לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'לחם גרוזיני בוקר טוב לכולם'
לחם גרוזיני בוקר טוב לכולם
<< ההודעה הנוכחית
15/10/2007 | 05:39
17
255

1 ק"ג קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
1/2 1כפיות מלח
כפית סוכר
3/4 2 כוסות מים חמימים

שם את הקמח בקערת המיקסר עושה גומה במרכז מוסיף את השמרים את הסוכר ו3/4 כוס מים חמימים
משאיר כך שיתסוס כ1/4 שעה
מוסיף את המלח בצידי הקערה מוסיף את השמן והמים ומפעיל את המיקסר עד קבלת בצק רך אך לא דביק
במקרה והבצק יוצא נוזלי מידיי להוסיף קמח, הטוב ביותר להוציא את הבצק לשיש ללוש ביד תוך הוספת קמח עד קבלת בצק לא דביק,
לאחר שהבצק תפח ללוש שוב לקבלת צורה מוארכת של הבצק לחתוך עם סכין ל4 יח'
לצור ארבע כדורים ולהניח על השיש להתפחה כ20 דקות
להוציא מהתנור תבנית חמה כ2/3 מאורכה לזרוק למים כדור בצק להוציא מהמים להניח  בתבנית ולמעוך במרכז הכדור עם היד
לקבלת הצורה הרצויה, לטפטף שמן זית וקצח לעשות כך עם כדור נוסף ולהחזיר את התבנית לתנור ל20 דקות או עד שהלחם מקבל צבע זהוב יפה
ניתן לייצר את הצורת שאנו רוצים, הצורה הקלאסית במקרה הזה הוא לחם שבמרכזו שקע והדפנות מוגבהות
כל טוב
פוקסי

בתמונה הבצק בכף היד לאחר הלישה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והבצק תפח'
והבצק תפח
15/10/2007 | 05:41
24
שימו לב לפסים המאורכים של הבצק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ולאחר הלישה השניה'
ולאחר הלישה השניה
15/10/2007 | 05:42
1
27
לצפיה ב-'תמונת החיתוך'
תמונת החיתוך
15/10/2007 | 05:56
23
התמונה הבאה היא הכדורים לאחר ההתפחה
בתמונה הזאת הבצק חתוך עם סכין ל4
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וחותך בסכין ל4 יחידות'
וחותך בסכין ל4 יחידות
15/10/2007 | 05:43
1
25
לצפיה ב-'שם כדור בקערת מים'
שם כדור בקערת מים
15/10/2007 | 05:46
26
כאשר הכדורים תופחים אני מדליק את הצנור בחום של 220 מעלות כאשר התבנית בתנור מתחממת גם
ואז כאשר אני מניח את הכדור הוא סופג מכת חום ראשונית מהתבנית
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מניח בתבנית החמה'
מניח בתבנית החמה
15/10/2007 | 05:47
26
לצפיה ב-'ומועך עם אגרוף היד בתחילה'
ומועך עם אגרוף היד בתחילה
15/10/2007 | 05:48
26
לקבלת שקע במרכז הכדור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וממשיך עם כף היד'
וממשיך עם כף היד
15/10/2007 | 05:49
25
לקבלת הצורה הסופית
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף שמן זית וקצח'
מוסיף שמן זית וקצח
15/10/2007 | 05:51
28
ומחזיר לתנור החם
שימו לב שהכנתי לחם עגול ולחם מאורך פשוט היה נוח להכין כך בתבנית
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ויש לנו לחם נהדר'
ויש לנו לחם נהדר
15/10/2007 | 05:54
4
27
ולשאלה אשר תשאל
אני לא מורח כלום על התבנית וגם לא שם ניייר אפיה(ללא בצק עליו הוא עלול להתלקח)
מכוון שהתבנית חמה מראש הבצק לא נדבק
כל טוב פוקסי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'wow!!'
wow!!
15/10/2007 | 06:09
7
לצפיה ב-'מעולה כול הכבוד-'
מעולה כול הכבוד-
15/10/2007 | 06:33
15
לצפיה ב-'נראה מתאים למליות שונות ומעניינות.לא? אין על'
נראה מתאים למליות שונות ומעניינות.לא? אין על
15/10/2007 | 07:01
6
פוקסי שלנו. מגשים חלום לכולם
בקר אור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-' חבל על הזמן, תודה פוקסי.'
חבל על הזמן, תודה פוקסי.
15/10/2007 | 09:05
4
לצפיה ב-'פוקסי - תודה על הסדנה הנפלאה - מוסיפה'
פוקסי - תודה על הסדנה הנפלאה - מוסיפה
15/10/2007 | 08:37
5
לקישורים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יוווווו נראה נפלא'
יוווווו נראה נפלא
15/10/2007 | 09:03
1
2
נראה טעים ומגרה
כל הכבוד!!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי אין עלייך אין .'
פוקסי אין עלייך אין .
15/10/2007 | 09:17
13

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ