גם לי יש שאלה של כשרות -הרברונן?

קסקטלן

New member
המממ,

במבט קל על כתובת האי מייל שלך, ועקב השדרוג שחל ביכולת הסקת המסקנות שלי מאז הצטרפותי לעולם האקדמיה לפני כשנה ומספר חודשים, הגעתי למסקנה שלימדת אותי בתיכון. היתכן כדבר הזה?
 

קסקטלן

New member
לא, לא

זה שם של שיר של להקה בשם פרנטה. שם המשפחה הוא מורדי, וסיימתי ללמוד ב-99´.
 

הרברונן

New member
דין הסכין:

אם הגבינה רכה ולא מלוחה מאד או חריפה במיוחד והשימוש האחרון לחיתוך בשר היה יותר מ 24 שעות לפני חיתוך הגבינה אז מספיקה שטיפה במי ברז עם סבון אם זה חריף או/ו השימוש היה בפחות מיממה צריך לשטוף במים וסבון ואז לשפוך על הסכין מים מקומקום חשמלי ישר כשרותחים (זו הגעלה "לקולא" בלשון ההלכה) ומי שמכיר את המנהג לתקוע את הסכין באדמה, שידע שזה פחות טוב ממה שהזכרתי כאן... כל טוב, רונן
 

מוצרלה

New member
|-טוב, אז קודם כל ../images/Emo51.gif רבה לכולכם

על ההתייחסות הרצינית לשאלתי, אפשר לומר שהחכמתי מכל אחד ואחד מכם. והגעתי להחלטה: בשרי אני אדיח בנפרד וחלבי בנפרד, ואקפיד להוסיף חומר ניקוי כמו שהרברונן הסביר לי. (אבל כמו שאני מכירה את עצמי, אני אראה 2 צלחות וכוס, ואז אני אגיד לעצמי "בשביל זה להפעיל מדיח" ואז אני אדיח לבד) ושוב תודה רבה
 
למעלה