מתחילה.....עוגת בנופי אישית

(אייקון צורחחחחחחחחחחחחחח)

כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הכל נראה מדהים, טעים, יפה נקי יצירתי. לונה איך כמוך. מורידה בפנייך את הכובע! ויש לי שאלה קטנה לגבי המאפינס הכי טעימים, ניתן לישים אותם במאג'טים קטנטנים? יש לי כאלה כל כדורי שוקולד, יכול להיות נחמד מאפינס קטנים? ועוד שאלית פיצפונת - לא ישרף הנייר בתנור? תודה רבה ושוב כל הכבוד!!!
 
תודה בילבלי

אפשר להשתמש במנג'טים קטנים יותר אבל לא בקטנים מאוד כי אז לא תרגישי את המאפינס. המנג'טים לא נשרפים בתנור
 
YYY- אני לא עומדת בזה...מתכונים?

איך מוצאים את המתכונים למאפינס ולכל שאר הדברים?
 
מתכון למאפינס

מאפינס-לונה בלנקה 200 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה 1.5 כוסות סוכר 2 ביצים כפית נס קפה 2 כפות ליקר שוקולד כפית גרידת תפוז קורט מלח 1 כוס שמנת מתוקה 1 כוס מים פושרים 3 כוסות קמח 3/4 כוס קקאו באיכות טובה 1 שקית אבקת אפיה חצי כפית סודה לשתיה 150 גרם שוקולד צ'יפס אופן ההכנה מערבבים את החמאה, הסוכר, הנס קפה, ליקר שוקולד, גרידת תפוז, קורט מלח והביצים . מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, נס קפה, וסודה לשתיה לתוך קערה נפרדת. מערבבים את שתי המסות. לתערובת חלקה. שמים מנג'טים בתוך תבניות מאפינס ויוצקים עד לגובה 2/3 . מפזרים מעט שוקולד צ'יפס . ואופים בחם 160. מעלות 20-30 דקות. מצפים בגנאש שוקולד
 

shlomits

New member
שמתי,וגם הכנתי גנאש מריץ ../images/Emo45.gif

תודה, יצא נחמד. אם כי חשבתי שירגישו יותר את כל המרכיבים היחודיים (קליפת תפוז,ליקר...לא יצא ככ מורגש)
 
שלומית לאיזה מתכון הכוונה

אם זה לשבלולים עם קרם וניל זה לא מתאים. אם זה למאפינס או לפלטת שוקולד זה מתאים כי זה לא עובר רתיחה
 
זה בסדר

השמנת ריץ/ לא עוברת רתיחה, היא מגיעה עד לסף רתיחה, ואז מערבבים עם השוקולד
 

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif היי

כמה מאפינס יוצאים בערך מהכמות הזו? ובאיזה גודל תבנית? תודה
 
איאפשר להסיר את העיניים

מהמסך פשוט נפלא היכן ניתן למצוא את פאי אגוזים של דודו תודה
 
תודה לך קרם שניט

המתכון של דודו הוא עוגה גדולה, אני עשיתי באישיים. אני אעלה את המתכון תיכף
 

carma

New member
לונה, מה שם המתכון של המאפינס, כדי

שאוכל לחפש... תודה
 
carma בבקשה מתכון למאפינס

מאפינס-לונה בלנקה 200 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה 1.5 כוסות סוכר 2 ביצים כפית נס קפה 2 כפות ליקר שוקולד כפית גרידת תפוז קורט מלח 1 כוס שמנת מתוקה 1 כוס מים פושרים 3 כוסות קמח 3/4 כוס קקאו באיכות טובה 1 שקית אבקת אפיה חצי כפית סודה לשתיה 150 גרם שוקולד צ'יפס אופן ההכנה מערבבים את החמאה, הסוכר, הנס קפה, ליקר שוקולד, גרידת תפוז, קורט מלח והביצים . מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, נס קפה, וסודה לשתיה לתוך קערה נפרדת. מערבבים את שתי המסות. לתערובת חלקה. שמים מנג'טים בתוך תבניות מאפינס ויוצקים עד לגובה 2/3 . מפזרים מעט שוקולד צ'יפס . ואופים בחם 160. מעלות 20-30 דקות. מצפים בגנאש שוקולד ומקשטים בשוקולד לבן מומס
 
לונה, לונה, לונה.... שירשור קטלני!

רגע - אני צריכה לאסוף את הלסת מהרצפה...
הכל, אבל ה כ ל נראה מדהים, במיוחד הבנופים החמודים (תודה רבה על המתכון - ינוסו בקרוב). אוהבת מאוד את השירשורים שלך, תמיד הכל יפה, אסתטי ומגרה. אליפות
 
למעלה