מימונה-שרשור עוגיות מסודר

../images/Emo41.gif מתכון למרנגים

אז ככה: כאן צריך דיוק בכמנה כללי ברזל הביצים תמיד בטמפרטורת החדר (אבל תמיד!!!!!!!) הקערה והמקצף יבשים לחלוטין את הקערה ל"נקות" בחצי לימון את התנור מחממים ל 160 מעלות ומורידים ל 120 מיד שהתבנית ניכנסת פנימה את שאר נמרנג המחכה בתור שמים במקרר לא להזליף לתבנית לפני שהתנור פנוי לדעת שמרנגים דורשים המון זמן ייבוש לכןם להתחיל איתם כי הם לוקחים הכי הרבה זמן עד שמוכנים שהם בתנור ניתן להכין ביחנתיים סוגי עוגיות שלא דורשים אפייה והמתכון: 6 חלבונים להקציף כ 5 דקות עד הופעת גלים בקצף להוסיף כף אחר כף 2 וחצי כוסות סוכר (כל כל 200 מיל') זאת המידה אצלי להמשיך בהקצפה כ 20 דקות (לכן חייב כאן מיקסר ) לרפד תבנית נייר אפיה להעביר לשק זילוף וליצור עוגיות הצורות תלויות בכם קטנים כוכבים משוננים חלקים גדולים - איך שבא לכם להןסיף פירות יבשים סוכריות צבעוניות שקדים אגוזים או כל מה שאתם אוהבים פרט לשוקולד שנמס כי הוא יהרוס את המרנג צבעי המאכל תמיד יהיו באבקה ולהוסיף אותם בסוף ההקצפה כשהמערבל עובד 2 דקות אחרונות ולייבוש לתנור המרנג מוכן כשנוגעים בו והוא השתחרר מהתבנית בקלות מעבירים למגש אחר ומשאירים כל הלילה ללא כיסוי בטמפרטורת החדר
 
../images/Emo41.gif מתכון מרנג קיני שוקולד ומוס

למרנג להקציף 3 חלבונים היטב שהחלבונים יהיו בטמפרטורת החדר להוסיף בעדינות 1 + 3/4 כוס סוכר להקציף היטב כ 10- דקות עד קבלת קרם יציב וחזק להעביר לשק זילוף ולזלף על נייר אפיה להכניס לתנור שחומם מראש ומיד להוריד ל 120 מעלות ל כ - 40 דקות עד התייבשות המרנג להכנת המוס לחמם חצי מיכל שמנת מתוקה להכניס פנימה 250 גרם שוקולד קצוץ לערבב היטב להוסיף 3 כפות וויסקי ולערבב להעביר לשק זילוף ולמלא את הקיני מרנג לפזר שוקולד לבן מעל
 
../images/Emo41.gifמתכון עוגיות שוקולד גימור מרנג

אופים עוגיות שוקולד צ'יפס פשוטות מקררים אותם ממיסים שוקולדג במיקרו 200 גרם + 2 כפות שמן טובלים את העוגיות בשוקולד ומסדרים שקדים פרוסים כל עוד השוקולד רך ומניחים לייבוש מכינים מרנג ומזליפים ואופים עד יבוש ומניחים בצד ממיסים שוקולד למרקם של מימרח ויוצקים כחצי כפית למרכז עוגייה עים עיטור השקדים את המנגים המוכנים מצמידים לשוקולד ושמים בצד לייבוש
 
../images/Emo41.gifמתכון קוביות פאדג' בגימור מרנג

המתכון נלקח מהספר "ממתקים ומעדני שוקולד" הסדרה הקטנה לבישול עולמי, פאדג' שוקולד - 64 יחידות (קטנות) 125 גרם שוקולד לבישול (צימקאו השם ישמרני) 125 גרם חמאה 1 וחצי כוסות אבקת סוכר מנופה 2 כפות חלב חצי כוס אגוזים קצוצים גס (פקאנים - לוז - מלך - שקדים - מה שבא לך) אני מוסיף גם חצי כוס ביסקויטים פתי בר חומים מרוסקיםם לאבקה מרפדים תבנית קטנה ,אני מרפד תבנית פלסטיק של בורקסים קפואים שקונים בסופר בניילון נצמד לרפד וגם לצאת החוצה מהצדדים מערבבים שוקולד קצוץ עם חמאה אבקת סוכר וחלב ומחממים במקרו עד להיווצרות קרם (להיזהר לא לשרוף) מוציאים מהמיקרו ומוסיפים את האגוזיםם משטחים על התבנית ומכניסים לחצי שעה למקפיא להתקשות הופכים את הפאדג' על קרש חיתוך ומקלפים את הניילון חותכים לקוביות קטנות מורחים מעט שוקולד מצמידים מרנגים קטנים שזילפנו ואפינו מראש
 
../images/Emo41.gifמתכון מרנג שוקולד בגימור מקל שקד

אופים עוגיות שוקולד צ'יפס פשוטות מקררים אותם ממיסים שוקולדג במיקרו 200 גרם + 2 כפות שמן טובלים את העוגיות בשוקולד מזליפים מרנג ותוקעים מקלות שקדים אופים את המרנג עד יבוש מצמידים לעוגיה עים מעט שוקולד כמו דבק
 
../images/Emo41.gifמתכון עוגיות ריבת חלב גימור מרנג

מכינים עוגיות קטנות ביותר מבצק פריך מכינים מרנגים קטנים בהזלפה ואופים עד ייבוש ההרכבה מורחים על כל עוגיה ריבת חלב ומצמידים מרנג קטן
 
../images/Emo41.gif מתכון עוגיות אגוז שקד מוצמד מרנ

2 כוסות בוטנים קלויים חצי כוס שקדים קלויים קלופים טחונים חצי כוס אגוזי מלך טחונים 4 כפות קמח רגיל 5 ביצים 1 אבקת אפיה 1 כף קינמון 1 כוס סוכר לערבב הכל לבצק ליצור עוגיות ולאפות להצמיד עים מרנג באיזה צבע שבוחרים להחזיר לרבע שעה לתנור לייבוש
 
../images/Emo41.gif מתכון חישוקי אגוז שקד בקרם מרנג

אותו מתכון עמו למעלה רק כאן ליצור נחשים לסגור ולאפות למרוח מרנג בצבע שרוצים לפזר סוכריות ולשלוח לתנור לרבע שעה ייבוש חום 120 מעלות בתנור שחומם מראש
 
למעלה