מימונה-שרשור עוגיות מסודר

../images/Emo41.gif מתכון למרציפן מרובע ועיגולים

מכינים את המרציפן יוצרים צורות שאוהבים משולשים מלבנים מרובעים כדורים הכי חשוב אחרי טבילת השוקולד לנקז היטב שוקולד מאוד חשוב לשים על נייר אפיה לייבוש ולא על רשת כי על רשת הם נידבקים 1 ק"ג שקדים חלוטים ונקיים מקליפה. לנגב טוב טוב עם מגבת. לטחון. לערבב עם 2 וחצי כוסות סוכר ולטחון שוב. להוסיף 1 ביצה. להוסיף 2 כפות קרם נוגט או פרלינה אגוזי לוז, או ממרח נוטלה (ביתית יותר טוב). לערבב היטב. להוסיף כפית קטנה מי ורדים איכותית. להוסיף 100 גרם אגוזי מלך שבורים + 200 גרם אגוזי קשיו שבורים, לגלגל לכדורים. להמיס שוקולד בסיר אדים כפול (בן מארי), להשאיר על אדים כל זמן מהלך העבודה (לא על האש). להכניס כל כדור או כל צורה אחרת לשוקולד לגלגל ולהוציא. לנער בעזרת מזלג מנוזלי השוקולד, להניח על נייר אפייה לייבוש של 4 - 5 דקות לפני שמתייבש זה הזמן להיות יצירתיים, כל מה שעולה בדעתכם לפזר למעלה כמו אגוזים - שקדים פרוסים - תלתלי שוקולד - דובדבנים - סוכריות - נטיפי שוקולד - חתאי אגוזי מלך או חצאי אגוזי קשיו וכו... להעביר למנג'טים. ניתן לצפות גם בשוקולד לבן מומס.
 
../images/Emo41.gif מתכון מרציפן מוצמד דובדבן או אג

מכינים מרציפן כמו קודם מגלגלים לנקניק מצמידים חצאי דובדבן ומסדרים במנג'טים בשביל אגוזי מלך מכדרררים כדור מרציפן שמים שני חצאי אגוזי מלך ולוחצים מצמידים צד אחד לצלוחים עם סוכריות המרציפן לח הסוכריות נדבקות מסדרים במנג'טים
 
../images/Emo41.gif מתכון תמרים ממולאים מרציפן

מכינים מרציפן כמוסבר חותכים תמר מקצה לקצה ושולפים החוצה את הגלעין לא לחתוך יותר מידי מגלגלים נחש קטן של מרציפן דוחפים ומעצבים מצמידים לצלוחים עם סוכריות צבעוניות המרציפן לח הסוכריות ידבקו בצ'יק מסדרים במנג'טים
 
למעלה