לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4409744,097 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מחפש מתכון:פלפל חריף קלוי קלוף בשמן'
מחפש מתכון:פלפל חריף קלוי קלוף בשמן
01/02/2007 | 20:07
13
363
פלפל חריף קלוי וקלוף בשמן זית ושום


אודה לעוזר
מתכונים >>
לצפיה ב-'המממ'
המממ
02/02/2007 | 08:33
229
לצפיה ב-' פלפל קלוי חריף'
פלפל קלוי חריף
02/02/2007 | 08:41
2
536


בוחרים את הישרים ביותר (קל לעבוד איתם)

מניחים רשת על הכיריים, מניחים את הפלפלים על הרשת

קולים מכל הכיוונים עד שכל הקליפה שחורה.

מעבירים לשקית או קערה מכוסה או סיר

מפזרים מעל מעט מלח גס

לאחר חצי שעה קולפים (הכיסוי מקל על הקילוף)

חוצים - מסלקים גרעינים ועורקים - אפשר לחתוך לאורך או לרוחב, אפשר שלמים

מתבלים בשמן זית, חומץ או לימון, פרוסות שום דקיקות ומעט מלח

כדאי להכין כמה שעות מראש

אותו הדברעם פלפלים בצבעים שונים




מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
02/02/2007 | 16:03
1
76
כמה שמן כמה שום?
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמה פלפלים ?'
כמה פלפלים ?
02/02/2007 | 16:07
113


באמת שלפי הטעם

אם יש 20 פלפלים חריפים - גדולים

אז צריך 4-6 כפות שמן

וגם 3-5 שיני שום, תלוי בגודל ובטעם האישי





מתכונים >>
לצפיה ב-'פלפל חריף קלוי'
פלפל חריף קלוי
<< ההודעה הנוכחית
02/02/2007 | 16:31
19849
לוקחים פלפלים טריים
שמים נייר כסף על תבנית ומניחים את הפלפלים
מפעילים א התנור על גריל בחום הגבוהה ביותר
ומכניסים את התבנית בחלק העליון של התנור הקרוב ביותר לגוף החימום
לאחר כשתי דקות לבדוק שהפלפל החליף צבע אבל לא נשרף
מוציאים את התבנית חצי מסילה והופכים את הפלפלים
כאשר הפלפלים שינו צבע עם כתמים שחורים אבל מעט
מוצאים את הפלפלים ושמים בשקית ניילון וסוגרים הייטב לחצי שעה
לאחר חצי שעה מוצעים את הפלפלים מקלפים אותם עכשיו הם מתקלפים בקלות
מורדים את הגבעול חותכים לחצי ועם סכין חדה מגרדים את הגלעינם והמחיצות
חותכים לפסים דקים ברוחב חצי ס"מ
מעבירים לכלי מוסיפים 1/4 כוס שמן זית
כף חומץ 1/4 כוס לימון טרי
4 שיני שום מעוכים
כפית מלח
ומערבבים הייטב ע"י נענועה של הצנצנת
המתכון הזה מתאים לכ10 פלפלים חריפים גדולים
בתמונה הפלפלים בתבנית
מתכונים >>
לצפיה ב-'הפלפלים לאחר הקליה בגריל'
הפלפלים לאחר הקליה בגריל
02/02/2007 | 16:32
487
לצפיה ב-'הפלפלים לאחר הקילוף'
הפלפלים לאחר הקילוף
02/02/2007 | 16:33
374
לצפיה ב-'גירוד הגלעינים והמחיצות'
גירוד הגלעינים והמחיצות
02/02/2007 | 16:35
329
שים לב אני חותך את הפלפל רק בצידו האחד ואז הוא נפתח כמו לב ליחידה אחד נוחה לגירוד
מתכונים >>
לצפיה ב-'חיתוך לרצועות'
חיתוך לרצועות
02/02/2007 | 16:37
306
לצפיה ב-'והפלפל במרינדה'
והפלפל במרינדה
02/02/2007 | 16:38
377
לפני ההעברה לכלי האיחסון
מתכונים >>
לצפיה ב-'וטיפ קטן שהוא גדול'
וטיפ קטן שהוא גדול
02/02/2007 | 16:41
2
509
מכוון שחריף זה סוג של טעם כמו מתוק אן חמוץ
אלה מורכב מחלקיקים קטנים אשר נצמדים לחך או לעור וגורמים להרגשת החריפות
לאחר העבודה הידיים שורםות וכל נגיעה גורמת לשריפה במקום הנגיעה
פתח את המים החמים למים החמים ביותר שאתה יכול להחזיק ושטוף טאת הידיים היטטב במים החמים
החריפות תעלם
שמחתי לעזור
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'חריף הוא לא טעם ואם לקרב אותו לטעם'
חריף הוא לא טעם ואם לקרב אותו לטעם
02/02/2007 | 17:35
1
304
קיים אז זה יותר מר, עד כאב.

(סתם משהו שלמדתי היום בשיעור טעמים בסדנאת הבישול שאני עושה).
מתכונים >>
לצפיה ב-'פשוט ברח לי ה"לא"'
פשוט ברח לי ה"לא"
02/02/2007 | 18:37
221
היה צריך להיות "חריף הוא לא סוג של טעם"
שימי לב לאחר מכן לכתוב ובזה מדובר
מצטער על הטעות
תודה על התיקון
שבת שלום
מתכונים >>

הודעות אחרונות

14:12 | 25.09.18 פוקסי99
10:39 | 25.09.18 ירון 9991
12:21 | 24.09.18 The Humanoid Typhoon
17:56 | 23.09.18 נדב הבשלן
19:53 | 22.09.18 avico2591
16:15 | 22.09.18 אמא אווזה8
18:25 | 21.09.18 עמית ואיתמר
13:24 | 21.09.18 rdhkvmvk
21:13 | 17.09.18 rotemfrm
11:11 | 15.09.18 נטעליג
11:21 | 14.09.18 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ