מימונה-שרשור עוגיות מסודר

../images/Emo41.gif מתכון ריבת גזר גמדי

ק"ג גזר גמדי 800 גרם סוכר חצי כוס קוניאק חצי כוס מיץ תפוזים לערבב הכל להכניס לסיר ולהשרות ללילה במקרר למחרת להוסיף חצי כוס מים להוסיף 3 מקלות ציפורן להביא לרתיחה להנמיך להבה לבשל שעתיים להוסיף 2 רבעי תפוחים (זה יקריש את הריבה)
 
../images/Emo41.gif מתכון ריבת תפוז סיני

1 ק"ג תפוזים סיניים להרתיח במים לשפוך את המים ולסנן להעביר לקעערה ולערבב עם 1 ק" סוכר להעביר למקרר ללילה למחרת לסים בסיר יחד עם לימון חצוי ולהרתיח כשרותח להנמיך את האש ולבשל כ שלוש שעות על אש קטנה
 
../images/Emo41.gif מתכון ריבת תותים

לכל 1 ק"ג תותים - 600 גרם סוכר לערבב את התותים השטופים עם הסוכר להעביר לילה למקרר להעביר לסירהכל ולהרתיח להרחיק קצף להוסיף חתיכת ג'ינגר טרי (כ 10 גרם) לבשל על להבה נמוכה לקראת הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון
 
../images/Emo41.gif מתכון לספינג'

תסתכלו בקישורים יש סדנא מצולמת לספינג' ובכל זאת כאן אתן את המתכון: לבצק קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים (או 100 רם שרים רגילים) 2 עד 3 כוסות מים פושרים כף מלח 2 כפות קוניאק את הכל ללוש לבצק דביק להגיע ממש למרקם לא דדליל ולא קשה אלא דביק להתפיח שעה להרטיב ידיים וללוש בתנועות קיפול את הבצק להכין קערה עם מים לידינו ולהכין צורות ולטגן בשמן חם
 
ספינג' לקטנטנים...

האם יש מתכון ללא קוניאק? ותודה על השרשור המופלא
 
../images/Emo41.gif מתכון משימנה מגולגלים ומרובעים

להכין את מתכון המופלטה להגיע עד שלב הפתיחה ואז לפתוח ולגלגל או לקפל למרובעים לסדר בתבנית ולאפות 180 מעלות כמו לחמניות בית בשביל משימנה שלמה על כל התבנית לקחת יותר מצק ולשטח כמו פוקצה עם שמן לפזר סוכר וקינמון ולאפות
 
למעלה