מימונה-שרשור עוגיות מסודר

../images/Emo41.gif מתכון אצבעות שוקולד

המתכון: 1 ביצה כוס אבקת סוכר 3 כוסות קמח 200 גרם חמאה או מרגרינה (אני עשיתי הפעם עם מרגרינה) 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל חצי כוס שקדים + חצי כוס אגוזי לוז קלויים וטחונים ליצור נחשים עבים ולאפות 180 מעלות עד הזהבה להמיס שוקולד וחמאת קקאו ולטבול את העוגיות לפזר סוכריות צבעוניות ולשים על גבי נייר אפיה להתייבש
 
../images/Emo41.gifמתכון עוגיות מכונה גימור שוקולד

1 ק"ג קמח רגיל 2 אבקת אפיה 2 סוכר וניל כוס ורבע סוכר 2 מחמאה רכה חצי כוס שמן כוס מיץ תפוזים חצי כוס קוקוס הכל לערבל במיקסר בוו לישה להעביר למכונה ליצור עוגיות ולסדר במרווחים קטנים על גבי נייר אפייה לאפות ב 170 מעלות בתנור שחומם מראש מיד שמזהיב להוציא להמיס 200 גרם שוקולד מריר במיקרו עם 2 כפות שמן ליטבול את חצי העוגיה ולפזר סוכריות צבעוניות
 
עוגיות מכונה עם חצי שוקולד

דודו חג שמח לך המתכונים מעולים חבל"ז אתה מאמת 10 רציתי לדעת לגבי איזה מכונה לעשות את העוגיות הללו עם חצי ציפוי שוקולד תודה על העזרה גילה
 
../images/Emo41.gif מתכון עוגית נקניק שוקולד בוטנים

חצי קילו בוטנים קלויים וקלופים לקחת 400 גרם שוקולד לבישול (צימקאו) ולהמיס לצקת על הבוטנים את השוקולד ולערבב להוסיף חצי כוס דבש (100 מיל') לערבב היטב לשים על השיש נייר אפיה ולשמן אותו מעט בשמן למזוג מהתערובת לאורך בקצה הנייר לעצב רולדה בידיים לגלגל על הנייר אפיה המשומן להעביר למקפיא לשעה להוציא ולחתוך לעיגולים
 
../images/Emo41.gif מתכון עוגיות נקניק שוקולד קשיו

חצי קילו אגוזי קשיו קלויים וקלופים לקחת 400 גרם שוקולד לבישול (צימקאו) ולהמיס לצקת על אגוזי הקשיו את השוקולד ולערבב להוסיף חצי כוס דבש (100 מיל') לערבב היטב לשים על השיש נייר אפיה ולשמן אותו מעט בשמן למזוג מהתערובת לאורך בקצה הנייר לעצב רולדה בידיים לגלגל על הנייר אפיה המשומן להעביר למקפיא לשעה להוציא ולחתוך לעיגולים
 
../images/Emo41.gif מתכון לריבועיות פאדג' שוקולד

המתכון נלקח מהספר "ממתקים ומעדני שוקולד" הסדרה הקטנה לבישול עולמי, פאדג' שוקולד - 64 יחידות (קטנות) 125 גרם שוקולד לבישול (צימקאו השם ישמרני) 125 גרם חמאה 1 וחצי כוסות אבקת סוכר מנופה 2 כפות חלב חצי כוס אגוזים קצוצים גס (פקאנים - לוז - מלך - שקדים - מה שבא לך) אני מוסיף גם חצי כוס ביסקויטים פתי בר חומים מרוסקיםם לאבקה מרפדים תבנית קטנה ,אני מרפד תבנית פלסטיק של בורקסים קפואים שקונים בסופר בניילון נצמד לרפד וגם לצאת החוצה מהצדדים מערבבים שוקולד קצוץ עם חמאה אבקת סוכר וחלב ומחממים במקרו עד להיווצרות קרם (להיזהר לא לשרוף) מוציאים מהמיקרו ומוסיפים את האגוזיםם משטחים על התבנית ומכניסים לחצי שעה למקפיא להתקשות הופכים את הפאדג' על קרש חיתוך ומקלפים את הניילון ממיסים שוקולד או מריר או חלב ויוצקים על הפאדג' ניתן להמיס גם שוקולד לבן ולערבבי בצורה שמערבבים עוגת שיש ספירלות עם הסכין מקררים שוב כרבע שעה חותכים לריבועים ומכניסים למנג'טים ניתן בשלב שהשוקולד רך לסדר אגוזים במרווחים או תלתלי שוקולד או אגוזים או דובדבנים או כל דבר אחר שבא לך ואז השוקולד מתקשה ומה ששמת נתפס על קוביית הפאדג'
 
../images/Emo41.gif מתכוןכוכבי חמאה מוצמדים רוזמרי

מתכון של סימה כוכבי חמאה ======== 250 גרם חמאה בטמפ' החדר 100 גרם אבקת סוכר מנופה כפית קליפת לימון מגורר דק 2 חלמונים (מס' 2) 300 גרם קמח רגיל מנופה 1/4 כפית משחת וניל (או כפית ת.וניל) ** מערבבים היטב חמאה , אבקת סוכר וגרידת לימון בכף עץ עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הוניל והחלמונים ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך ומשחתי. מעבירים לשק זילוף עם פיית כוכב בקוטר 8 מ"מ, מזליפים שושנים קטנים (לשמור מרווחים). לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה (בערך 15-20 דקות). ניתן להשאיר את העוגייה כפי שהיא או לסגור כל 2 עוגיות לסנדוויץ כאשר באמצע מורחים ריבה חמצמצה (העוגייה כשלעצמה מתוקה). מאבקים באבקת סוכר.(אני מרחתי שוקולד רוזמרי ופיזרתי שבבי אגוזי לוז מעל
 
../images/Emo41.gif מתכון לדובשניות

המתכון של חנית אני הוספתי קקאו הכמות כ- 30 דובשניות החומרים: 100 גרם חמאה 1/3 כוס סוכר חום 1 ביצה ¼ כוס דבש ¾ 1 כוסות קמח ½ כפית סודה לשתיה ½ כפית קינמון ½ כפית ציפורן 1 כף חלב 3 כפות קקאו משובח ההכנה: לערבב חמאה+סוכר+דבש+ביצה+חלב. בנפרד לערבב:קמח+א.סודה לשתיה+תבלינים.+ קקאו להוסיף תערובת קמחים לקערת נוזלים, לערבב בכף עץ. לצנן מס' שעות במקרר. להוציא מהמקרר, ולאחר כ – 10 דקות (שהבצק יתרכך מעט), ליצור כדורים (הכמות: כפית גדושה של בצק) לאפות בחום 180 כ- 10-11 דקות. לבזוק אבקת סוכר כשחמים. אני מרחתי לפני הכניסה לתנור חלמון ביצהה ופיזרתי סוכריות
 
../images/Emo41.gif מתכון פקעות בוטנים

3 כוסות בוטנים קלויים 2 כפות (מהמילה כף- לא מהמילה כוס) כי חמתי הבינה פעם 2 כוסות ויצא לה בטון!!!!!!! אז 2 כפות קמח רגיל 2 חלמונים + 2 ביצים שלמות 1 אבקת אפיה 1 כף קינמון 1 כוס סוכר את הבוטנים קולים וטוחנים (ללא קליפה כמובן) לערבב יחד את הבוטנים הקלויים עם כל החומרים בעזרת כפית קטנה לקחת ולגלגל באבקת סוכר לסדר במנג'טים קטנים להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות עד שהם מתבקעיםואז לשמור עליהם עוד כמה דקות תוציאי אחד וראי שהוא ניפרד מהנייר ואז החוצה מאוד חשוב לא לייבש אותם זה עניין של דקות בין עוגות רכות עסיסיות ומופלאות לבין עוגיות אבנים קשות בטירוף
 
למעלה