לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'סדנא להכנת מלפפונים חמוצים'
סדנא להכנת מלפפונים חמוצים
<< ההודעה הנוכחית
28/08/2007 | 10:23
17
331
המיצרכים: מלפפונים קטנים ופריכים, מים שרתחו והתקררו, ולתיבול- 10 גבעולי שמיר טרי, 3,שיני שום מקולפות וחצויות, מלח, רבע כוס חומץ. צנצנת שנשטפה במים רותחים והיא מעוקרת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'טובלים'
טובלים
28/08/2007 | 10:26
48
כל מלפפון במעט מלח
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מלפפון'
מלפפון
28/08/2007 | 10:37
24
טבול המלח. כמות המלח- לטבול רק בצד אחד של המלפפון.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'את לא מוסיפה פרוסת לחם?'
את לא מוסיפה פרוסת לחם?
28/08/2007 | 10:41
1
23

תחליטי אם את אוהבת בייגלה או מלפפון .
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'חחחח איזה מצחיקון אתה'
חחחח איזה מצחיקון אתה
28/08/2007 | 12:22
22
לצפיה ב-'מסדרים'
מסדרים
28/08/2007 | 10:41
1
21
את המלפפונים בתוך הצנצנת המעוקרת.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיפים'
מוסיפים
28/08/2007 | 10:48
17
שיני שום בין המלפפונים ומסדרים גבעולי שמיר מעליהם.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ממלאים'
ממלאים
28/08/2007 | 10:54
22
את הצנצנת בחומץ והמים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סוגרים'
סוגרים
28/08/2007 | 11:00
25
את הצנצנת היטב במכסה שלה, ומשאירים אותה במקום לא סגור למשל על השיש במטבח למשך 4 -3 ימים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'כעבור'
כעבור
28/08/2007 | 11:04
2
20
מספר ימים המלפפונים משנים את צבעם והם מוכנים. שומרים במקרר.
אני מקווה שההסבר מספיק  ברור...
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
28/08/2007 | 15:00
1
10
לצפיה ב-'לפירגוש'
לפירגוש
28/08/2007 | 15:56
16
לצפיה ב-'אוהבת - הסדנה נראית מעולה - תודה על'
אוהבת - הסדנה נראית מעולה - תודה על
28/08/2007 | 12:53
1
14
המתכון והתמונות. אוסיף את הסדנה לקישורי הפורום.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
28/08/2007 | 15:55
4
לצפיה ב-'מה זה צנצנת מעוקרת? ממה עשויה הצנצנת?'
מה זה צנצנת מעוקרת? ממה עשויה הצנצנת?
28/08/2007 | 14:12
3
802
לצפיה ב-'צנצנת מעוקרת'
צנצנת מעוקרת
28/08/2007 | 15:59
2
249
היא ללא חיידקים  אשר עלולים לתסוס ולקלקל את המלפפונים. בתמונות הצנצנת מזכוכית.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נפלא המון'
נפלא המון
28/08/2007 | 16:10
1
78
לצפיה ב-'לדרומית1'
לדרומית1
28/08/2007 | 16:44
53

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ