לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'מושטים בתנור'
מושטים בתנור
<< ההודעה הנוכחית
21/07/2007 | 18:26
36
635
כמו שכתבתי בתוכנית הבישולים לשבת אז הכנתי מושטים לאלו במשפחה אשר לא אוכלים פחמימות

אז כך אחרי שהגדים שהו במי לימון עם מלח מוציא את הדג שוטף אותו הייטב ומנגב עם ניירו מייבש הייטב
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומיבש גם מבפנים'
ומיבש גם מבפנים
21/07/2007 | 18:27
1
135
רצוי מאד ליבש כדי ששמן הזית בהמשך יצמד הייטב לדג וכמו כן הרוטב המיוחד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וחותך חתכים באלכסון בצידי הדג'
וחותך חתכים באלכסון בצידי הדג
21/07/2007 | 18:30
117
חותך עם הסכין עד אשר הסכין נעצרת בעצמות האידרה
החתכים מאפשרים לחום לחדור לתווך הדג וזמן הבישול מתקצר והדג לא מתייבש
במקרה שלי עם תשימו לב קודם חתכתי ולאחר מכן ניגבתי תלוי מה כל אחד מעדיף
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מורח את חלל הבטן ברוטב שלי'
מורח את חלל הבטן ברוטב שלי
21/07/2007 | 18:34
152
לפני כל התהליך הכנתי רוטב חמוץ לטבול את הדג בזמן האכילה אבל הוא יצא טוב כל כך שמרחתי איתו את חלל הבטן לפני התנור
הרוטב
3 פלפלים חריפים גדולים(_במקרה שלי לא היו חריפים מידיי
פלפל אדום
6 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
3 כפות חומץ
כפית מלח
ולימון שלם קלוף
וכל זה במעבד מזון
טעים שיגעון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ממלא את חלל הבטן'
ממלא את חלל הבטן
21/07/2007 | 18:36
110
בעגבניה
בבצל
עלי פטרוזיליה
ושן שום חתוכה
וענף רוזמרין
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף עוד מהרוטב לחלל הבטן'
מוסיף עוד מהרוטב לחלל הבטן
21/07/2007 | 18:37
93
לצפיה ב-'דוחף שבבי שום לצידי הדג'
דוחף שבבי שום לצידי הדג
21/07/2007 | 18:40
94
חותך את השום לדיסקיות דקות ודוחף לצידי הדג בחריצים
במקרה הזה לא שם רוטב בחריצים מכיוון שצידי הדג יהיו בכיוון החום הרוטב עלול להישרף ולקלקל את הטעם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מצפה תבנית ברדידי אלוניניום'
מצפה תבנית ברדידי אלוניניום
21/07/2007 | 18:44
93
לצפיה ב-'מניח 4 דגים בתבנית'
מניח 4 דגים בתבנית
21/07/2007 | 18:45
100
מניח 4 דגים בתבנית קרובים אחד לשני
ובתבנית נוספת שמתי עוד 3 דגים כך שסך הכל הכנתי 7 דגים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מורח שמן זית על כל דג'
מורח שמן זית על כל דג
21/07/2007 | 18:47
109
לצפיה ב-'ומפזר מעט קמח'
ומפזר מעט קמח
21/07/2007 | 18:52
99
על כל דג הקמח בא למנוע הידבקות של הדג לרדידי האלומיניום
ממליץ לפני הנחת הדגים בתבנית למרוח את רדידי האלומיניום בשמן או במרגרינה
והיה ובגמר הבישול הדג נדבק לאלומיניום פשוט לחתוך את הרדיד בין הדגים להניח את הדג בצלחת
כאשר הרדיד הדבוק כלפי מעלה ולקלף את הרדיד בתנוע איטית כאשר הרדיד אשר השתחרר נוגע ברדיד אשר עדיין דבוק
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הופך את הדגים וחוזר על התהליך'
הופך את הדגים וחוזר על התהליך
21/07/2007 | 18:53
102
לצפיה ב-'מוסיף בצל ועגבניות בצידי התבנית'
מוסיף בצל ועגבניות בצידי התבנית
21/07/2007 | 18:54
102
ומפזר מעט פלפל שחור טחון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וזאת התבנית אשר נכנסת לתנור'
וזאת התבנית אשר נכנסת לתנור
21/07/2007 | 18:56
128
לשליש העליון של התנור בחום של 220 מעלות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והדגים מוכנים לאכילה'
והדגים מוכנים לאכילה
21/07/2007 | 18:59
3
135
מגישים לכל סועד דג או שניים
לוקחים מבשר הדג טובלים במטבל אשר הכנתי ונהנים
כל טוב לכולם
ואפשר כבר לברך שבוע טוב
פוקסי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי - תודה על סדנא מגרה '
פוקסי - תודה על סדנא מגרה
21/07/2007 | 19:11
41
הדגים נראים כל כך טעימים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי נראה מגרה-רק שאלה-לא אמורים למרוח'
פוקסי נראה מגרה-רק שאלה-לא אמורים למרוח
24/07/2007 | 12:27
1
52
את התיבול גם מבחוץ? האם יש לך רוטב לתיבול אחר?תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'בקשר לטיבול חיצוני'
בקשר לטיבול חיצוני
24/07/2007 | 18:29
1577
כאשר אני מכניס את התבנית לתנור חם מאד מעל 200 מעלות אני רק מורח שמן ומוסיף מעט קמח כדי שלא ידבק לתבנית,
מריחת רוטב המבוסס על ירק יגרום לרוטב להשחיר ולהיכרך גם תבלינים כמו פלפל שחור נכרכים בטמפ' גבוהה.
ולכן כאשר מכינים את הדגים בתנור בטמפ' נמוכה מתחת ל180 מעלת ואז הבישול הוא איטי ניתן  להשתמש ברטבים שונים ותבלינים
כל טוב פוקסי.
אגב אני מכין קרפיון בתנור כאשר אני מבריש את הדג בשמן זית בלבד יותא נהדר
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומכוון שאין חלות אז אפיתי בעצמי'
ומכוון שאין חלות אז אפיתי בעצמי
21/07/2007 | 19:11
89
תבנית החלו בהתפחה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ומכוון שאין חלות אז אפיתי בעצמי'
ומכוון שאין חלות אז אפיתי בעצמי
21/07/2007 | 19:13
72
תבנית החלו בהתפחה
שימו לב לחלה השמאלית היא שונה בזה שהוספתי לבצק 5 כפות סילאן טבעי
תראו לאחר מכן את הבע אשר החלה תקבל בגמר האפיה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ויוצאים מהתנור והמתכון'
ויוצאים מהתנור והמתכון
21/07/2007 | 19:21
1
97
חייב לציין שהחלה המתוקה יצאה במתיקות עדינה
ומאד מיוחדת
מתכון בסיס
קילו קמח
כף גדושה של שמרים יבשים
1/2 1 כפיות מלח
1/4 כוס שמן
2 כפיות סוכר
1/2 2 כוסות מים

שופך את הקמח לקערת המיקסר ויוצר גומה במרגז
שם את השמרים והסוכר מוסיף חצי כוס מים חמימים
ובוחש תוך הוספת קמח לעיסה
ממתין כ10 דקות עד אשר השמרים מבעבעים
מוסיף את שארית המים ולש לבצק לא דביק וחלק (מוסיף בתהליך מים או קמח לקבלת המרקם הנכון)
מעביר לקערה גדולה כדי שיהיה לבצק מקום לתפוך
ומשאיר להתפחה לפחות פי שניים

מכים משטח לישה מחלק את הבצק ל3 משאיר 2 על השיש ואת השלישי למיקסר מוסיף את הסילאן ולש  תוך הוספת קמח עד לקבלת מרקם חלק לא לפחד לוקח מעט זמן עד אשר הסילאן נבלע יפה בבצק

כל שליש מחלק לשלוש ומכין 3 צמות בתבנית מורח חלמון ביצה ועכשין שומשום או פרג
משאיר את התבנית להתפחה כחצי שעה ולתנור
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'החלות מהממות ביופין ובצבען.אוהבת סילאן בלחמני'
החלות מהממות ביופין ובצבען.אוהבת סילאן בלחמני
21/07/2007 | 23:43
32
וחלות. תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ולאלו שלא אוכלים דגים כמובן שהיה ג'חנון'
ולאלו שלא אוכלים דגים כמובן שהיה ג'חנון
21/07/2007 | 19:24
68
מה שאתם רואים בתמונה זה הסיר עם הג'חנון שנשאר לאחר ששלחתי חלק גדול ממנו לנכדים של השכנה
לא הייתי מספיק רגיש ושלחתי להם ב9:30 והם פשוט ישבו 5 חברה וחיכו לג'חנון
הכנתי 26 יחידות של ג'חנון
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והבן קיטר בבוקר שאין עם מה לשתות קפה'
והבן קיטר בבוקר שאין עם מה לשתות קפה
21/07/2007 | 19:30
1
79
אז הכנתי עוגיות פריכות לפי המתכון של עוגיות שנחטפות מספר "הלחם" של חנה גולדשטיין

יש כאן גם עוגיות ללא סוכר אשר אפיתי בעבר לא מרגישים בהבדל

3 כוסות קמח רגיל
כוס סוכר דק  את שמה ממתיק נוזלי שווה עך לכוס סוכר
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
שקית סוכר וניל. את תוסיפי מספר טיפות של תמצית ווניל
200 גרם מרגרינה כפית ברנדי
ביצה
מחממים את התנור ל200 מעלות
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים
עושים גומה במרכז ושמים את הלחים
לשים לתערובת אחידה
מרדדים עלה תוך הוספת קמח לפי הצורך וצרים עוגיות
עורכים את העוגיות בתבנית ברווחים ואופים 20 דקות עד שישחימו.
מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה.

אני אפיתי את העוגיות האלו ובמקום סוכר שמתי ממתיק נוזלי לבישול ואפיה השווה לכוס סוכר
יצא נהדר והיה קשה להבדיל בין עים סוכר ובין ממתיק

שבת שלום
פוקסי


אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מאמצת את העוגיות כמובן.יוכנו כבר מחר במתכונת'
מאמצת את העוגיות כמובן.יוכנו כבר מחר במתכונת
21/07/2007 | 23:45
26
ללא סוכר.
תודה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והבן קיטר שאין עם מה לשתות את הקפה'
והבן קיטר שאין עם מה לשתות את הקפה
21/07/2007 | 19:33
4
62
אז הכנ כוסות קמח מאת: פוקסי99ו   18/02/06 | 12:50

3 כוסות קמח רגיל
כוס סוכר דק  את שמה ממתיק נוזלי שווה עך לכוס סוכר
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
שקית סוכר וניל. את תוסיפי מספר טיפות של תמצית ווניל
200 גרם מרגרינה כפית ברנדי
ביצה
מחממים את התנור ל200 מעלות
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים
עושים גומה במרכז ושמים את הלחים
לשים לתערובת אחידה
מרדדים עלה תוך הוספת קמח לפי הצורך וצרים עוגיות
עורכים את העוגיות בתבנית ברווחים ואופים 20 דקות עד שישחימו.
מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה.

אני אפיתי את העוגיות האלו ובמקום סוכר שמתי ממתיק נוזלי לבישול ואפיה השווה לכוס סוכר
יצא נהדר והיה קשה להבדיל בין עים סוכר ובין ממתיק

שבת שלום
פוקסי

אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סליחה חשבתי שהשורה הקודמת לא עלתה'
סליחה חשבתי שהשורה הקודמת לא עלתה
21/07/2007 | 19:34
16
לצפיה ב-'כל הכבוד פוקסי... ממש מריחים את הביתיות'
כל הכבוד פוקסי... ממש מריחים את הביתיות
21/07/2007 | 20:14
17
מהתבשילים... וזה מה שכל כך יפה. חוצמזה, החלות פשוט משגעות!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-''
21/07/2007 | 21:48
17
לצפיה ב-'פוקסי אין מילים הסדנאות שאתה מעביר פשוט'
פוקסי אין מילים הסדנאות שאתה מעביר פשוט
22/07/2007 | 09:38
14
תאווה לעיניים כל הכבוד ויישר כוח על הסבלנות

יום נעים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי - הדגים נראים נפלא - תודה על'
פוקסי - הדגים נראים נפלא - תודה על
21/07/2007 | 20:06
2
15
המתכון וסדנת האון-ליין. גם העוגיות והחלות נראות נפלא.

מכניסה את הסדנה לקישורי הפורום לקטגוריה "סדנאות און-ליין" וגם לטאג ליינס של הפורום.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אוסיף ואומר שהחלות משגעות'
אוסיף ואומר שהחלות משגעות
21/07/2007 | 20:08
1
12
יקירי - כל הכבוד על תוצרייך המופלאים!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מצויין-'
מצויין-
21/07/2007 | 20:24
9
לצפיה ב-'שבת טעימה טעימה החלות ממש לתפארת'
שבת טעימה טעימה החלות ממש לתפארת
21/07/2007 | 20:40
1
37
ושוב כל הכבוד
על הכנת הסדנאות המושקעות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה מעולה!!!! גם אצלינו השבת קצרה הצלחה!'
נראה מעולה!!!! גם אצלינו השבת קצרה הצלחה!
21/07/2007 | 21:27
16
הכנתי את הטונה על מצע גוואקמולי- יצא מעדן! (לצערי לא מצאתי טונה אדומה אז עשיתי עם רגילה...)
פשטידת קישואים והמון סלטים.
ניקי הסלט חצילים שך קצר הצלחה!! אימצתי אותו סופית!
הכנתי עם הפשוש לחמניות לפני שבת- שוב המתכון של ניקי- יצאו נחמד מאוד.

לצערי לא הספקתי לצלם...
שבוע טוב לכולם!
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'פוקסי תודה על השיעור הנפלא והדג יצא'
פוקסי תודה על השיעור הנפלא והדג יצא
21/07/2007 | 23:42
23
מושלם. לומדים ממך המון וכל יום מחדש לנו.כל הכבוד
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה לכולם'
תודה לכולם
22/07/2007 | 04:16
14

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ