביות'
חיתוך לקוביות
18/01/2008 | 08:55
40
לצפיה ב-'המסת החמאה בסיר'
המסת החמאה בסיר
18/01/2008 | 08:56
117
לצפיה ב-'הוספת הלימון לתפוחים שבסיר'
הוספת הלימון לתפוחים שבסיר
18/01/2008 | 08:57
43
לצפיה ב-'הוספת הצימוקים'
הוספת הצימוקים
18/01/2008 | 08:57
38
לצפיה ב-'הוספת הסוכר'
הוספת הסוכר
18/01/2008 | 08:58
32
לצפיה ב-'הוספת הקינמון'
הוספת הקינמון
18/01/2008 | 08:59
30
לצפיה ב-'הוספת סוכר וניל'
הוספת סוכר וניל
18/01/2008 | 09:00
27
לצפיה ב-'בחישת כל המרכיבים ובישול תוך כדי'
בחישת כל המרכיבים ובישול תוך כדי
18/01/2008 | 09:01
53
ערבוב לסירוגין עד ריכוך והתעבות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'המלית מוכנה - יש לצנן עד לצינון מוחלט לפני'
המלית מוכנה - יש לצנן עד לצינון מוחלט לפני
18/01/2008 | 09:03
50
ההנחה על בצק העלים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'קימוח קל של משטח העבודה'
קימוח קל של משטח העבודה
18/01/2008 | 09:03
38
לצפיה ב-'רידוד קל של בצק העלים'
רידוד קל של בצק העלים
18/01/2008 | 09:05
52
לצפיה ב-'חיתוך רצועות השתי-וערב בשני צידי הבצק'
חיתוך רצועות השתי-וערב בשני צידי הבצק
18/01/2008 | 09:06
1
75
לצפיה ב-'תרשים לחיתוך הבצק'
תרשים לחיתוך הבצק
31/01/2008 | 04:11
66
לצפיה ב-'הנחת מלית תפוחי העץ במרכז הבצק'
הנחת מלית תפוחי העץ במרכז הבצק
18/01/2008 | 09:07
62
לצפיה ב-'סגירת הבצק על המלית'
סגירת הבצק על המלית
18/01/2008 | 09:08
61
לצפיה ב-'שני שטרודלים בתבנית'
שני שטרודלים בתבנית
18/01/2008 | 09:10
47
לצפיה ב-'משיחת השטרודלים בביצה'
משיחת השטרודלים בביצה
18/01/2008 | 09:11
40
לצפיה ב-'פיזור סוכר זהוב על הבצק המשוח בביצה'
פיזור סוכר זהוב על הבצק המשוח בביצה
18/01/2008 | 09:12
52
לצפיה ב-'השטרודלים מוכנים להכנס לתנור האפיה'
השטרודלים מוכנים להכנס לתנור האפיה
18/01/2008 | 09:13
39
לצפיה ב-'התבנית לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה'
התבנית לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה
18/01/2008 | 09:14
35
שם תשאר עד הזהבה-השמחה קלה של המאפה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'השטרודלים מוכנים'
השטרודלים מוכנים
18/01/2008 | 09:57
2
46
לצפיה ב-'ומבט מלמעלה'
ומבט מלמעלה
18/01/2008 | 10:37
1
36
לצפיה ב-'וואו זה ניראה מקסים!!!'
וואו זה ניראה מקסים!!!
19/01/2008 | 14:05
21
חייבת להכין:] דחוף!!!!



תודה רבה יקירתי

**סוגדתתתתתתת**
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומזווית נוספת שני השטרודלים'
ומזווית נוספת שני השטרודלים
18/01/2008 | 09:58
5
34
שבת שלום









אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שימי אבקת סוכר ואני באהההההההההה'
שימי אבקת סוכר ואני באהההההההההה
18/01/2008 | 10:08
21
לצפיה ב-'השטרודלים נראים מעולה - יופי של סדנה'
השטרודלים נראים מעולה - יופי של סדנה
18/01/2008 | 10:49
8
אוסיף לקישורים, לקטגוריה "סדנאות ליין של חברי הפורום" וגם לטאג-ליינס. כל הכבוד.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אף פעם לא הכנתי בכזו צורה בזכותך אני'
אף פעם לא הכנתי בכזו צורה בזכותך אני
18/01/2008 | 11:54
9
עכשו יודעת.
כל יום צריך ללמוד לפחות דבר חדש אחד. אז היום למדתי
תודה ושבת שלום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'clcl , גם יפים וגם טעימים השטרודלים שלך .....'
clcl , גם יפים וגם טעימים השטרודלים שלך .....
18/01/2008 | 16:19
5
מה עוד אפשר לבקש  ?  , רק טעימה קטנה בבקשה.......

תודה על הסדנא המלמדת .

שבת-שלום


שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סדנא מצולמת מדהימה וברורה'
סדנא מצולמת מדהימה וברורה
18/01/2008 | 23:51
4
לצפיה ב-'חנה'לה, איזה שטרודלים מ-ג-ר-י-ם וחתיכים '
חנה'לה, איזה שטרודלים מ-ג-ר-י-ם וחתיכים
18/01/2008 | 10:15
2
wa wa wi wa , בכיף הייתי באה לאכול. אוהבת את תוצריך, תבורכנה ידייך יקירתי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'YYYYY איזו סדנה מקסימה ואיזה שטרודלים מממממממ'
YYYYY איזו סדנה מקסימה ואיזה שטרודלים מממממממ
18/01/2008 | 10:45
2
3
יאמיייייייייייייי כל הכבוד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יהלוממההה - התגעגעתי'
יהלוממההה - התגעגעתי
18/01/2008 | 10:51
1
6
לצפיה ב-'מי טו המוןןןןןןןאוהבת אותך תמיד'
מי טו המוןןןןןןןאוהבת אותך תמיד
18/01/2008 | 10:52
1
לצפיה ב-'יופי, חנה'לה,כל הכבוד'
יופי, חנה'לה,כל הכבוד
18/01/2008 | 16:00
8
בקשר לבצק עלים - מה המשקל של הבצק לכל שטרודל?
האם יוצאים שניים מחבילה אחת?
כי יש חבילות של קילו ויש של פחות ואפילו יותר...
בדיוק יש לי חבילת בצק עלים במקפיא שלא ידעתי מה לעשות איתה...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוד שאלות והצעה...'
עוד שאלות והצעה...
18/01/2008 | 16:13
7
6
מכיון שלא תמיד תהיה המצגת לנגד עינינו, פתחתי קטע קטע ורשמתי את אופן ההכנה באריכות, לפי התיאור שלך.
האם אפשר לרשום את אופן ההכנה בבת אחת, ביחד עם הכמויות, לנוחיות הקהל...?
כמה זמן לפני ההכנה להוציא את הבצק מהמקפיא?
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קנולה, משהו כמו 1 כף ועוד 2 כפיות = 25 גרם? אני יודעת שהטעם לא אותו הטעם אבל יש שנמנעים משומן מן החי.
תודה על התשובות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בבקשהשטרודל תפוחי עץ בבצק עלים'
בבקשהשטרודל תפוחי עץ בבצק עלים
18/01/2008 | 16:52
17
שטרודל תפוחי עץ בבצק עלים


7 תפוחי עץ גרנד
25 גרם חמאה
מיץ לימון סחוט טרי מ- 2 לימונים (אני אישית אוהבת שהמלית קצת חמצמצה כך שאפשר להוסיף מיץ רק מלימון 1)
ככוס סוכר (לטעום ולאזן טעמים)
2 כפיות אבקת קינמון
2 חופנים גדושים של צימוקים
2 שקיות סוכר וניל

1 ק"ג בצק עלים (ל- 2 שטרודלים) - מופשר במקרר (12 שעות)
ביצה למשיחה
סוכר זהוב לזרייה


לקלוף את תפוחי העץ, לחלק לשמיניות ואח"כ לקוביות.

בסיר להמיס את החמאה ולהוסיף את שאר המרכיבים למלית.
לבחוש לסירוגין ולבשל עד ריכוך והתעבות.
*יש לצנן את המלית לחלוטין לפני המשך הרכבת השטרודל.

לקמח קלות משטח אפיה ולהניח את בצק העלים.

לחתוך משני הצדדים רצועות ליצירת שתי-וערב.

להניח מחצית מכמות המלית (אשר מספיקה לשני שטרודלים)
ולהצליב את רצועות הבצק.

למשוח ביצה על השטרודלים, לפזר סוכר ולהעביר את התבנית
לתנור אשר חומם מראש לחום בינוני-גבוה (5) ולאפות עד
השחמה.


הארות:



מקור: עצמי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'צִביה לגבי השימוש בשמן במקום חמאה'
צִביה לגבי השימוש בשמן במקום חמאה
18/01/2008 | 16:55
5
11
אני חושבת שעל הכמות הזו 25 גרם חמאה זה לא נורא...

לא ניסיתי להכין זאת עם שמן כך שאני לא יודעת לענות לך...

בעצם למה לא... יש כל-כך הרבה נותני טעם נוספים במלית כך שאני לא רואה סיבה
לא לעשות זאת עם שמן.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
18/01/2008 | 17:24
4
1
ומה לגבי כמות בצק העלים?
מה משקל הבצק לכל רולדה?
כמות החמאה באמת מזערית אבל אני לא משתמשת במרגרינה או בחמאה...
כשאכין, אדווח איך יצא עם שמן.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'צביה - כתבתי במתכון שכמות בצק העלים היא 1 ק"ג'
צביה - כתבתי במתכון שכמות בצק העלים היא 1 ק"ג
18/01/2008 | 17:30
3
8
כך שכל שטרודל הוא 1/2 ק"ג .

בצק העלים החביב עלי אותו אני מוצאת מוצלח יותר מהאחרים הוא של "ניסימיקו".




אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חנה נראה טעים על הסדנה'
חנה נראה טעים על הסדנה
18/01/2008 | 17:57
2
לצפיה ב-' לא שמתי ...'
לא שמתי ...
18/01/2008 | 19:40
לצפיה ב-'הסדנה - במאמרים - מצ"ב קישור'
הסדנה - במאמרים - מצ"ב קישור
19/01/2008 | 23:16
1
סדנת און-ליין להכנת שטרודל תפוחים צעד-אחר צעד/clcl

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/ar...

הסדנה תוכנס גם לקישורי הפורום לקטגוריה "סדנאות און-ליין של חברי הפורום", וגם לטאג-ליינס.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מקסים, והולך נפלא עם וניל'
מקסים, והולך נפלא עם וניל
18/01/2008 | 16:14
3
איזו השקעה נהדרת...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה פשוט מעולהוכל הכבוד על הסבלנות'
נראה פשוט מעולהוכל הכבוד על הסבלנות
19/01/2008 | 17:40
וההתמדה בצילום כל השלבים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חנלה הסדנה כל ברורה ומגרה'
חנלה הסדנה כל ברורה ומגרה
20/01/2008 | 06:55
3
1
שהינה התוצאה  הבת הכינה ויצאה גאה ביותר חההה
תודה לך ושבוע נהדר ומתוק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שונטלי - נראה יפהפה'
שונטלי - נראה יפהפה
20/01/2008 | 08:45
2
4
לצפיה ב-'על סדנה מגרה וטעימה - ושלי'
על סדנה מגרה וטעימה - ושלי
20/01/2008 | 09:15
1
גם שלך נראית מעולה!!!
יאמי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה לנירוש ושירלי אמסור לך בכייף'
תודה לנירוש ושירלי אמסור לך בכייף
20/01/2008 | 10:42
5
לצפיה ב-'אחלה סדנא'
אחלה סדנא
20/01/2008 | 17:53
1
תודה רבה!

שבוע טוב!

נטלי
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ