לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'נסיכת הנילוס ברוטב ירוק'
נסיכת הנילוס ברוטב ירוק
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2007 | 13:44
15
77
כ750 גרם דג נסיכת הנילוס
8 שיני שום חתוכות גס
פלפל ירוק חריף מהגדולים חתוך לטבעות רוחב
1/2 חבילה כוסברה(למי שאוהב כוסברה אפשר אפילו חבילה שלמה) אתוכה גס
4 פלפל אדום מתוק(או גמבה) חתוך לרצועות
פפריקה מתוקה
מעט כורכום
מלח
3 תפוחי אדמה חתוך לרוחב בעובי של 1/2 סמ'

לטגן בשמן חצי מכמות השום ,הגמבה, הכוזברה והפלפל החריף
להוסיף פפריקה מתוקה ומעט כורכום
להוסיף את תפוחי האדמה ומים שיגיעו לחצי גובה המצרכים(כאשר נוסיף את הדגים הם יגירו מים והרוטב צריך להיות סמיך)

הפלפל והשום חתוכים
לבשל חצי בישול עד אשר תפוחי האדמה יהיו לא קשים אבל לא רכים(בתהליך הבישול הסופי הם יהיו רכים למאכל)
לאחר חצי הבישול להוסיף מעל תפוחי האדמה את הדגים לשפוך מעליהם את החצי השני של הפלפל השום והכוזברה להוסיף עוד מעט כורכום ופפריקה
לקח מהרוטה בכף ולשוך מכל הדגים לסגור את הסיר לעוד כרבע שעה עד אשר הדגים מוכנים ותפוחי האדמה רכים





    
  

  

    

    

    

      



אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מטגן'
מטגן
23/06/2007 | 13:47
4
לצפיה ב-'והכל מתבשל בסיר'
והכל מתבשל בסיר
23/06/2007 | 13:49
16
לצפיה ב-'מוסיף את תפוחי האדמה'
מוסיף את תפוחי האדמה
23/06/2007 | 13:50
3
לצפיה ב-'מכין את הדגים'
מכין את הדגים
23/06/2007 | 13:52
3
שוטף אותם ממי ההשריה במים זורמים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לאחר חצי בישול'
לאחר חצי בישול
23/06/2007 | 13:54
3
כאשר תפוחי האדמה עדיין מעט קשיםן מניחים את הדגים מעל תפוחי האדמה ולא בוחשים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מוסיף תבלינים'
מוסיף תבלינים
23/06/2007 | 13:55
4
לצפיה ב-'ועל הכל אני שופך את רצועות הפלפל והכוסברה'
ועל הכל אני שופך את רצועות הפלפל והכוסברה
23/06/2007 | 13:59
1
והשום אשר השארתי בתחילת התהליך
כמו כן בכף אןסף מהרוטב בתחתית הסיר ומרטיב מלמעלה את הדגים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והכל מתבשל כ15 דקות'
והכל מתבשל כ15 דקות
23/06/2007 | 14:02
2
הרוטב צריך לבעבע שימו לב שבשלב זה כות הרוטב גדלה מהמים אשר מגירים הדגים בגלל זה שמנו בתחילה מים בגובה חצי המרכיבים
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'והדגים מוכנים בתאבון'
והדגים מוכנים בתאבון
23/06/2007 | 14:03
2
1
הדגים מוכנים אני לא ממליץ לבשל יותר מהזמן שהדגים מוכנים אחרת הם יהיו רכים מידיי
דבר נוסף עכשיו יש בשוק פלפלים חריפים ירוקים אשר הם מזן מאד חריף אז לקחת בחשבון כדי שלא יצא למי שלא אוהב חריף מידי
כבעבר אמי ממליץ בתחילה להשתמש בחצי העליום של הפלפל אשר הוא פחות חריף ולאחר טעימה להוסיף עם צריך ןהוריד חריפות לא ניתן אלה בהגדלת כמות התבשיל
שבת שלום לכולם
פוקסי
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נראה מצויין. מעניין איך נראה בצלחת'
נראה מצויין. מעניין איך נראה בצלחת
23/06/2007 | 14:22
1
לצפיה ב-'וואו... נראה משהו! כל הכבוד'
וואו... נראה משהו! כל הכבוד
23/06/2007 | 23:45
2
לצפיה ב-'סיר הים נראה נפלא ועל הסדנא המרתקת'
סיר הים נראה נפלא ועל הסדנא המרתקת
23/06/2007 | 14:07
7
לצפיה ב-'פוקסי - תודה על המתכון והסדנה'
פוקסי - תודה על המתכון והסדנה
23/06/2007 | 14:10
מוסיפה למאמרים וגם לקישורים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אחח מריחים ומעוררי תיאבון תודה'
אחח מריחים ומעוררי תיאבון תודה
23/06/2007 | 14:18
2
לצפיה ב-'נשמע טעים ביותר'
נשמע טעים ביותר
23/06/2007 | 21:17
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ