מושטים בתנור

פוקסי99

New member
ויוצאים מהתנור והמתכון../images/Emo24.gif

חייב לציין שהחלה המתוקה יצאה במתיקות עדינה ומאד מיוחדת מתכון בסיס קילו קמח כף גדושה של שמרים יבשים 1/2 1 כפיות מלח 1/4 כוס שמן 2 כפיות סוכר 1/2 2 כוסות מים שופך את הקמח לקערת המיקסר ויוצר גומה במרגז שם את השמרים והסוכר מוסיף חצי כוס מים חמימים ובוחש תוך הוספת קמח לעיסה ממתין כ10 דקות עד אשר השמרים מבעבעים מוסיף את שארית המים ולש לבצק לא דביק וחלק (מוסיף בתהליך מים או קמח לקבלת המרקם הנכון) מעביר לקערה גדולה כדי שיהיה לבצק מקום לתפוך ומשאיר להתפחה לפחות פי שניים מכים משטח לישה מחלק את הבצק ל3 משאיר 2 על השיש ואת השלישי למיקסר מוסיף את הסילאן ולש תוך הוספת קמח עד לקבלת מרקם חלק לא לפחד לוקח מעט זמן עד אשר הסילאן נבלע יפה בבצק כל שליש מחלק לשלוש ומכין 3 צמות בתבנית מורח חלמון ביצה ועכשין שומשום או פרג משאיר את התבנית להתפחה כחצי שעה ולתנור
 

pirge

New member
החלות מהממות ביופין ובצבען.אוהבת סילאן בלחמני

וחלות. תודה
 

פוקסי99

New member
ולאלו שלא אוכלים דגים כמובן שהיה ג'חנון

מה שאתם רואים בתמונה זה הסיר עם הג'חנון שנשאר לאחר ששלחתי חלק גדול ממנו לנכדים של השכנה לא הייתי מספיק רגיש ושלחתי להם ב9:30 והם פשוט ישבו 5 חברה וחיכו לג'חנון הכנתי 26 יחידות של ג'חנון
 

פוקסי99

New member
והבן קיטר בבוקר שאין עם מה לשתות קפה

אז הכנתי עוגיות פריכות לפי המתכון של עוגיות שנחטפות מספר "הלחם" של חנה גולדשטיין יש כאן גם עוגיות ללא סוכר אשר אפיתי בעבר לא מרגישים בהבדל 3 כוסות קמח רגיל כוס סוכר דק את שמה ממתיק נוזלי שווה עך לכוס סוכר שקית אבקת אפיה קורט מלח שקית סוכר וניל. את תוסיפי מספר טיפות של תמצית ווניל 200 גרם מרגרינה כפית ברנדי ביצה מחממים את התנור ל200 מעלות בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים עושים גומה במרכז ושמים את הלחים לשים לתערובת אחידה מרדדים עלה תוך הוספת קמח לפי הצורך וצרים עוגיות עורכים את העוגיות בתבנית ברווחים ואופים 20 דקות עד שישחימו. מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה. אני אפיתי את העוגיות האלו ובמקום סוכר שמתי ממתיק נוזלי לבישול ואפיה השווה לכוס סוכר יצא נהדר והיה קשה להבדיל בין עים סוכר ובין ממתיק שבת שלום פוקסי
 

pirge

New member
מאמצת את העוגיות כמובן.יוכנו כבר מחר במתכונת

ללא סוכר. תו
דה
 

פוקסי99

New member
והבן קיטר שאין עם מה לשתות את הקפה

אז הכנ כוסות קמח מאת: פוקסי99ו 18/02/06 | 12:50 3 כוסות קמח רגיל כוס סוכר דק את שמה ממתיק נוזלי שווה עך לכוס סוכר שקית אבקת אפיה קורט מלח שקית סוכר וניל. את תוסיפי מספר טיפות של תמצית ווניל 200 גרם מרגרינה כפית ברנדי ביצה מחממים את התנור ל200 מעלות בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים עושים גומה במרכז ושמים את הלחים לשים לתערובת אחידה מרדדים עלה תוך הוספת קמח לפי הצורך וצרים עוגיות עורכים את העוגיות בתבנית ברווחים ואופים 20 דקות עד שישחימו. מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה. אני אפיתי את העוגיות האלו ובמקום סוכר שמתי ממתיק נוזלי לבישול ואפיה השווה לכוס סוכר יצא נהדר והיה קשה להבדיל בין עים סוכר ובין ממתיק שבת שלום פוקסי
 

מיי בז

New member
כל הכבוד פוקסי... ממש מריחים את הביתיות

מהתבשילים... וזה מה שכל כך יפה. חוצמזה, החלות פשוט משגעות!
 

p i n k i 2

New member
פוקסי אין מילים הסדנאות שאתה מעביר פשוט

תאווה לעיניים כל הכבוד ויישר כוח על הסבלנות יום נעים
 

נירהמ1

New member
פוקסי - הדגים נראים נפלא - תודה על

המתכון וסדנת האון-ליין. גם העוגיות והחלות נראות נפלא. מכניסה את הסדנה לקישורי הפורום לקטגוריה "סדנאות און-ליין" וגם לטאג ליינס של הפורום.
 

simad1

New member
אוסיף ואומר שהחלות משגעות

יקירי - כל הכבוד על תוצרייך המופלאים!
 

רננות

New member
שבת טעימה טעימה החלות ממש לתפארת

ושוב כל הכבוד על הכנת הסדנאות המושקעות
 

פשושקית

New member
נראה מעולה!!!! גם אצלינו השבת קצרה הצלחה!

הכנתי את הטונה על מצע גוואקמולי- יצא מעדן! (לצערי לא מצאתי טונה אדומה אז עשיתי עם רגילה...) פשטידת קישואים והמון סלטים. ניקי הסלט חצילים שך קצר הצלחה!! אימצתי אותו סופית! הכנתי עם הפשוש לחמניות לפני שבת- שוב המתכון של ניקי- יצאו נחמד מאוד. לצערי לא הספקתי לצלם... שבוע טוב לכולם!
 

pirge

New member
פוקסי תודה על השיעור הנפלא והדג יצא

מושלם. לומדים ממך המון וכל יום מחדש לנו.כל הכבוד
 
למעלה