ויוצאים מהתנור והמתכון../images/Emo24.gif
חייב לציין שהחלה המתוקה יצאה במתיקות עדינה ומאד מיוחדת מתכון בסיס קילו קמח כף גדושה של שמרים יבשים 1/2 1 כפיות מלח 1/4 כוס שמן 2 כפיות סוכר 1/2 2 כוסות מים שופך את הקמח לקערת המיקסר ויוצר גומה במרגז שם את השמרים והסוכר מוסיף חצי כוס מים חמימים ובוחש תוך הוספת קמח לעיסה ממתין כ10 דקות עד אשר השמרים מבעבעים מוסיף את שארית המים ולש לבצק לא דביק וחלק (מוסיף בתהליך מים או קמח לקבלת המרקם הנכון) מעביר לקערה גדולה כדי שיהיה לבצק מקום לתפוך ומשאיר להתפחה לפחות פי שניים מכים משטח לישה מחלק את הבצק ל3 משאיר 2 על השיש ואת השלישי למיקסר מוסיף את הסילאן ולש תוך הוספת קמח עד לקבלת מרקם חלק לא לפחד לוקח מעט זמן עד אשר הסילאן נבלע יפה בבצק כל שליש מחלק לשלוש ומכין 3 צמות בתבנית מורח חלמון ביצה ועכשין שומשום או פרג משאיר את התבנית להתפחה כחצי שעה ולתנור
חייב לציין שהחלה המתוקה יצאה במתיקות עדינה ומאד מיוחדת מתכון בסיס קילו קמח כף גדושה של שמרים יבשים 1/2 1 כפיות מלח 1/4 כוס שמן 2 כפיות סוכר 1/2 2 כוסות מים שופך את הקמח לקערת המיקסר ויוצר גומה במרגז שם את השמרים והסוכר מוסיף חצי כוס מים חמימים ובוחש תוך הוספת קמח לעיסה ממתין כ10 דקות עד אשר השמרים מבעבעים מוסיף את שארית המים ולש לבצק לא דביק וחלק (מוסיף בתהליך מים או קמח לקבלת המרקם הנכון) מעביר לקערה גדולה כדי שיהיה לבצק מקום לתפוך ומשאיר להתפחה לפחות פי שניים מכים משטח לישה מחלק את הבצק ל3 משאיר 2 על השיש ואת השלישי למיקסר מוסיף את הסילאן ולש תוך הוספת קמח עד לקבלת מרקם חלק לא לפחד לוקח מעט זמן עד אשר הסילאן נבלע יפה בבצק כל שליש מחלק לשלוש ומכין 3 צמות בתבנית מורח חלמון ביצה ועכשין שומשום או פרג משאיר את התבנית להתפחה כחצי שעה ולתנור