מימונה-שרשור עוגיות מסודר

../images/Emo41.gifמתכון עוגיות קוקוס ללא אפיה

חצי ק"ג קוקוס כוס סוכר 2 כוסות קרם מרנג מוכן 200 גרם שוקולד לבן מומס לערבב הכל וליצור כדורים לשים במנג'טים
 
../images/Emo41.gif מתכון עוגיות קוקוס

6 חלבונים להקציף 10 דקות במהירות גבוהה להוסיף 2 וחצי כוסות סוכר בהזלפה עדינה לאט לאט ולהמשיך בהקצפה רבע שעה לכבות את המערבל להוסיף 5 כוסות קוקוס להעביר לשקית זילוף וישר למנג'טים לאפות בחום נמוך עד שמתקשות ניתן לצבוע אם רוצים בצבעי מאכל ואז יהיו עוגיות קוקוס בצבעים בהצלחה
 
../images/Emo41.gifמתכון לעוגיות שוקולד מעוטרות

אופים עוגיות שוקוצ'יפס פשוטות ממיסים שוקולד וטובלים את העוגיות כאן צריך לעבוד מהר אז להכין בכל פעם 5 עוגיות כי ההדבקה היא כשהשוקולד עדיין רך להכין כל מיני שקדים ואגוזים שהכל יהיה קלוי כמובן דובדבנים ועיטורים שאוהביןם ואז לשחק עם היצירתיות ולעטר את העוגיה זהו- מינימום עבודה ותוצרת יפהיפיה
 
../images/Emo41.gif מתכון עוגיות שוקולד חישוקים

1 ק"ג קמח לבן 2 + שלושת רבעי מרגרינה 1 כוס מים חמימים 2 אבקת אפיה 1 סוכר וניל רבע כוס שקדים קלויים טחונים רבע כוס אגוזי לוז קלויים טחונים את הכל בוו גיטרה לערבל ולאחד לבצק נעים ואחיד להכין נחשים לסגור ולאפות ב 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד הזהבה להמיס שוקולד ליטבול את פני העוגיה ולפזר סוכריות
 
../images/Emo41.gifמתכון עוגיות שוקולד פרסות עיגולי

אותו מתכון ניתן גם ליצור צורות של פרסה 1 ק"ג קמח לבן 2 + שלושת רבעי מרגרינה 1 כוס מים חמימים 2 אבקת אפיה 1 סוכר וניל רבע כוס שקדים קלויים טחונים רבע כוס אגוזי לוז קלויים טחונים את הכל בוו גיטרה לערבל ולאחד לבצק נעים ואחיד להכין נחשים לסגור ולאפות ב 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד הזהבה להמיס שוקולד ליטבול את פני העוגיה ולפזר סוכריות
 
../images/Emo41.gifמתכון מבחר כדורי שוקולד

300 גרם עוגיות חמאה מפוררות (או ביסקויטים) 200 גרם חמאה מומסת חצי כוס חלב 50 גרם חלבה 1 כף תמצית וניל 1 כף וויסקי 100 גרם שוקולד מריר מומס כוס סוכר 2 כפות אבקת קקאו 1 כף אבקת שוקולית הכל לערבב היטב
 
../images/Emo41.gifמתכון סהרוני שוקולד

המתכון: 1 ביצה כוס אבקת סוכר 3 כוסות קמח 200 גרם חמאה או מרגרינה (אני עשיתי הפעם עם מרגרינה) 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל חצי כוס שקדים + חצי כוס אגוזי לוז קלויים וטחונים ליצור סהרונים עבים ולאפות 180 מעלות עד הזהבה להמיס שוקולד וחמאת קקאו ולטבול את העוגיות לפזר סוכריות צבעוניות ולשים על גבי נייר אפיה להתייבש
 
../images/Emo41.gifמתכון חישוקי בצק אגוזים חצאי שוק

המתכון: 1 ביצה כוס אבקת סוכר 3 כוסות קמח 200 גרם חמאה או מרגרינה (אני עשיתי הפעם עם מרגרינה) 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל חצי כוס שקדים + חצי כוס אגוזי לוז קלויים וטחונים לערבב הכל לבצק ליצור נחשים ולאפות 180 מעלות עד הזהבה על גבי נייר אפיה להמיס שוקולד ולטבול חצי עוגיה לשים על נייר אפיה לייבוש את החצי השני לפזר אבקת סוכר
 
למעלה