בלינצס במילוי פטריות

נ ט ש ה

New member
בלינצס במילוי פטריות

היי. אני מחפשת מתכון לבלינצס במילוי פטריות עם רוטב לבן או משו.. לא פנסי, אלא פשוט וקל להכנה.. תודה רבה
 

נ ט ש ה

New member
המון עבודה

כבר הכנתי את הבסיס.. יש לך משהו פשוט יותר שלא צריך לאפות אח"כ?? (כלומר מילוי שרק צריך לטגן או משהו) ורוטב?? אני פשוט מסתבכת כשיש יותר מידי דברים..
 

clcl

New member
מתכון: בלינצ'ס פטריות

מתכון: בלינצ'ס פטריות החומרים למלית סלסלת פיטריות שמפניון בצל 7 שיני שום שמן לטיגון קורט מלח ופלפל שחור 2 כפות טחינה גולמית החומרים לבצק כוס קמח מלא כוס קמח לבן כפית אבקת אפייה כפית מלח 2 וחצי כוסות מים כף שמן ההכנה קוצצים את הבצל והשום, ומטגנים במחבת כ-3 דקות. פורסים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. מטגנים יחד כ-5 דקות נוספות. לאחר ההסרה מהאש מוסיפים את הטחינה ומערבבים. מערבבים את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת עיסה נוזלית אחידה. משמנים קלות מחבת, וכשהמחבת חמה גודשים מצקת מרק בעיסה ויוצקים למרכז המחבת. מסובבים את המחבת כך שנוצרת שכבה דקה מאוד של העיסה, המכסה את כל פני המחבת. לאחר כדקה הופכים בזהירות ומטגנים למשך מספר שניות על הצד השני. חוזרים על הפעולה עד לגמר העיסה. מניחים כף גדושה מהמלית כסנטימטר מצדו האחד של כל עלה בלינצ'ס ומגלגלים. הערות: מקור המתכון: אנונימוס
 

clcl

New member
מתכון:בלינצ'ס פטריות ../images/Emo91.gif

מתכון: בלינצ'ס פטריות למלית: סלסילת פיטריות שמפיניון או פורטבלה 1 בצל קטן 50 גר' חמאה 4 כפות גדושות גבינה למריחה 1 כף שמיר קצוץ מלח, פלפל שחור לרוטב: ½ מיכל שמנת מתוקה 1 כף גמבה אדומה, קצוצה 1 כף שמיר קצוץ דרך הכנה מנגבים היטב את הפטריות ופורסים דק, פורסים דק גם את הבצל. במחבת גדולה מטגנים את הבצל בחמאה רק עד שיתרכך ויתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות מעט, מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינה והשמיר(או פטרוזיליה). מערבבים ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים כל חביתית בכף גדושה מן המלית וכורכים אותה סביב המלית, כמו מעטפה. ממלאים כך את כל הבלינצ'ס, ובאותה מחבת ממיסים עוד חמאה ומטגנים את הבלינצ'ס משני הצדדים, עד שיזהיבו. בסיר נפרד מבשלים את השמנת המתוקה עם הגמבה, עד שהכמות תצטמצם בשליש והשמנת תיעשה סמיכה יותר. מתבלים היטב במלח ובפלפל ומוסיפים את השמיר. שמים חביתית חמה על כל צלחת ויוצקים עליו מהרוטב החם. מגישים מיד. מקור המתכון: אבי/"פסטו"
 

clcl

New member
מילוי לפחזניות ובלינצ'ס - פטריות

מתכון: מילוי לפחזניות ובלינצ'ס - פטריות רכיבים: ל- 20 בלינצ'ס קטנים 2 בצלים גדולים קצוצים דק 1 גביע שמנת חמוצה 2 קופס' קטנות פטריות משומרות חתוכות 3 כפות קמח 1 כוס חלב אופן הכנה: להשחים בצל. להוסיף פטריות ולטגן עוד כמה דקות. להוסיף לסירוגין קמח וחלב תוך כדי עירבוב כדי למנוע היווצרות גושים. להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת החמוצה. הערות: מקור המתכון: נרשם ע"י ווין תו הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

clcl

New member
בלינצ'ס במילוי פטריות מטוגנות

בלינצ'ס במילוי פטריות מטוגנות /"כיפה"
 

vpitzi

New member
clcl, את כזו מקסימה! תמיד עוזרת

לכל מי שמבקש מתכונים ונותנת לו כ"כ הרבה מבחר! אני ממש מעריכה את זה!
 
למעלה