לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת גבינה אפויה יצאה לדרך'
עוגת גבינה אפויה יצאה לדרך
<< ההודעה הנוכחית
04/01/2008 | 10:40
35
2399
עוגת גבינה אפויה יצאה לדרך


חומרים:

750 גרם גבינת סקי 5%
2 גביעי שמנת (14%)
5 ביצים (5 חלבונים להקצפה, 5 חלמונים למסת הגבינה)
3/4 כוס סוכר (7 כפות) להקצפת החלבונים
3/4 כוס סוכר (7 כפות) למסת הגבינה
1 כוס קמח (8 כפות) למסת הגבינה
2 כפיות אבקת אפייה מחוקות
גרידת לימון מ- 1 לימון
2 כפיות תמצית וניל

תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ - לשמן  ולקמח

אפיה בתנור שחומם מראש לחום גבוה - 10 דקות
ועוד כ- שעה ועשר דקות בחום - נמוך.

אני, בניגוד לכל המומחים לאפייה, כ- 10 דקות לפני תום האפייה, פותחת את התנור ובמהירות
משחררת בעזרת סכין את העוגה מדפנות העוגה ומחזירה אותה לתנור.

בתום האפייה, לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה  בתנור למשך כ- 20-30 דקות .

לאחר שהעוגה תצטנן :

להקציף 1 שמנת מתוקה + 1 אינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב .

לשחרר את העוגה מטבעת התבנית ולצפות את העוגה.

העיטור והקישוט בהתאם לבחירה אישית. לפעמים פרוסות קיווי, לפעמים תות שדה, לפעמים גרידת שוקולד וכו' וכו'


מקור המתכון: עצמי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'גבינה, שמנת, חלמונים וגרידת לימון'
גבינה, שמנת, חלמונים וגרידת לימון
04/01/2008 | 10:40
55
לצפיה ב-'הוספת תמצית וניל למסת הגבינה'
הוספת תמצית וניל למסת הגבינה
04/01/2008 | 10:41
38
לצפיה ב-'הוספת תמצית סוכר למסת הגבינה'
הוספת תמצית סוכר למסת הגבינה
04/01/2008 | 10:43
27
לצפיה ב-'הקצפת החלבונים'
הקצפת החלבונים
04/01/2008 | 10:44
28
לצפיה ב-'הקצף מוכן'
הקצף מוכן
04/01/2008 | 10:45
26
לצפיה ב-'לערבב את מסת הגבינה לפני הוספת הקמח'
לערבב את מסת הגבינה לפני הוספת הקמח
04/01/2008 | 10:46
30
לצפיה ב-'ניפוי הקמח ואבקת האפיה למסת הגבינה'
ניפוי הקמח ואבקת האפיה למסת הגבינה
04/01/2008 | 10:48
30
לצפיה ב-'הבלעת הקמח במסת הגבינה'
הבלעת הקמח במסת הגבינה
04/01/2008 | 10:49
28
לצפיה ב-'הבלעת הקמח במסת הגבינה'
הבלעת הקמח במסת הגבינה
04/01/2008 | 10:50
24
לצפיה ב-'העברת הקצף למסת הגבינה'
העברת הקצף למסת הגבינה
04/01/2008 | 10:51
26
לצפיה ב-'לאחד את הקצף במסת הגבינה בתנועות קיפול עדינות'
לאחד את הקצף במסת הגבינה בתנועות קיפול עדינות
04/01/2008 | 10:52
30
זאת על מנת לא לשבור את אווריריות הקצף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ליצוק את מסת הגבינה לתבנית המשומנת והמקומחת'
ליצוק את מסת הגבינה לתבנית המשומנת והמקומחת
04/01/2008 | 10:55
2
31
לצפיה ב-'משיחת התבנית בשמן'
משיחת התבנית בשמן
04/01/2008 | 10:59
30
לצפיה ב-'קימוח התבנית'
קימוח התבנית
04/01/2008 | 11:00
27
לצפיה ב-'העוגה כ- 15 דקות לפני תום האפייה ואני פתחתי'
העוגה כ- 15 דקות לפני תום האפייה ואני פתחתי
04/01/2008 | 10:56
47
לרגע את התנור ושחררתי את העוגה מדפנות התבנית
והחזרתי מיידית לתנור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העוגה מוכנה וחוזרת לתנור האפייה הכבוי למשך'
העוגה מוכנה וחוזרת לתנור האפייה הכבוי למשך
04/01/2008 | 10:57
2
39
לצפיה ב-'clcl , איזה יופי של עוגת גבינה !'
clcl , איזה יופי של עוגת גבינה !
04/01/2008 | 23:29
1
31
עוגה יפה גבוהה ומרשימה , כמה יפה  כשהיא מעוטרת בתות-שדה . מתה על עוגות גבינה.........הכי אוהבת עוגת גבינה אפויה  מקוטשת באבקת סוכר .

חנה'לה , כשאת אומרת חום גבוה / נמוך  את יכולה בבקשה להיות יותר ספציפית , לכמה מע' הכוונה ?

לילה טוב ושבת שלום ,
שרית-ב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'10 ד' גבוה 200-220, נמוך 160 שעה + 15 ד' 180'
10 ד' גבוה 200-220, נמוך 160 שעה + 15 ד' 180
05/01/2008 | 00:02
23
הסקלה אצלי בתנור היא בספרות

3 : 160 מעלות - בינוני-נמוך

4-5 : 180-190 מעלות -בינוני

6 : 200 מעלות - בינוני-גבוה

7-8: 220-230 מעלות - גבוה

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' אני רואה וקוראת כאן סיפור של הצלחה'
אני רואה וקוראת כאן סיפור של הצלחה
04/01/2008 | 11:26
14
ממש סדנה נהדרת
כל הכבוד על ההשקעה
המתכון נראה כה ברור
נצרתי לעצמי תודה רבה
מתחשק להכין ולקשט ב
ים .
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חנהל'ה, סדנה טעימה וכל הכבוד על הסבלנות ועל'
חנהל'ה, סדנה טעימה וכל הכבוד על הסבלנות ועל
04/01/2008 | 11:32
5
ההשקעה.  השיתוף והתוצאה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העוגה לאחר שחרור מהתבנית'
העוגה לאחר שחרור מהתבנית
04/01/2008 | 11:56
2
34
ולפני ציפוי הקרם והעיטור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה גובה מעולה תודה על הסדנה'
איזה גובה מעולה תודה על הסדנה
04/01/2008 | 13:06
1
10
לצפיה ב-'הסדנה עלתה לקישורים'
הסדנה עלתה לקישורים
04/01/2008 | 13:11
8
ל"סדנאות און-ליין"

ולטאגליינס.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העוגה מוכנה עם הקרם והעיטור'
העוגה מוכנה עם הקרם והעיטור
04/01/2008 | 15:56
4
33
הציפוי נעשה לאחר שהעוגה הצטננה לחלוטין.

התלבטתי על העיטור... התותים היו כל-יפים ומתוקים אז החלטתי לעשות בהם שימוש ישיר ולא קישוטי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אופציית העיטור הראשונה עם תותים שכאמור'
אופציית העיטור הראשונה עם תותים שכאמור
04/01/2008 | 15:59
1
25
ויתרתי בפעם זו
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סדנא מעולה'
סדנא מעולה
04/01/2008 | 16:18
3
וגם התוצאה הסופית נראית מעולה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' פרוסה'
פרוסה
06/01/2008 | 03:16
1
30
לצפיה ב-'ומזווית נוספת'
ומזווית נוספת
06/01/2008 | 03:17
25
לצפיה ב-'עוגה כלבבי אחלה סדנא '
עוגה כלבבי אחלה סדנא
04/01/2008 | 16:22
1
10
אני מאוד אוהבת עוגות גבינה. אפשר להמיר את השמנת בלבן?



שבת שלום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לא ניסיתי'
לא ניסיתי
04/01/2008 | 16:28
3
לצפיה ב-'נפלאה ויפיופה'
נפלאה ויפיופה
04/01/2008 | 16:46
7
לצפיה ב-'חנלה היא מהממת'
חנלה היא מהממת
04/01/2008 | 17:47
8
איזה יופי של סדנה אהבתי את הקישוט עם התותים גם...יאמיייייי
שבת נהדרת לכם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'העוגה יפהפיה והסדנה מעולה - כל הכבוד'
העוגה יפהפיה והסדנה מעולה - כל הכבוד
04/01/2008 | 23:08
2
3
לצפיה ב-'חנה יאמי יאמי העוגה נראית טעימה'
חנה יאמי יאמי העוגה נראית טעימה
05/01/2008 | 11:07
1
7
תודה רבה לסדנה .
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עוגה נהדרת- יפה וגבוהה בדיוק כפי שאני אוהבת'
עוגה נהדרת- יפה וגבוהה בדיוק כפי שאני אוהבת
05/01/2008 | 15:38
9

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ