לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'כבישת זיתים: המשך'
כבישת זיתים: המשך
<< ההודעה הנוכחית
19/10/2007 | 14:08
27
338
אז בשבוע שעבר מסקתי את אחד משני העצים אשר בגינה
שמתי בקערת נירוסטה גדולה הוספתי מים
וכך במשך השבוע החלפתי מים בוקר וערב
היום לאחר שבוע אני ממשיך בתהליך הכבישה
אני כובש זיתים כפי שלימד אותי חבר דרוזי
ממלא את הזיתים בבקבוקי קולה ליטר וחצי
מוסיף שום חתוך לימון חתוך ופלפל חריף
כמות המלח נקבעת לפי ביצה לא מבושלת אני שם מים בכלי מניח בפנים את הביצה מוסיף את המלח אט אט עד אשר הביצה צפה
כאשר הביצה צפה ריכוז המלח הוא הנכון
כדי לפשט את התהליך אני חותך מראש את המרכיבים ואז ממלא את הבקבוקים
בתמונה
המרכיבים על קרש החיתוך
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'דוחף לבקבוק את הלימון'
דוחף לבקבוק את הלימון
19/10/2007 | 14:10
28
הלימון חתוך לרצועות ארוכת כדי שיכנס בקלות לפתח הבקבוק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וגם השום בדרך פנימה'
וגם השום בדרך פנימה
19/10/2007 | 14:13
16
גם השום חתוך לרצועות בנוסף לחיתוך כדיי שיכנס גם שטח המגע עם המים יגדל והשום יורגש יותר
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והפלפל החריף'
והפלפל החריף
19/10/2007 | 14:16
15
אני משתמש בפלפל חריף אשר אני מגדל בגינה ואז אני יודע את רמת החריפות שלו ולא מצפה לי הפתעה כאשר הזיתים יהיו מוכנים
וטיפ שלי
כל הפלפלים טובים לאכילה ובישול
למי שאין גינה כדאי לרכוש אדנית עם שני שיחי פלפל לשים בחלון במקום שיש אור  
השיחים מניבים פרי כל השנה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וכך נראית התחתית של הבקבוק'
וכך נראית התחתית של הבקבוק
19/10/2007 | 14:19
21
לפני הוספת הזיתים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והזיתים בדרכם פנימה'
והזיתים בדרכם פנימה
19/10/2007 | 14:22
23
אני משתמש בשתי שיטות להכנסת הזיתים
אחד לוקח את הזיתים בכף היד מניח על פתח הבקבוק ונותן לזיתים לפול פנימה
בשיטה השניה חותך את ראש הבקבוק מניח אותו הפוך על פתח הבקבוק וזורק פנימה אט אט את הזיתים
בתמונה השיטה של כף היד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והשיטה השניה עם ראש הבקבוק כמשפך'
והשיטה השניה עם ראש הבקבוק כמשפך
19/10/2007 | 14:24
18
לצפיה ב-'ממלא את הבקבוק עד מחציתו בזיתים'
ממלא את הבקבוק עד מחציתו בזיתים
19/10/2007 | 14:26
16
מכה מעט עם הבקבוק על השיש כדי שהזיתים "יישבו טוב"
ומוסיף שוב לימון שום ופלפל חריף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומוסיף זיתים עד בפקק'
ומוסיף זיתים עד בפקק
19/10/2007 | 14:28
21
לצפיה ב-'מכה עם תחתית הבקבוק על השיש'
מכה עם תחתית הבקבוק על השיש
19/10/2007 | 14:30
14
לצמצום רווחים בים הזיתים ורואים שגובה הזיתים ירד לעומד התמונה הקודמת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומוסיף שוב לימון פלפל ושום'
ומוסיף שוב לימון פלפל ושום
19/10/2007 | 14:32
14
לצפיה ב-'ממלא את הבקבוק במים'
ממלא את הבקבוק במים
19/10/2007 | 14:34
16
זה תהליך המדידה אני ממלא במים ואז שופך את המים לכוס וסופר כמה כוסות כדי לתכנן את הכנת התמיסה
בשיטה זאת אני גם שוטף שוב את הזיתים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ווסופר כוסת בניקוז המים מהבקבוק'
ווסופר כוסת בניקוז המים מהבקבוק
19/10/2007 | 14:36
16
לצפיה ב-'ממלא בכלי את כמות המים אשר ספרתי'
ממלא בכלי את כמות המים אשר ספרתי
19/10/2007 | 14:39
17
לצפיה ב-'ועכשיו!! ההפתעה'
ועכשיו!! ההפתעה
19/10/2007 | 14:44
18
לוקח ביצה לא מבושלת
שוטף הייטב עם סקוטש וסבון
מכניס לכלי עם המים ומוסיף אט אט מלח
כאשר המים הופכים לתמיסה בגלל המלח המשקל הסגולי עולה לפי יחס המלח והמים
כאשר הביצה צפה זה היחס הנכון
יש להפסיק את הוספת המלח כאשר הביצה מתחילה לצוף
בתמונה שטיפת הביצה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והביצה בתחתית הכלי'
והביצה בתחתית הכלי
19/10/2007 | 14:46
24
לצפיה ב-'מוסיף מלח בתחילה כפית גדושה לכל כוס מים'
מוסיף מלח בתחילה כפית גדושה לכל כוס מים
19/10/2007 | 14:48
16
ולאחר מכן במנות של חצי כפית עד אשר הביצה צפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והביצה צפה'
והביצה צפה
19/10/2007 | 14:50
18
ממליץ לאפשר לביצה לצוף לא במלואה כך אנחנו בטוחים שלא הוספנו יותר מידיי מלח
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שופך את התמיסה לבקבוקים'
שופך את התמיסה לבקבוקים
19/10/2007 | 14:52
19
ומקפיד לא להוסיף את המלח אשר נמצא בתחתית הכלי החישוב של התמיסה הוא לפי הנוזל ללא המלח שלא נמס
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף שמן זית'
מוסיף שמן זית
19/10/2007 | 14:55
17
תפקיד השמן הוא לשמש חוצץ בין תמיסת הכבישה לבין האוויר כדי למנוע עובש והזיתים עלולים להיות רכים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והבקבוקים סגורים והולכים לנוח לחודש'
והבקבוקים סגורים והולכים לנוח לחודש
19/10/2007 | 15:01
5
20
מכוון שלא שברתי את הזיתים הזמן עד שיהי מוכנים ארוך יותר כחודש
זהו תם התהליך לדעתי הוא פשוט
כל טוב
שבת שלום
וחייב לכם כבישה של זיתים שחורים
הכל תלוי עם אשיג
מקווה שזה לא היה ארןך מידיי והגזמתי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יאמי-פוקסי אני גם מכינה כך עם מבחן'
יאמי-פוקסי אני גם מכינה כך עם מבחן
19/10/2007 | 15:41
4
12
הביצה.
כשאני קונה את הזיתים, בעל ההחנות גם שובר לי אותם.

הנה בתמונה לפני הכבישה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פה מסודרים בצנצנת'
פה מסודרים בצנצנת
19/10/2007 | 15:43
3
21
לצפיה ב-'מוכנים-'
מוכנים-
19/10/2007 | 15:45
2
14
לצפיה ב-'אי אפשר לעמוד בפניהם.יאמי של זיתים.תודה'
אי אפשר לעמוד בפניהם.יאמי של זיתים.תודה
19/10/2007 | 15:48
12
פוקסי
תודה אילניתוש
תהנו ואנחנו נפרגן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ממליצה לך לקנות צנצנת מזכוכית-,זה'
ממליצה לך לקנות צנצנת מזכוכית-,זה
19/10/2007 | 15:51
10
פחות עבודה,פשוט להכניס הכול בבת אחת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזו סדנה - כל הכבוד - ישר לקישורים'
איזו סדנה - כל הכבוד - ישר לקישורים
19/10/2007 | 16:02
10
לצפיה ב-' על הסדנא הניפלאה'
על הסדנא הניפלאה
19/10/2007 | 18:58
5

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ