מימונה-שרשור עוגיות מסודר

פשוט מדהים חייבת להגיד לך שכל הזמן

רציתי ורציתי לדעת את המתכונים ולהכין ולהכין, הבעיה היא שאני מתה על הדברים הללו ואם אני אכין אני לא אצא מהדלת בסוף, אז שמרתי לי את כל המתכונים, ומקווה שיהיה איזה אירוע משמח , שאוכל להכין אותם................תודה לך. תרבחו ותסעדו
 

נולומו

New member
הוצאת סמויה ממחבואה

אני קוראת כאן באמת המון זמן (כמה שנים) וקשה להוציא אותי ממעטה הביישנות ולגרום לי לכתוב. יש פה באמת אנשים מוכשרים שגורמים לי להערצה אבל השרשור הזה לא נתן לי להשאר אנונימית. דודו !!! זה פשוט מדהים. לא, בעצם מדהים לא מתאר אפילו קמצוץ ממה שזה באמת. צריך להמציא מילה חדשה שתתאר את התמונות האלו. בעלי לא חובב אוכל (והוא גם נראה ככה) אבל הוא עמד נפעם מול התמונות ושאל "מה, מישהו אחד מכין את כל זה ?" "וואו, איזו אומנות, הוא קונדיטור מקצועי נכון?". בקיצור, שולחת עכשיו את התמונות האלו לכל החברים שלי שיתפעמו גם הם. אין לי מילים. פשוט אין. מעריצה אותך על ההכנה ועל כך שעם כל הדברים המדהימים האלו, אתה מצליח להשאר רזה
 
יא ווארדי זה נראה מדהים וטעים,

המרציפנים נראים כמעט אמיתיים
 

miki79

New member
זה יזכר בתולדות הפורום

כ "השירשור שאינו נגמר". חכו רגע, אני רצה להביא נציג של ספר גינס... דודו, תבורך.. קיבוץ גלויות עשית לנו פה. כל מני סמויים/ביישנים/ כאלה שסתם נעלמו בזמן האחרון.. מה שאוכל טוב יכול לעשות לנו
שיהיה לכולם "מוצאי חג שמח"
(הייתי חייבת להשתמש באליהו פעם אחת אחרונה.. )
 
מימונה בגן../images/Emo66.gifקצת off

אני גננת ומעוניינת לחגוג בגן עם ילדי קבוצתי את חגיגת המימונה. כפולנייה אסלית לא ממש ביקרתי לצערי בחגיגת מימונה אמיתית, ולהלן שאלותי: 1- איזה מאפה קליל אני יכולה לאפות עם ילדי הגן לחגיגה? 2- אילו מנהגים מאפיינים את המימונה עליהם אני צריכה לדעת בכדי להציגם בפני הילדים?
 

שרון123

New member
וואו הכל ניראה מ-ד-ה-י-ם!!! + שאלה

לגבי המרציפן - יש לי רתיעה רצינית מלאכול או להגיש בייצים לא מבושלות. האם יש תחליף? או אולי דרך "לבשל" את הבייצים, לפני שמוסיפים לשקדים?(בבישול אני מתכוונת למשהו כמו בקרם פטיסייר נגיד).
 

טשטושה

New member
שתזכה לשמחות,

בבריאות טובה לעשות כל כך הרבה אנשים מחוייכים ומאושרים במטעמים יפהפיים כל כך תבורך איש באשר אתה, אתה פשוט גוש אהבה מהלך ת ע נ ו ג...
 
היי שרון

אני אמנם לא מתחרה עם האמנות המדהימה הזאת, וזה המקום לאמר שהכל פשוט מ-ע-ל-ף! אבל בספר של ציפורה קרייזמן לפסח קראתי שבמקום ביצה על 500 גרם שקדים אפשר לשים רבע כוס מיים. ניסיתי בכמות קטנה יותר- עובד מצוין.
 

rivkaman

New member
חייבת לספר לכם בכל שנה אני מכינה

מופלטה בלי שמרים יוצאת מצוין, השנה החלטתי להכין את המתכון של דודו עם שמרים, שמתי חצי מכמות השמרים שדודו רשם , מה הגיד לכם המופלטות תפחו בתוך התבנית ונדבקו אחת לשניה, בקיצור עדיף תמיד ללכת על מתכון שתמיד מצליח וניסיונות לא לעשות כשיש אורחים.
 
רבקה אני מתפלא שיצאו לך כך- הינה

התמונה של ההפרדה שלהם לאחר הטיגון הן ניפרדות אחת אחת ללא כל בעיה
 

ruthi226

New member
גם לי יצאו בסדר גמור עם שמרים

מה שכן, כמות המים שהיתה רשומה (1/2 ליטר) לא הספיקה והוספתי עוד.
 
תלוי בקמח כי לעיתים הוא יבש יותר זה

קשור באיחסונו ובמזג האוויר לעיתים הוא לח יותר ולעיתים יבש לכן את המים להוסיף בהדרגה תמיד
 

rivkaman

New member
דודו עיגולי הבצק הם שתפחו בתוך תבנית השמן

ונדבקו אחד לשני כמו לחמניות דבוקות אבל טבולות בשמן.
 
את יכולה להכין ללא ביצים או לשים

מים כמו שכתבו כאן למרות שאני לא ניסיתי עם מים שמעתי שזה נהדר בהצלחה
 

Frutapao

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאא!!!!!! איך לעזא... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!??!?!?!!?!? מאיפה להתחיל אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!??!!??!?!? איך? יותר מ 150 סוגים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא התערוכה הזאת... אסור לאכול אותה. ואני לא מדבר על הקלוריות או על העורקים. יממות של עבודה בנטו, אני בטוח. (בלי להזכיר, טפו טפו את הכסף למצרכים...) בעעעעעעעעעעעעעעע?!?!?!? (סליחה עוד פליטת התרגשות) מאיפה אתה שואב את ה... אממ... כוח/סבלנות/זמן/יצירתיות/מה שזה לא יהיה לאינסוף אפיות הללו? אהההההההההההההההההההההההההההההה זה פשוט מטורף!!!! סחטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בעעעע זה פשוט מטורף..... סלח לי אבל הפעם לא אאחל לך תמשיך כך, כי אני אתעלף בסוף. תרבח ותסעד(?)!
 
למעלה