לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1566315,663 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'דובדבנים יש - לא נכין סברינות'
דובדבנים יש - לא נכין סברינות
<< ההודעה הנוכחית
15/06/2007 | 17:10
31
102
המתכון- של קרין מתוך הספר סודות מתוקים

החומרים הדרושים
לבצק:
3 וחצי  כוסות קמח (500 גרם)
1/2 שקית שמרית (25 גרם)
3 כפות סוכר (35 גרם)
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
11/4 כוסות חלב פושר (300 מ"ל)
200 גרם חמאה מומסת, פושרת
1/2 כפית מלח

לסירופ:
1 ליטר מים
3 כוסות סוכר (600 גרם)
1/2 כוס רום אמיתי (לא תמצית) (120 מ"ל)

להגשה:
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות סוכר (35 גרם)
תותים טריים, חצויים  או דובדבנים

ההכנה
מכינים את הבצק ומתפיחים:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרית.

מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, חלב, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית,
עד לקבלת בלילה חלקה ומבריקה.

מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.

מזלפים לתבניות, מתפיחים ואופים:

משמנים היטב את התבניות.

מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס"מ. מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות.

מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות).

מחממים תנור ל-200 מעלות.

אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע. מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.

מבשלים בסירופ ומצננים מעט:

בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים רום.

שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים. מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ. מוציאים בעדינות לצינון על רשת. שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.

מקשטים ומגישים:

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת רכה.

מניחים כף קצפת על כל סברינה, מקשטים בחצי תות ומגישים.

הכמות המתקבלת
30 מיני-סברינות
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הבצק המוכן...'
הבצק המוכן...
15/06/2007 | 17:11
16
לצפיה ב-'זילוף לתבניות...'
זילוף לתבניות...
15/06/2007 | 17:12
13
לצפיה ב-'הכפלת נפח בתבניות..'
הכפלת נפח בתבניות..
15/06/2007 | 17:12
12
לצפיה ב-'עוד דוגמא בתבניות נוספות'
עוד דוגמא בתבניות נוספות
15/06/2007 | 17:13
17
לצפיה ב-'אחרי האפייה'
אחרי האפייה
15/06/2007 | 17:14
11
לצפיה ב-'אחרי צינון- והופ... לסירופ'
אחרי צינון- והופ... לסירופ
15/06/2007 | 17:14
10
לצפיה ב-'וגם הדוגמא השניה'
וגם הדוגמא השניה
15/06/2007 | 17:15
9
לצפיה ב-'אני מעביר ישר לצלוחיות הגשה כדי למנוע'
אני מעביר ישר לצלוחיות הגשה כדי למנוע
15/06/2007 | 17:16
10
תזוזה רבה לסברינות ספוגות הסירופ.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ניתן להעביר גם לתבניות חד פעמיות במיוחד אם'
ניתן להעביר גם לתבניות חד פעמיות במיוחד אם
15/06/2007 | 17:17
13
מניידים את הסברינות לבית אחר
כל סברינה נשארת בתוך התיחום של הסירופ שלה
וקל יותר לחלוקה
כאן אלו הסברינות מתבניות הפאי האשיות ללא חור
כשיתקררו לגמרי אחתוך פתח עים סכין
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'מממ... שלב הקצפת'
מממ... שלב הקצפת
15/06/2007 | 17:18
12
לצפיה ב-'ומוכנות..'
ומוכנות..
15/06/2007 | 17:19
11
לצפיה ב-'ומקרוב..'
ומקרוב..
15/06/2007 | 17:19
68
לצפיה ב-'והדוגמא השניה- חתכתי עם סכין כשהצטנן'
והדוגמא השניה- חתכתי עם סכין כשהצטנן
15/06/2007 | 17:20
2
14
לצפיה ב-'דודו- הסברינות מהממות'
דודו- הסברינות מהממות
15/06/2007 | 21:03
1
בעלי חולה על סברינות הראתי לו את התמונות אמר שאני מתעללת בו...................

כל הכבוד ושבת שלום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'לדודו חמוד'
לדודו חמוד
16/06/2007 | 00:48
1
יוצא  מן הכלל מדהים ואין לי עוד מילים
מתי אפשר לאכול?ההההההההההההההההה
אילנה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'איזה סברינו יפהפיות!!! - נראות '
איזה סברינו יפהפיות!!! - נראות
15/06/2007 | 17:21
5
6
אחת אחת.

תודה על המתכון והסדנה היפה והמחכימה.

מוסיפה לקישורים וגם למאמרים.

שבת שלום לך ולמשפחתך.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'נירה יקרה...'
נירה יקרה...
15/06/2007 | 17:26
2
3
תודה רבה רבה לך
העונג לי להיכנס לפורום חלבי ולהיות כאן
דיירי הבית מדהימים
ואת?????????????. מהממת בכל אשר את!!!!
שבת קסומה וטעימה
והרבה חיבוקים.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
15/06/2007 | 17:39
3
לצפיה ב-'דודו - המתכון פלוס תמונה וקישור לתמונות'
דודו - המתכון פלוס תמונה וקישור לתמונות
15/06/2007 | 18:12
5
הנוספות נמצא כבר במאמרים "עוגות וקינוחים", קטגוריית משנה "סברינה".

כמו כן, הכנסתי את הסדנה לקישורים בקטגוריה "סדנאות און ליין" וגם לטאג ליינס של הפורום (אפשר להקיש על הטאג ליינס ואז יופעל הקישור לסדנה גם משם).
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סברינות מלכותיות,כל כך יפות תודה על הסדנה'
סברינות מלכותיות,כל כך יפות תודה על הסדנה
15/06/2007 | 18:04
2
שבת שלום
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'דודו - אתה ענק אתה המלךךךךך'
דודו - אתה ענק אתה המלךךךךך
16/06/2007 | 17:02
4
כמה שאני אוהבת סברינות...העתקתי את המתכון והתמונות...ניראה פיצוץץץץ מכל ה-
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'סברינות מטריפות ביופין בפאר ובהדר '
סברינות מטריפות ביופין בפאר ובהדר
15/06/2007 | 18:03
3
כמובן שהתלהבתי גם מצלחות/ צלוחיות  ההגשה .

כל הכבוד על סדנת ההכנה המוסברת כה טוב .
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'הסברינות מהממותתתתת'
הסברינות מהממותתתתת
15/06/2007 | 18:57
2
שבת נהדרת ומתוקה לכם
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'וואו! וואו! וואו! סברינות מעלפות!!!'
וואו! וואו! וואו! סברינות מעלפות!!!
15/06/2007 | 18:59
1
לצפיה ב-'דודו דודו מה אומר שעוד לא נאמר'
דודו דודו מה אומר שעוד לא נאמר
15/06/2007 | 19:46
3
תבורך יקירי.
מזמין להושיט יד ולקחת אחת.
חולה על סברינות.
כל אחת פצצה.
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'אמאלה!!! דודו הסברינות שלך הן'
אמאלה!!! דודו הסברינות שלך הן
15/06/2007 | 21:07
1
עבירה על החוק.... שמישהו יעצור אותו בבקשה
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'ביצוע מושלם!'
ביצוע מושלם!
15/06/2007 | 21:40
לצפיה ב-' מלך ... מלך ... '
מלך ... מלך ...
15/06/2007 | 23:01
2
לצפיה ב-'דודו... אחלה סברינות'
דודו... אחלה סברינות
16/06/2007 | 22:10
10
לצפיה ב-'נראה מטריף ברמות....'
נראה מטריף ברמות....
18/06/2007 | 14:21
ושאלה. זה שהסברינה  שטה  בסירופ היא לא יוצאת רוויה ורכה מרוב נוזלים?
אוכל חלבי >>
לצפיה ב-'דודי חמודי, אין מלים בפי... משו משו...'
דודי חמודי, אין מלים בפי... משו משו...
18/06/2007 | 17:16
19

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ