לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'סדנא לרולדת דבש ואגוזים'
סדנא לרולדת דבש ואגוזים
<< ההודעה הנוכחית
04/09/2007 | 16:21
42
19
המיצרכים- 6 ביצים,3 כפות סוכר חום, 3 כפות קמח מלא, כפית קינמון, כפית אבקת נס קפה, 3 כפות דבש, חופן אגוזים קצוצים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'שמים'
שמים
04/09/2007 | 16:27
4
בקערה את הביצים והסוכר ומקציפים ומקצפת בהירה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיפים'
מוסיפים
04/09/2007 | 16:35
4
למקצפת את הקמח המלא, הקינמון וכפית אבקת נס קפה ומבליעים בעדינות בתנועות קיפול לתוך המקצפת
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'יוצקים'
יוצקים
04/09/2007 | 16:39
5
את התערובת לתבנית אפיה שטוחה מצופה בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה מתיצבת והיא שחומה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוציאים'
מוציאים
04/09/2007 | 16:44
4
את העוגה מהתנור ומפרידים אותה בעדינות מנייר  האפיה בעזרת סכין
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מפזרים'
מפזרים
04/09/2007 | 16:48
4
אגוזים קצוצים ומזליפים דבש על העוגה בצורה אחידה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מגלגלים'
מגלגלים
04/09/2007 | 16:51
4
את העוגה לרולדה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מקשטים'
מקשטים
04/09/2007 | 16:56
19
2
את העוגה בדבש ואגוזים. כשהיא מתקררת אפשר לפרוס לפרוסות.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וואו,איזו יופי,ממש יאמי-'
וואו,איזו יופי,ממש יאמי-
04/09/2007 | 18:06
3
1
לצפיה ב-'לאילנית12וגם'
לאילנית12וגם
04/09/2007 | 18:30
2
לצפיה ב-'מגיע לך,ואת יכולה לקרוא לי רק'
מגיע לך,ואת יכולה לקרוא לי רק
04/09/2007 | 19:31
1
לצפיה ב-'כמובן ,אילנית'
כמובן ,אילנית
04/09/2007 | 21:19
2
לצפיה ב-', נירה שלום...ולכולם ששלום...ושאלה ?'
, נירה שלום...ולכולם ששלום...ושאלה ?
04/09/2007 | 18:09
7
יש לי 6 כוסות של פירורי עוגה,  ואני רוצה  להכין, כדורי שוקולד,
והשאלה : מה הכמויות של סוכר,או שמנת מתוקה, או כל דבר אחר,  
              האם  להוסיף מחמאה,עם שוקולד.....בקיצור  ....איך עושים,והכמויות של הדברים שמוסיפים,
             תשובה  בבקשה......ותודה מקרב לב....
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מישמיש ערב מצויין. מה שלומך? כנסי'
מישמיש ערב מצויין. מה שלומך? כנסי
04/09/2007 | 20:50
4
1
תכניסי את הפירורים למיקסר ותתחילי לצקת שמנת מתוקה כף אחרי כף עד שתקבלי עיסה כמו בצק
יש אפשורת ולא חובה להכניס כף שוקולד השחר או ממרח אחר שיש בבית לטעם
אפשרות נוספת להוסיף אגוזים,פירות יבשים קצוצים מרשמלו וכד'.....
טעים גם רק עם השמנת המתוקה
בבקשה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מישמיש,ועוד בטעם חלבה - כדורים מפתיעים'
מישמיש,ועוד בטעם חלבה - כדורים מפתיעים
04/09/2007 | 20:54
3
2
כדורי שוקולד מטחינה וסילאן-המלצה.ו pirge / אוכל חלבי   ו
10:20 | 03/01/07


כדורי טחינה וסילאן חבל על הזמן חחחההה
רעיון ישן שלי שבא לידי ביטוי השבוע כנקניק טעים ומשובח

שמים בקערה חצי כוס סילאן תמרים
           2 כפות טחינה גולמית
           כף או שתיים קקאו
           מערבבים ביחד.
מוסיפים שברי פתי בר. אני לא מפוררת.  אפשר קורנפלקס או פצפוצי אורז0---שאריות עוגה
מערבבים.
אפשר להוסיף אחרי טעימה:
סוכר חום או ממרח חרובים
צימוקים או פירות יבשים אחרים
אגוזים וכו'......
את הכדורים מניחים במנג'טים במקרר.
תהנו.

הערות:
limimלימור:
השתמשתי באבקת חרובים  - במקום בקקאו.
שמתי פצפוצי אורז ללא סוכר - במקום ביסקויטים.
נראה לי שבפעם הבאה אשתף גם את הדור הצעיר בהכנה...
הפעוט טרף!


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-', תודה מכולנו ,ושנה טובה....'
, תודה מכולנו ,ושנה טובה....
04/09/2007 | 21:32
1
לצפיה ב-'מה הכמות המדויקת של הפתי בר?'
מה הכמות המדויקת של הפתי בר?
04/09/2007 | 22:17
1
4
לצפיה ב-'hilola לביסקוויט אין כמות דוייקת כשכל החומרים'
hilola לביסקוויט אין כמות דוייקת כשכל החומרים
04/09/2007 | 22:52
1
בקערה מתחילים לשבור ולהוסיף...לשבור ולהוסיף...ולערבב כל הזמן עד שאפשר ללוש לבצק שמתאים להכנת כדורים או נקניק.

לא   לפחד    ללוש   בידיים.  
בהצלחה ותהנו.זה גדולללללללללל זה נפלאאאאאאאאא
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מישמיש בבקשה כדורי שוקולד – לניצול שאריות'
מישמיש בבקשה כדורי שוקולד – לניצול שאריות
05/09/2007 | 06:49
1
1
כדורי שוקולד – לניצול שאריות עוגה/נירהמ1
מקור המתכון: נירהמ1, עצמי

החומרים:
1 עוגת וניל, או שוקולד – מפוררת
1 מכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר - קוביות
2 כפות קקאו כהה
1 כפית נס קפה – גרגרים
2 כפות ליקר קפה או שוקולד
¼ כוס סוכר
¼ כוס דבש
½ כוס שקדים קלויים, גרוסים לפירורים
מנג'טים קטנים

לקישוט:
50 גר' שוקולד מריר מגורר – מעורב עם 1/2 כוס קוקוס

הכנה:
- שמים בקערה את קוביות השוקולד
- מחממים את השמנת לדרגת רתיחה, מוסיפים את הקקאו, הסוכר והקפה ומערבבים עד להמסה מלאה  
- שופכים את התערובת על קוביות השוקולד, מחכים דקותיים ומערבבים עד שהשוקולד נמס
- מוסיפים את הדבש, הליקר והשקדים הקלויים ומערבבים
- מקררים את התערובת במקרר כמה שעות
- מוציאים, מכינים כדורים ומגלגלים בשוקולד ובקוקוס
- שמים כל כדור במנג'ט
- שמים בקופסה את הכדורים כשבין שכבה לשכה שמים נייר אפיה
- מאחסנים בפריזר מאחורי הקפואים -  הרחק מעיני גנבי שוקולד למיניהם.  

תיהנו,

נירה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'גילה - תודה רבה'
גילה - תודה רבה
05/09/2007 | 08:44
1
לצפיה ב-'נראה נהדר וחגיגי מאד.תודה'
נראה נהדר וחגיגי מאד.תודה
04/09/2007 | 20:51
1
1
לצפיה ב-'היי פירגוש וגם'
היי פירגוש וגם
04/09/2007 | 21:07
2
לצפיה ב-'יופי של סדנא תבורכי יקירתי'
יופי של סדנא תבורכי יקירתי
05/09/2007 | 07:48
1
4
לצפיה ב-'ללינדוש, תבורכי גם את'
ללינדוש, תבורכי גם את
05/09/2007 | 10:08
1
לצפיה ב-'נראית מדהים אפשר להחליף'
נראית מדהים אפשר להחליף
05/09/2007 | 09:52
2
לקמח רגיל ומה היחס

תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לpinki2,אפשר'
לpinki2,אפשר
05/09/2007 | 10:11
1
להחליף לקמח רגיל ולא צריך לשנות את היחס. חשוב להקציף את הביצים לקצף נוקשה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה לך ויום נפלא '
תודה לך ויום נפלא
05/09/2007 | 11:31
1
לצפיה ב-'תודה לאוהבת הבייגלהנראה מעולה...'
תודה לאוהבת הבייגלהנראה מעולה...
04/09/2007 | 20:47
3
סתם הצעה...אפשר להפוך את זה ליותר חגיגי וליותר משמין אם נוסיף לרולדה או רק נצפה אותה בקצפת או בקרם וניל. מה דעתך? יתאים?
בכל אופן תודה לך על הסדנא היפה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נוני יקרה'
נוני יקרה
04/09/2007 | 21:15
2
בהחלט יתאים להוסיף קצפת למראה יותר מרשים ואז העוגה תהיה בנוסח יותר אירופאי .אני, את ההשראה לעוגה לקחתי מעוגות הבקלאווה שזה סגנון אחר. תודה על ההתיחסות וגם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אוהבת בייגלה על הסדנה הנהדרת'
אוהבת בייגלה על הסדנה הנהדרת
05/09/2007 | 07:05
1
העוגה נראית נפלא
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לדרומית '
לדרומית
05/09/2007 | 08:58
1
לצפיה ב-'אוהבת בייגלה, יופי של סדנא '
אוהבת בייגלה, יופי של סדנא
05/09/2007 | 07:08
3
3
לצפיה ב-'יופי של סדנא.נראה קל.הבסיס גמיש לגלגול?'
יופי של סדנא.נראה קל.הבסיס גמיש לגלגול?
05/09/2007 | 08:21
1
או שצריך לגלגל עם נייר האפיה שלא יקרע?!
תודה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'עטרהלה, הבסיס נמיש וצריך'
עטרהלה, הבסיס נמיש וצריך
05/09/2007 | 09:03
להקפיד שתהיה מקצפת של ביצים יציבה כדי שלא תצא "חביתה".
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לשושנה'
לשושנה
05/09/2007 | 08:59
5
לצפיה ב-'וואו-וואו-וואו, ה נהדרת'
וואו-וואו-וואו, ה נהדרת
05/09/2007 | 08:25
1
אוהבת בייגלה, המון על הסדנא. פשוט מקסים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לגלית'
לגלית
05/09/2007 | 09:04
1
לצפיה ב-'אוהבת בייגלה - תודה על הסדנה הנהדרת'
אוהבת בייגלה - תודה על הסדנה הנהדרת
05/09/2007 | 08:49
5
בבקשה, הוסיפי קרדיט למתכון כדי שאוכל להכניס את הסדנה לקישורי הפורום. רבה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לנירוש'
לנירוש
05/09/2007 | 09:08
4
1
הקרדיט הוא שלי.
נירוש לא מצאתי את הקישורים שאת כותבת עליהם. תוכלי להסביר לי איפה הם בדיוק.תודה
לא תמיד יוצא לי להגיב אך אני עוקבת אחרי הפורום והוא נפלא.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'או.קיי - אז להבא פשוט תכתבי כך:'
או.קיי - אז להבא פשוט תכתבי כך:
05/09/2007 | 09:19
1
1
סדנת און-ליין להכנת רולדה צעד אחר צעד/אוהבת בייגלה

או, כשאת נותנת מתכון, את שם המתכון ואז/אוהבת בייגלה וכך אדע שהמתכונים שלך.

כל המתכונים והסדנאות מופיעים בקישורי הפורום, או במאמרים רק עם קרדיט. אם הם בלי קרדיט הם לא מוכנסים, וחבל הם הולכים לאיבוד ואפשר למצוא אותם רק דרך מנוע החיפוש.

לקישורים נכנסים דרך הטאג-ליינס (סרגל הפורום למעלה), תקישי על המלה "קישורים" ואת בפנים, או על המלה "מאמרים" וכך תיכנסי למאגר הנפלא של חברי הפורום. יש שם מתכונים אחד-אחד שרובם הגדול הוכן והומלץ על ידי חברי הפורום המקסימים (אחד-אחד).

בפעם הבאה שאעדכן את הקישורים אכניס את הסדנה המאלפת-מעלפת (וכמובן גם את סדנת המלפפונים שעוד לא הוכנסה).
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
05/09/2007 | 09:44
1
לצפיה ב-'אוהבת בייגלה כל הכבוד על הדנה המופלאה'
אוהבת בייגלה כל הכבוד על הדנה המופלאה
05/09/2007 | 09:43
1
1
לצפיה ב-'לninga3'
לninga3
05/09/2007 | 09:46
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ