מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני

טריקולד של ניקי (טריקולד חדש)

אני הכנתי ברינגים אישיים ניקי נתנה את המתכון עם תחתית על תבנית 26 אני ויתרתי על הבסיס במנות האשיות שחקו עם הצבעים של השכבות בהרכבה איך שבא לכם אני את הגנאש שוקולד עשיתי יותר כדי שיהיה גבוהה יותר למנה זה מתכון של ניקי דיי חדש לטריקולד. גם המתכון הקודם (הישן יותר שלה מעולה) מוס שוקולד חלב ואגוזים: 130 ג' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוטלה כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) מוס שוקולד לבן- נוגט: 130 ג' שוקולד לבן 1/3 כוס חלב 2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה) כפית וחצי ג'לטין 3 כפות חלב 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) גנאש לציפוי: 150 ג' שוקולד מריר 150 ג' שמנת מתוקה כף ליקר שוקולד אופן ההכנה: לערבב את כל חומרי הבסיס. לשטח בתבנית , להכניס לפריזר. הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג'לטין: להעביר את הג'לטין לקערה+3 כפות חלב. להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג'לטין לתערובת השוקולד. להקציף שמנת מתוקה. לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. להעביר את תערובת השוקולד לתבנית. להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך. להקפיא לשעה. הכנת הגנאש: לחמם את השמנת עד לפני נקודת רתיחה. בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר. להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות ולצפות את העוגה. להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה. הערות: תבנית 26 העוגה מרשימה מאוד לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.
 
יופי של תמונה ../images/Emo13.gif

למרות שהיא קצת מטושטשת אבל...במתכון 3 שכבות,ובתמונה 4 שכבות התאיר את עיני????? (כן, קראתי שכתבת שויתרת הפעם על הבסיס
)
 
היי עונה חדשה

בוקר טוב תודה על המחמאה אכן התמונה קצת מטושטשת טוב שבכלל הספקתי לצלם חיחיחי חוסל בטירוף.... תקשיבי - בקשר למנות האשיות ולגוון הצבעים והשכבות אני מאוד אוהב לגוון בין הצבעים והשכבות תמיד אני מוסיף לסגירת המנה גנאש שוקולד שהוא נותן כביכול את השכבה הרביעית - שהיא לא כל כך שיכבה כי היא מאוד דקה אני הקלדתי את המתכון כמו במקוריות שלו הוא של ניקי מחלבי שהיא בעיניי מלכת המוסיןם הוא יוצא ניפלא כאשר מכינים אותו בתבנית אחת גדולה היא הכינה אותו בתבנית 26 עגטולה ופעם אחת גם בתבנית מרובעת יוצא נהדר בקשר לקינוח האישי גווני והכיני כמה שכבות שאת רוצה אני לעיתים מכין מוס נוסף (כמו במקרה הזה) ומוזג שכבה נוספת כדי לצמצם את הכמויות ולהעשיר את הטעמים ככה יש שכבה נוספת- זה לא בא כבד ויש טעם נוסף למנה בהצלחה ושיהיה לך אחלה יום נפלא
 
ועוגיות השושנים של קוקי-נטרפות ברגע../images/Emo70.gif

3 וחצי כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + 1 אבקת אפייה) 1 מרגרינה 1 כוס מיץ תפוזים (1 שמנת חמוצה) 3 חלמונים 2 כפות סוכר לערבב הכל לבצק למילוי 3 חלבונים חצי כוס סוכר 1 פודינג וניל להקציף יחד לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק למרוח מהקרם לגלגל וחתוך לסדר במרווחים אפייה בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
 

הילה301

New member
דודו, האם השמנת החמוצה היא במקום מיץ התפוזים?

(למקרה שאין לי מיץ תפוזים)
 
משולשים ממולאים בתרד ובצל מאודה

לבצק 1 ק,ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 1 מרגרינה חצי כוס שמן 1 כף מלח רבע כוס סוכר 3 כוסות מים חמימים לערבב הכל לבצק להתפיח חצי שעה ליצור כדורים ללפתוח לעיגול עם מערוך לשית במרכז מהמלית לקפל למרוח חלמון ביצה להעביר לסיר חשמלי ל דקה וחצי להפוך ולהוציא למלית לטגן בצלים עד שקיפות להוסיף תרד מאודה מלח ושום כתוש
 
וצמות שמרים- שוקולד ואגוזים...

יש סדנא מצולמת בקישורים אוסיף בכל זאת את המתכון... 1 ק" ג קמח 3 כוסות מים (450 מיל') חצי כוס סוכר 1 מרגרינה מומסת 2 וחצי כפות שמרים יבשים או שמרית או קוביית שמרים (אני משתמש ביבשים) 3 ביצים למלית: שוקולד נוטלה או פרה - חמאה מומסת + תערובת סוכר וקינמון וקקאו למלית האגוזים אני שם קרם פטיסייר ומפזר אגוזים קצוצים - יוצא נהדר לסירופ2 כוסות מים 1 כוס סוכר תפוז פרוס להרתיח ולהעביר לאש קטנה קטנה עד שהעוגות מוכנות בהצלחהההההההההההההההההההההההההה
 
שומשום בקרמל

מקור המתכון - אמא ליליאן (כפרה על השמנה שלי) עוגיות שומשום בקרמל החומרים: 3 כוסות סוכר 1 כוס מים 800 גר' שומשום קלוי מיץ מלימון אחד אופן ההכנה: מבשלים את הסוכר עם המים עד להסמכה. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים לתוך הקרמל שנוצר את השומשום הקלוי מערבבים היטב. שופכים את התערובת על משטח משומן (אני מעביר לתבנית גדולה משומנת היטב ומשטח עים פלטה מדורגת ומרדד היטב במערוך משומן (זהירות, התערובת חמה). הופך את המישטח שומשום שהתקבל על מישטח משומן מיישר את הדפנות היטב ולחתוך למעויינים.
 
ואוווו בדיוק ביום שבת האחרון הייתי בשוק עכו

וראיתי שמוכרים שם פלטות שלמות כאלה בדיוק בטעמים האלה וזה היה טעיםםםםםם באיזה גודל של תבנית השתמשת? זו נראית תבנית גדולה מתבנית של תנור רגיל יש לך תנור מקצועי גדול? סליחה על מבול השאלות
 
היי זרובבלה..

אכן הכי נוח להכין את זה בפלטה והכי אפשר להשטלת על זה כשמכינים בתוך תבנית התבנית היא של תנור מקצועי היא מאוד גדולה של תנור רחב יוצא נהדר וגם אם אין תבנית ותמזגי על השיש או משטח עבודה זה ייצא אחיד הממתק הזה מאוד טעים ניתן לשלב גם עם השומשום שקדים או אגוזים וזה יוצא טעים ומיוחד כמו כן אפשר להכין קרמל ולהכניס מיקס של שומשום אגוזים שקדים וממש להכין ממתק פיצוחים בקרמל כמו כן ניתן להכין עם גרעני חמניה קלופים (יש לקנות במשקל) בהצלחה
 
תודה על התשובה ושוב מבול של שאלות../images/Emo9.gif

אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של התנור המיקצועי הגדול שלך וגם של התבנית בבקשה? אני אשמח לראות ועוד שאלה אם התנור שלך גדול ומיקצועי , בכמה אצטרך להקטין את הכמות כדי שתתאים לתנור ביתי רגיל? תודה על הנחמדות לעזור ולענות על מבול השאלות
 
למעלה