בילדה ביקשה לצהריים ספגטי ולא היה!!!

פוקסי99

New member
בילדה ביקשה לצהריים ספגטי ולא היה!!!

ולקפוץ שוב לסופר זה שיגעון בשישי בצהריים אז לקחתי 2 כוסות קמח 2 ביצים גדולות כפית מלח 1/4 כוס שמן זית כפית סוכר וזאת הורסיה הראשונה והורסיה השניה 3 כוסות קמח 2 ביצים רסק מגמבה אחד בממחה 1/4 כוס שמן זית כפית גדושה מלח הכנתי בצק מכל וורסיה בורסיה השניה קיבלתי בצק בצבע וורד יפה עם נקודות אדומות אשר מוסיפות יופי(יצה בלי כוונה מכוון שקליפת הגמבה לא עברה טוב אתהממחה) רדדתי היטב את הבצק עד שהיה דק כנייר בניסיון הראשון גלגלתי את העלה וחתכתי דק מסתבר שהחיתוך הדביק את הפסטה והיא לא נפתחה במים הרותחים כפי שתכננתי. ויצא לי משהו הדומה לניוקי אבל טעים ונהנתי לאכול בפעם השניה פתחתי עלה מהבצק הוורוד וחתכתי עם סכין חדה וקיבלתי ספגטי נהדר והחיתוך היה מהיר הספגטי התשל נהדר ויצה טעים מאד פתחתי שוב עלה דק דק מרחתי בשכבה דקה מאד של שמן זית גלגלתי כמו בפעם הראשונה עבל עכשיו חתכתי דק וזרקתי למחים הרותחים שבלול הספגטי החתוך נפתח נהדר וקיבלתי ספגטי ארוך וטעים ההוכחה שיצא טעים הבת טרפה את הספגטי הוורד צלחת מלאה ואפילו לו שמה רוטב כדי לא לקקל את הטעם של הספגטי בתמונה החומרים לורסיה הראשונה במיקסר
 

פוקסי99

New member
וכדור הבצק

כאשר לשים את הבצק בתחילה הוא מאד יבש ומתפורר לא לותר להמיך ללוש עד אשר הוא הופך לגוש אחד מוצאים מהמיקסר זורקים על משטח מקומח וממשיכין ללוש ביד עד אשר מתקבל בצק אחיד ומעט נוקשה
 

פוקסי99

New member
ובצלחת לפני הגשה

לא צריך לשטוף פשוט להוציא עם תרווד מחורר ולשים בצלחת עכשיו ניתן לטגן אוטב להוסיף לדקה האחרונה את הספגטי למחבת
 

פוקסי99

New member
במיקסר כל החומרים

3 כוסות קמח 2 ביצים כפית גדושה מלח נוזל מגמבה מרוסקת מפעיל את המיקסר עם ידית הלישה במקרה והבצק דביק להוסיף קמח
 

פוקסי99

New member
חותך את הבצק לשניים לרוחבו

וחותך לרצועות ספגטי דקות וכל זה לסיר
 

פוקסי99

New member
ומבשל כמו בורסיה הראשונה

ומקבלים ספגטי נהדר עם טעם רקע חלש של הפלפל בכל מקרה בעיני הבת זה מצא מאד חן כל טוב ושבת שלום פוקסי
 
למעלה