לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'פסטה ברוטב אדום (צמחוני) צעד צעד'
פסטה ברוטב אדום (צמחוני) צעד צעד
<< ההודעה הנוכחית
28/12/2007 | 17:15
28
554
בצל אדום(אפשר גם רגיל) אחד קצוץ לטבעות
פלפל חריף (אפשר מתוק למי שלא אוהב מעט חריף)
4 שיני שום מעוכות
5 עגבניות קצוצות במנדולינה(או בגודל קוביות לסלט)
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מחוקה מלח (יש לקחת בחשבון את המליחות של אבקת המרק)
2 כפיות אורגנו יבש
1כף מרק עוף פרווה
2 כפות רסק עגבניות
4 כפות שמן לטיגון אני משתמש בקנולה

3/4 חבילה ספגטי
כף מלח להכנת הספגטי
כ 3ליטר מים רתוחים להכנת הספגטי

בתמונה הבצל האדום כאשר חתכתי לו "פנס" הפינה כדיי שישב טוב על הקרש בזמן החיתוך

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חתוך לטבעות'
חתוך לטבעות
28/12/2007 | 17:17
23
מבקש לציין שהשתמשתי בבצל אדום רק כתוספת צבע לא רואה במקרה זה של בצל מטוגן הבדל בין בצל רגיל לבצל אדום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'קוצץ את העגבניות במנדולינה'
קוצץ את העגבניות במנדולינה
28/12/2007 | 17:19
26
לצפיה ב-'שמן למחבת'
שמן למחבת
28/12/2007 | 17:20
25
לצפיה ב-'מטגן את הבצל'
מטגן את הבצל
28/12/2007 | 17:21
14
לצפיה ב-'מוסיף שום כתוש'
מוסיף שום כתוש
28/12/2007 | 17:23
15
לצפיה ב-'מפסיק את התהליך לתיקון המחשב סליחה מכולם'
מפסיק את התהליך לתיקון המחשב סליחה מכולם
28/12/2007 | 17:23
11
לצפיה ב-'מוסיף פלפל שחור'
מוסיף פלפל שחור
28/12/2007 | 17:52
18
לצפיה ב-'מוסיף אורגנו'
מוסיף אורגנו
28/12/2007 | 17:54
11
אני נוהג למלל את האורגנו היבש בין כפות הידיים כדי שיהיה יותר גרגירי מהרגיל בשקיות התבלינים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף מלח'
מוסיף מלח
28/12/2007 | 17:56
12
לצפיה ב-'מוסיף מיץ לימון'
מוסיף מיץ לימון
28/12/2007 | 17:58
13
אני לפני יום בישולים סוחט מספר לימונים שופך לצנצנת סוגר ושם במקרר ובמשך היום בכל פעם שצריך מיץ לימון שופך לפי הדרוש מהצנצנת נוח מאד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שתי כפות רסק עגבניות'
שתי כפות רסק עגבניות
28/12/2007 | 18:00
13
ובוחש הייטב בזמן ההוספה לקבלת "משחה" הומוגנית
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ובוחש הייטב'
ובוחש הייטב
28/12/2007 | 18:01
10
שמו לב שבזמן הוספת הרסק הוספתי גם את הפלפל החריף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף את העגבניות החתוכות'
מוסיף את העגבניות החתוכות
28/12/2007 | 18:10
11
ובוחש הייטב הייטב לא מוסיף בשלב זה מים העגבניות ייגירו נוזלים
והטעם יהי מרוכז יותר
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ולאחר כ5 דקות'
ולאחר כ5 דקות
28/12/2007 | 18:11
15
כאשר מצטברים נוזלים אני מוסיף את אבקת המרק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מכסה עם המכסה את הסיר'
מכסה עם המכסה את הסיר
28/12/2007 | 18:15
11
ומשאיר על להבה קטנה למשך 30 דקות לפחות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'במקביל לרוטב מרתיח סיר עם מים'
במקביל לרוטב מרתיח סיר עם מים
28/12/2007 | 18:16
11
ומוסיף כף מלח גס ככל שיהי יותר מים טוב יותר
בתהליך בישול הפסטה חשוב שהמין יירתחן כל הזמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מכניס למים שליש מכמות הפסטה'
מכניס למים שליש מכמות הפסטה
28/12/2007 | 18:19
8
בתהליך איטי לא בפעם אחד
כאשר הפסטה מתרככת מעט עם כף מיוחדת מקפל ומטביעה בתוך המים כל הזמן במים רוצחים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ועם הכף מטביע בתוך המים הרותחים'
ועם הכף מטביע בתוך המים הרותחים
28/12/2007 | 18:20
11
לצפיה ב-'וכל הפסטה בתוך המים הרותחים'
וכל הפסטה בתוך המים הרותחים
28/12/2007 | 18:22
10
לאחר שכל הפסטה במים אני מבשל כ8 דקות תוך בחישה מפעם לפעם למרות שעם מקפידים שהמים רותחים בכל התהליך הפסטה לא נדבקת אחד לשניה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוציא אחד ממקלות הפסטה לבדיקה'
מוציא אחד ממקלות הפסטה לבדיקה
28/12/2007 | 18:24
10
הפסטה צריכה להיות גמישה אבל לא רכה מידיי
ממליץ לנעוץ בין השיניים לבדיקת מוכנות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מסנן את המים'
מסנן את המים
28/12/2007 | 18:26
11
ממליץ לקרוא את ההוראות של הייצרן
יש פסטות שאין צורך לשטוף אלה רק לסנן כמו במקרה שלי ויש כאלו אשר מחייבות שטיפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ויש לנו רוטב'
ויש לנו רוטב
28/12/2007 | 18:27
15
לצפיה ב-'ויש לנו פסטה אז בתאבון'
ויש לנו פסטה אז בתאבון
28/12/2007 | 18:30
62
אני מגיש את הרוטב בנפרד ואת הפסטה בנפרד
וכל אחד לוקח לפי הכמות הנוחה לו
ניתן בשלב סינון המים להניח את המסננת למספר דקות להוצאת הנוזלים ואז לשפוך לתוך סיר ברוטב לערבב הייטב ולהמשיך לבשל עוד כ3 דקות.
זה טוב במיוחד לאלו אשר אוהבים את הנמה חמה מאד
שלום לכולם
פוקסי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ובצלחת'
ובצלחת
28/12/2007 | 21:53
2
21
זאת דוגמה לצלחת פסטה עם רוטב אדום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי כל הכבוד על הסובלנות'
פוקסי כל הכבוד על הסובלנות
29/12/2007 | 11:36
7
והתוצאה ניראת מעולההההה
שאפו פוקסי יקר תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי זה נראה נהדר הסדנה'
פוקסי זה נראה נהדר הסדנה
29/12/2007 | 16:42
3
תיכנס לקישורים ב"בסדנאות און-ליין".

.....
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מעורר תאבון. יופי של סדנא . יישר כח'
מעורר תאבון. יופי של סדנא . יישר כח
29/12/2007 | 14:09
10
לצפיה ב-'פוקסי'לה - סדנה נפלאה - תודה רבה'
פוקסי'לה - סדנה נפלאה - תודה רבה
29/12/2007 | 17:41
8
תוכנס לקישורים ולטאג-ליינס.
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ