מיני שוקולדיות של סימה-אבל הכי מיני מיני
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר קונים בגודל קוטר של פקק יש שלוש בעיות: הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי.... המתכון עוגיות שוקולד נטו simad- 300 גרם שוקולד מריר 90 גרם חמאה כפית תמצית וניל 2 ביצים מס´ 2 100 גרם סוכר 20 גרם קמח (כן 20 גרם) 200 גרם שוקולד לבן קצוץ 200 גרם שוקולד חלב קצוץ ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו. מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים. מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף). אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה). לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.
הכנתי את השוקולדיות של סימה בתבנית שקעים מיני קטנים ביותר קונים בגודל קוטר של פקק יש שלוש בעיות: הראשונה -שהם טעימים בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףף השניה- שאי אפשר להפסיק לזלול והשלישית- שלא זוכרים כמה כבר אכלנו חיחיחיחי.... המתכון עוגיות שוקולד נטו simad- 300 גרם שוקולד מריר 90 גרם חמאה כפית תמצית וניל 2 ביצים מס´ 2 100 גרם סוכר 20 גרם קמח (כן 20 גרם) 200 גרם שוקולד לבן קצוץ 200 גרם שוקולד חלב קצוץ ממיסים 300 גר´ שוקולד וחמאה במיקרו. מקציפים ביצים וסוכר כחמש דקות. מוסיפים שוקולד מומס לביצים ומערבבים. מוסיפים וניל, קמח מנופה ואת השוקולדים הקצוצים.משמנים היטב את תבנית השקעים (בקוטר 5 ס"מ- רצוי מסיליקון) ויוצקים לתוכן מתערובת השוקולד (בערך כף). אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות (תלוי בגודל העוגייה). לצנן היטב ולקרר במקרר כ- 10 דקות לפני החילוץ מהתבנית.