פסטה ברוטב אדום (צמחוני) צעד צעד

פוקסי99

New member
פסטה ברוטב אדום (צמחוני) צעד צעד

בצל אדום(אפשר גם רגיל) אחד קצוץ לטבעות פלפל חריף (אפשר מתוק למי שלא אוהב מעט חריף) 4 שיני שום מעוכות 5 עגבניות קצוצות במנדולינה(או בגודל קוביות לסלט) 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מחוקה מלח (יש לקחת בחשבון את המליחות של אבקת המרק) 2 כפיות אורגנו יבש 1כף מרק עוף פרווה 2 כפות רסק עגבניות 4 כפות שמן לטיגון אני משתמש בקנולה 3/4 חבילה ספגטי כף מלח להכנת הספגטי כ 3ליטר מים רתוחים להכנת הספגטי בתמונה הבצל האדום כאשר חתכתי לו "פנס" הפינה כדיי שישב טוב על הקרש בזמן החיתוך
 

פוקסי99

New member
חתוך לטבעות

מבקש לציין שהשתמשתי בבצל אדום רק כתוספת צבע לא רואה במקרה זה של בצל מטוגן הבדל בין בצל רגיל לבצל אדום
 

פוקסי99

New member
מוסיף אורגנו

אני נוהג למלל את האורגנו היבש בין כפות הידיים כדי שיהיה יותר גרגירי מהרגיל בשקיות התבלינים
 

פוקסי99

New member
מוסיף מיץ לימון

אני לפני יום בישולים סוחט מספר לימונים שופך לצנצנת סוגר ושם במקרר ובמשך היום בכל פעם שצריך מיץ לימון שופך לפי הדרוש מהצנצנת נוח מאד
 

פוקסי99

New member
שתי כפות רסק עגבניות

ובוחש הייטב בזמן ההוספה לקבלת "משחה" הומוגנית
 

פוקסי99

New member
מוסיף את העגבניות החתוכות

ובוחש הייטב הייטב לא מוסיף בשלב זה מים העגבניות ייגירו נוזלים והטעם יהי מרוכז יותר
 

פוקסי99

New member
במקביל לרוטב מרתיח סיר עם מים

ומוסיף כף מלח גס ככל שיהי יותר מים טוב יותר בתהליך בישול הפסטה חשוב שהמין יירתחן כל הזמן
 

פוקסי99

New member
מכניס למים שליש מכמות הפסטה

בתהליך איטי לא בפעם אחד כאשר הפסטה מתרככת מעט עם כף מיוחדת מקפל ומטביעה בתוך המים כל הזמן במים רוצחים
 

פוקסי99

New member
וכל הפסטה בתוך המים הרותחים

לאחר שכל הפסטה במים אני מבשל כ8 דקות תוך בחישה מפעם לפעם למרות שעם מקפידים שהמים רותחים בכל התהליך הפסטה לא נדבקת אחד לשניה
 
למעלה