לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת זהב לסיום הצום'
עוגת זהב לסיום הצום
<< ההודעה הנוכחית
21/09/2007 | 13:37
19
2009
אני אופה את העוגה הזאת
עוגת זהב מהספר מהמטבח באהבה של רות סירקיס
שנים סמל הפסקת הצום אצלנו היא פרוסת עוגת זהב
אני אפילו מכין יותר מכוון שגם השכנים אוהבים
אז הינה המתכון


שתיים וחצי כוסות קמח
חצי כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
150 גרם מרגרינה רכה
כוס ורבע סוכר
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 כף מיץ לימון
שני שליש כוס חלב
3 ביצים
אבקת סוכר



לערבב בקערה את הקמח המלח ואבקת האפיה.
בקערה נפרדת מערבבים מרגרינה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
לבחוש בחוקה או להקציף במקצפה חשמלית עד שהתערובת נעשית קלה ואורירית והסוכר נמס.
מוסיפים את קליפת הלימון מיץ הלימון והחלב ובוחשים עד שתערובת המרגרינה נשברת וגושי תערובת צפים על החלב.
מוסיפים את תערובת הקמח בוחשים בחוזקה עד שמתקבלת תערובת חלקה לגמרי.
מוסיפים ביצה אחר ביצה תוך כדי הקצפה.
יוצקים לתבנית אפיה מאורכת ומשומנת (תבנית ללחם) ואופים בשליש התחתון של התנור בחום
בינוני נמוך במשך שעה וחצי.
כשהעוגה מוכנה מצננים מעט ומוציאים מהתבנית ומקררים היטב.
זורים אבקת סוכר.
לאורך מרכז העוגה נוצר בקע זה אופייני לעוגות מסוג זה.
כשהעוגה אפויה כהלכה היא מקבלת גוון זהב ומתכסה במעטפת חומה פריכה.




בתמונה המרגרינה הרכה בקערת המיקסר



    

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאחר עירבול ראשוני מוסיף את הסוכר'
לאחר עירבול ראשוני מוסיף את הסוכר
21/09/2007 | 13:38
23
לצפיה ב-'מגרד קליפת לימון טרי'
מגרד קליפת לימון טרי
21/09/2007 | 13:40
31
חשוב לגרד רק את הקליפה הצהובה או הירוקה ולא להגיעה לחלק הלבן אשר הוא מר מאד ומקלקל את הטעם העדין של קליפת הלימון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'כך נראית קליפת הלימון לאחר הגירוד'
כך נראית קליפת הלימון לאחר הגירוד
21/09/2007 | 13:42
20
שימו לב לא פגעתי בחלק הלבן
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף לקערת המיקסר את גרד הלימון והמיץ'
מוסיף לקערת המיקסר את גרד הלימון והמיץ
21/09/2007 | 13:44
22
לצפיה ב-'תוך עירבול מוסיף את החלב'
תוך עירבול מוסיף את החלב
21/09/2007 | 13:50
16
לצפיה ב-'וגושי המרגרינה צפים על החלב'
וגושי המרגרינה צפים על החלב
21/09/2007 | 13:52
16
לצפיה ב-'לקערת הקמח מוסיף כפית אבקת אפיה'
לקערת הקמח מוסיף כפית אבקת אפיה
21/09/2007 | 13:53
13
לצפיה ב-'את המלח'
את המלח
21/09/2007 | 13:57
10
לצפיה ב-'והקמח עם אבקת האפיה לקערת המיקסר'
והקמח עם אבקת האפיה לקערת המיקסר
21/09/2007 | 14:00
12
לצפיה ב-'מוסיף 3 ביצים'
מוסיף 3 ביצים
21/09/2007 | 14:03
8
לצפיה ב-'מורח שתי תבניות במרגרינה'
מורח שתי תבניות במרגרינה
21/09/2007 | 14:04
10
לצפיה ב-'שופך את הבלילה לתבניות'
שופך את הבלילה לתבניות
21/09/2007 | 14:07
13
לצפיה ב-'והתבניות בתנור בחום בינוני נמוך ל90 דקות'
והתבניות בתנור בחום בינוני נמוך ל90 דקות
21/09/2007 | 14:08
16
לצפיה ב-'ומוכנות'
ומוכנות
21/09/2007 | 14:10
1
39
לצפיה ב-'התנצלות'
התנצלות
21/09/2007 | 14:11
40
התמונות לא בגודל אחיד פשוט טעיתי וחלקן הקטנתי פעמיים
כל טוב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ופרוסת עוגה'
ופרוסת עוגה
21/09/2007 | 15:12
1
58
לצפיה ב-'פוקסי תבורך איש יקר על הסדנא לעוגה'
פוקסי תבורך איש יקר על הסדנא לעוגה
23/09/2007 | 05:23
14
לצפיה ב-'אחלה עוגה יפה וקלת הכנה תודה לך יקירי'
אחלה עוגה יפה וקלת הכנה תודה לך יקירי
21/09/2007 | 18:26
22
אתה שף אמיתיכל הכבוד
והעוגה נראת מלכתהפסקת הצום בכיפור הזה
תודה על סבלנות כה רבה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי - נראית כמו עוגה אידיאלית לקפה - '
פוקסי - נראית כמו עוגה אידיאלית לקפה -
22/09/2007 | 19:49
25
על המתכון והסדנה.

גמר חתימה טובה,
אוכל חלבי >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ