לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'קובץ מרקים של מוטי בראון- baronm10'
קובץ מרקים של מוטי בראון- baronm10
<< ההודעה הנוכחית
28/09/2007 | 11:48
23
735
הקובץ נערך ע"י דונה קישוט.


מפאת גודלו של הקובץ חילקתי אותו לשני חלקים.

להנאתכם

מצורף חלק א'.

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חלק ב''
חלק ב'
28/09/2007 | 11:49
107
לצפיה ב-'שוש - תודה רבה על חילוק הקובץ'
שוש - תודה רבה על חילוק הקובץ
28/09/2007 | 12:11
19
לצפיה ב-'תודה רבה גם למוטי ולדונה על הקובץ הנפלא'
תודה רבה גם למוטי ולדונה על הקובץ הנפלא
28/09/2007 | 12:12
7
לצפיה ב-'ו נוספת לשמים כחולים1 - ששלחה לי את'
ו נוספת לשמים כחולים1 - ששלחה לי את
28/09/2007 | 12:15
24
הקובץ במייל.

הקובץ ייתווסף לקישורי הפורום.

חג שמח ומועדים לשמחה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מרקים...'
מרקים...
28/09/2007 | 12:48
1
27
וואוו, איזה יופי בדיוק הזמן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יאמי ריח של חורף באויר.... מרקים וחורףףףףףףףף'
יאמי ריח של חורף באויר.... מרקים וחורףףףףףףףף
28/09/2007 | 22:39
9
מאחר ואין לי חורף אני מכינה מרקים כל השנה.....תודה למי שטרח והביא לנו מתכוני מרק. וכמובן תודה לכותב המתכונים.
חג שמח ושבת שלום .
גשם גשם בוא, גשם גשם וקורררררררררר.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
28/09/2007 | 12:48
3
לצפיה ב-'מישהו חיפש אותי ? תודה לשוש ונירה'
מישהו חיפש אותי ? תודה לשוש ונירה
28/09/2007 | 12:57
1
38
איזה כיף שהגיעה עונת המרקים
ישנם עוד מתכוני מרקים בבלוג שלי שלא נמצאים בקבצים

מצרף אחד מהם מרק עגבניות קלויות
אוכל חלבי >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'מוטי - הקובץ יפהפה - הוא פותח בכבוד את'
מוטי - הקובץ יפהפה - הוא פותח בכבוד את
28/09/2007 | 16:41
41
עונת המרקים. רבה.

שנה טובה לך ולמשפחתך.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ממש מקצועי. הפורום הזה משתבח עם הזמן '
ממש מקצועי. הפורום הזה משתבח עם הזמן
28/09/2007 | 13:00
8
9
ואני נהנה ללמוד מהידע אשר נאסף כאן ומהמקצועיות
כל הכבוד
פוקסי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שבת שלום לכולם וסוף שבוע מגניב'
שבת שלום לכולם וסוף שבוע מגניב
28/09/2007 | 17:37
7
19
הכנתי מרק ממה שהיה בבית, בליוי ספר ה"פפריקה" - הכנתי מרק גולש מדומה ללא בשר, לכן הוא מדומה...עושה רושם טוב, לפי הריח שמתפשט בבית, אם יהיה לנו טעים אעביר לכם מתכון...בינתיים שבת שלום.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מרק גולאש מדומה עם נטיפים{ללא בשר}טעיםםםם'
מרק גולאש מדומה עם נטיפים{ללא בשר}טעיםםםם
28/09/2007 | 19:27
6
34
למרק ניתן שמו, כי הכנתו דומה לזו של הגולאש, אך אין בו בשר, זהו מרק חורפי טוב, משביע ומחמם...

מספר ה"פפריקה" - עמוד 39 - מומלץ כי זה טעיםםםםם, אני הכנתי חצי כמות.

המרכיבים:
50 גרם מרגרינה - שמתי 3 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
כף פפריקה - אני הוספתי גם מעט חריפה.
קילו תפו"א כ-5-6, אני הכנתי עם דזירה, זה תפוח עם קליפה אדומה והם טיפונת מתקתקים.
6 כוסות מים - לדעתי צריך לפחות 8 כוסות לכיסוי התפו"א ונוזל למרק.
3 כפות מרק בטעם עוף - פרווה.
2 פלפלים ירוקים מנוקים - חתוכים לקוביות קטנות
עגבניה - קוביות קטנות
3 כפות שמן
שן שום קצוצה
2 כפיות קימל - אני שמתי קימל טחון שהיה לי.

ההכנה:
בסיר עמוק מחממים מרגרינה/שמן, ומשחימים בו את הבצל הקצוץ, תוך כדי בחישה מתמדת, עד קבלת גוון כמעט חום, בוזקים את הפפריקה, ומוסיפים 1/2 כוס מים ובוחשים, בינתיים מקלפים את תפו"א ויוצרים קוביות קטנות, מוסיפים לסיר, מאדים יחד כ-10 דקות, עד ספיגת הטעם והצבע.
מוסיפים לסיר את יתרת המים ואת אבקת המרק, מבשלים כ-25 דקות עד שתפו"א יהיו כמעט רכים.
בינתיים, מחממים שמן במחבת, מוסיפים את השום, הקימל,קוביות הפלפלים והעגבניה, מתבלים במל"פ, בוחשים ומטגנים כ-10 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט, מעבירים לסיר את תכולת המחבת, בוחשים וממשיכים בבישול כ-15 דקות נוספות, טועמים ומשפרים תיבול..

מגישים חם ואפשר להוסיף בצקניות:
2 ביצים
1/4 כפית מלח
כ-1/2 כוס קמח רגיל
הוספתי גם קמצוץ אב' מרק עוף פרווה
טורפים את הביצה האב' מרק והמלח ומוסיפים בהדרגה את הקמח, טורפים עם מזלג היטב עד קבלת בלילה סמיכה וחלקה, מנטפים בעזרת כפית לתוך המרק 1/4 כפית בכל פעם ומבשלים כ-3 דקות נוספות.

*הערה:
אפשר לטגן מלכתחילה את הירקות ישירות בסיר, לבשלם עד ריכוך, להוסיף את המים ותפו"א, ממשיכים לבשל הכל יחד, ולבסוף מי שרוצה מוסיף בצקניות - זה טעים וכדאי..
תהנו...

*אני הכנתי חצי כמות, קצת יותר מים ומלח, אכלנו שתי צלחות כמו בתמונה, ושתי צלחות נוספות לשכנים שאוהבים מרק.







אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ועוד תמונה...'
ועוד תמונה...
28/09/2007 | 19:30
15
לצפיה ב-'גילוש - תודה על המתכון - מוסיפה למאמרים'
גילוש - תודה על המתכון - מוסיפה למאמרים
28/09/2007 | 20:23
3
חג שמח ומועדים לשמחה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'במאמרים - קטגוריה "מתכונים מלוחים"'
במאמרים - קטגוריה "מתכונים מלוחים"
29/09/2007 | 00:10
6
תת-קטגוריה "מרקים". רבה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ninga 3 לא יכולת להשאיר לי צלחת ?הרי אמרתי פה'
ninga 3 לא יכולת להשאיר לי צלחת ?הרי אמרתי פה
29/09/2007 | 00:59
2
2
שאני מתה על מרקים. שתדעו לכם שאני פה לומדת הרבה ואם יש לי בעיה של מה להכין אני פשוט פותחת במחשב את המחברת ומיד יש לי לכל מטרה . וגם עם מה שיש לי במקרר אני מיד מוצאת מתכון , והכל בזכותכם . היתעשרתי במתכונים
תודה רבה ולילה טוב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'זהבוש מקסימה בוקר טוב ושבת שלום לך'
זהבוש מקסימה בוקר טוב ושבת שלום לך
29/09/2007 | 07:10
1
12
מצטערת, לא ראיתי שאת מצפה למרק, אחרת הייתי מגישה לך, כי היה ממש טעים, והשכן אוהב מרקים, אז בעלי הביא לו, לשמחתי הוא אוהב מאוד את תוצריי...משתדלת, במיוחד את מרק השורשים המפורסם....
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ninga 3 בוקר טוב , חשים שיש לך לב רחב'
ninga 3 בוקר טוב , חשים שיש לך לב רחב
29/09/2007 | 08:03
14
תודה נשמה ושיהיה לך יום נעים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בדיוק עברתי על הקבצים שיש לי במחשב'
בדיוק עברתי על הקבצים שיש לי במחשב
28/09/2007 | 21:27
17
ונתקלתי בקובץ המרקים של מוטי
התכנון הוא להדפיס אותו סוף סוף ביום ראשון...
(בעבודה כמובן)
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'האוסף הוכנס לקישורי הפורום לקטגוריה "מתכונים"'
האוסף הוכנס לקישורי הפורום לקטגוריה "מתכונים"
29/09/2007 | 00:05
21
וכן ל"טאג ליינס" של הפורום.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'wow ' baronm10 איזה רעיון טוב זה היה'
wow ' baronm10 איזה רעיון טוב זה היה
29/09/2007 | 00:50
1
15
אני מאוד אוהבת מרקים . והמרקים ניראים מעוררי תאבון.תודה
לילה טוב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוטי המרקים ממש ללקק את האצבעות'
מוטי המרקים ממש ללקק את האצבעות
29/09/2007 | 06:33
13
לצפיה ב-'תודה שושותודה ברון ממש מגיע בזמן החורף'
תודה שושותודה ברון ממש מגיע בזמן החורף
29/09/2007 | 19:55
7
הקדים והקור כבר כאן אז המיבחר ממש מבורך תודה ושבוע טוב לכולם
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ