לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4424144,241 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מתחילה.....עוגת בנופי אישית'
מתחילה.....עוגת בנופי אישית
<< ההודעה הנוכחית
25/12/2006 | 11:31
123
1691
בנופי- קינוח בטעם אלוהי פשוט ללקק את האצבעות. בנופי-  חיבור של המילים בננה וטופי
מקור המתכון-השפית אביגיל ביסר

מתכון של השפית אביגיל ביסר

חומרים לעוגה בקוטר 26 ס"מ:
לבצק:
2 כוסות קמח לבן מנופה
3 כפות סוכר וניל
150 גרם חמאה רכה
1 ביצה
מעט מים, לפי הצורך

לעוגה:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
10 בננות בשלות

1 צנצנת ריבת חלב או פחית חלב משומר



.1 מכינים את הבצק: במעבד מזון או בקערה מעבדים את הקמח, הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת פירורים אחידה. מוסיפים את הביצה והמים ומעבדים מעט ככל האפשר רק עד לקבלת כדור בצק אחיד. מניחים במקרר ל1/2- שעה לפחות.
.2 אם משתמשים בפחית של חלב משומר, מבשלים אותו בתוך הפחית הסגורה (בתוך סיר עם מים רותחים) כשעה וחצי.
.3 מחממים את התנור ל180- מעלות.
.4 מוציאים את הבצק, משטחים אותו בתוך תבנית פאי, דוקרים בעזרת מזלג ומכסים בנייר כסף. מפזרים למעלה קטניות (שעועית או חומוס יבשים). אופים כ20- דקות. מסירים את נייר הכסף והקטניות ואופים עוד מספר דקות עד שהבצק זהוב.
.5 מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
.6 פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים אותן על קלתית הבצק בצורה יפה. מורחים על הבננות את ריבת החלב או החלב המשומר המבושל. מורחים מעל את הקצפת ומחליקים היטב. אפשר לקשט את העוגה בתלתלי שוקולד.
.7 שומרים במקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות שלי: אני הכנתי את הבנופי בתבניות אישיות. והרכבתי את הבנופי קצת אחרת.
על הבסיס מרחתי את החלב משומר/ריבת חלב מעל שמתי בננות ומעל האת הקצפת.
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוד בנופי'
עוד בנופי
25/12/2006 | 11:32
4
35
לצפיה ב-'ת'עלפתי! מה זה היופי הזה?'
ת'עלפתי! מה זה היופי הזה?
25/12/2006 | 12:14
1
18
הכל הכל מדהים אבל זה שבר אותי למרי...
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה סמדר'
תודה סמדר
25/12/2006 | 13:44
1
לצפיה ב-'מזה,מזה,מזה ?? נראה מעולה שוסניי'
מזה,מזה,מזה ?? נראה מעולה שוסניי
26/12/2006 | 13:17
1
6
לצפיה ב-'תודה שוון שוון'
תודה שוון שוון
26/12/2006 | 17:34
3
לצפיה ב-'פאי אגוזים ופיסטוקים-אישי'
פאי אגוזים ופיסטוקים-אישי
25/12/2006 | 11:33
23
מתכון שהעלה דודו חמוד
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוד פאי אגוזים'
עוד פאי אגוזים
25/12/2006 | 11:34
8
7
לצפיה ב-'הכל נראה מדהיםםםםםםםםםםםם, אפשר'
הכל נראה מדהיםםםםםםםםםםםם, אפשר
25/12/2006 | 11:59
7
מתכון לפאי אגוזים
מתכונים >>
לצפיה ב-'את יכולה לחפש את'
את יכולה לחפש את
25/12/2006 | 13:53
6
6
הפראי אגוזים שנתן דודו חמוד אם לא תמצאי אני אחה"צ ארשום לך אותו
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה מצאתי '
תודה מצאתי
25/12/2006 | 15:17
5
2
לצפיה ב-'PLANET אם מצאת תוכלי להעלות אותו???'
PLANET אם מצאת תוכלי להעלות אותו???
25/12/2006 | 17:16
4
1
לצפיה ב-'אני מקווה שלמתכון הזה הכוונה '
אני מקווה שלמתכון הזה הכוונה
25/12/2006 | 18:30
3
6


המאפינס הכי טעימים  חמהו vakesh   ו
20:09 | 29/11/04


מאפינס לקפה

מאפינס חלומיים ליד הקפה. המאפינס גבוהים מאוד ועטורים בפירורים חומים, נימוחים מאוד. מומלץ- מומלץ- מומלץ!

2  כוסות קמח  
1 כוס סוכר1
  כף אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2  כפית קינמון
1/4 כפית זנגביל
1/4  כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
75  גרם מרגרינה/חמאה
2 ביצים
1 כוס חלב

לציפוי ומילוי
4 כפות קמח
4 כפות סוכר חום
2 כפית קינמון
3 כפות מרגרינה
6 כפות אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

1. חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 9 שקעים בתבנית המאפינס.
2  ערבב בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, סודה לשתיה ומלח.
3. בקערה נפרדת טרוף את הביצים, הוסף את החלב, והחמאה.
4.  צור גומה בתערובת החומרים היבשים ושפוך לתוכה את תערובת הביצים. ערבב בזהירות. אל תערבב יתר על המידה אפילו אם העיסה גושית!מלא כל שקע 2/3 מנפחו.
5. ערבב בקערה את חומרי הציפוי עד ליצירת פירורים.
6. חלק את מחצית מתערובת המאפינס לשקעים.
7. פזר מחצית מפירורי הציפוי מעל התערובת שבשקעים.
8.  כסה את המילוי בתערובת המאפינס הנותרת.
9. צפה את המאפינס בשארית פירורי הציפוי.
10. הוסף מים לשקעים שנותרו ריקים.11.
    אפייה כ- 20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.

וריאציות- למאפינס ריבת חלב הוסף 1/2 כוס ריבת חלב לתערובת הביצים

מתכונים >>
לצפיה ב-'planet לא זה לא המתכון לפאי אגוזים'
planet לא זה לא המתכון לפאי אגוזים
25/12/2006 | 18:33
4
מה שנתת זה מתכון למאפינס של דודו חמוד. תיכף אני אחפש וארשום
מתכונים >>
לצפיה ב-'סליחה, טעות במתכון, פאי אגוזים של'
סליחה, טעות במתכון, פאי אגוזים של
25/12/2006 | 18:33
1
5
דודו

המשך..... פאי אגוזיםו דודו חמוד  
09:39 | 12/12/06

פאי אגוזים - (מקור המתכון על השולחן)

חומרים לתבנית מספר 24: (אני עשיתי 2 תבניות מאורכות)

לבצק:
11/4 כוס קמח
1 כף סוכר
1/8 כפית מלח
8 כפות חמאה מים קרים
מילוי:
3 ביצים
1 כוס סירופ מייפל
1/3 כוס סוכר
4 כפות חמאה מותכת
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
3/4 כוס אגוזי לוז, קלויים וטחונים גס
3/4 כוס אגוזי מלך, קלויים וטחונים גס


מכינים את הבצק:
למעבד מזון מכניסים קמח, סוכר, מלח וחמאה. מפעילים בפולסים עד להיווצרות פירורי בצק בגודל של אפונים.
מוסיפים מים קרים (בערך 3 כפות) ומערבבים רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק.
אין לעבד יתר על המידה.
משטחים את הבצק לכדור בקוטר של כ-15 ס"מ, עוטפים בניילון ושמים במקרר.
לפני האפייה משטחים את הבצק לעיגול בקוטר של 30 ס"מ,(אני הכנתי ב 2 תבניות מאורכות אז רידדתי בהתאם)
מרפדים בו תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ ושומרים עוד שעה במקרר.

מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מרפדים את הקלתית בנייר כסף, מפזרים קטניות כמשקולת ואופים 10 דקות.
מוציאים מהתנור,
מסירים את נייר הכסף וזורקים את הקטניות.
בינתיים מכינים את המלית:
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית מלבד האגוזים.
מפזרים את האגוזים על קלתית הבצק ויוצקים את התערובת מעל.
אפשר גם להוסיף את האגוזים לתערובת המילוי ולצקת את הכל על הבצק.
אני מוסיף רצועות בצק שחתכתי עם גלגלת שדוגמא של עוגיות מעל ומורח בחלמוןם ביצה
מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים 30-40 דקות או עד שהבצק מזהיב.
טעמו של הפאי משתפר יום לאחר האפייה.(במידה ונשאר ממנו משהו)


מתכונים >>
לצפיה ב-'נכון זה המתכון שהביא דודו'
נכון זה המתכון שהביא דודו
25/12/2006 | 18:35
לצפיה ב-'פאי מוס שוקולד לבן-אישי'
פאי מוס שוקולד לבן-אישי
25/12/2006 | 11:34
12
פאי מוס שוקולד לבן-לונה בלנקה

150 גרם חמאה
50 גרם סוכר
גרידה מתפוז אחד
כפית תמצית שקדים
150 גרם קמח
1 חלמון
כף מים קרים

חומרים למוס
300 גרם שוקולד לבן קצוץ
250 מ"ל שמנת מתוקה
פירות לקישוט

אופן ההכנה

אופן ההכנה
-מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לתערובת קרמית, מוסיפים חלמון, גרידת תפוז ותמצית שקדים
-מוסיפים את הקמח ו-1 כף מים קרים ומערבבים עד לקבלת בצק.
-מרפדים תבניות פאי אישיות בבצק ואופים בחום 180 מעלות למשך 10 דקות עד לצבע חום בהיר
-מחממים 150 מ"ל שמנת מתוקה עד  לרתיחה שופכים את השמנת על השוקולד ומערבבים טוב.
מקציפים את יתרת השמנת עם תערובת השוקולד הקרה , ממלאים את התחתיות ומקשטים בפירות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פאי ריקוטה-אישי'
פאי ריקוטה-אישי
25/12/2006 | 11:36
17
פאי ריקוטה-לונה בלנקה


מצרכים לבצק

150 גרם חמאה
50 גרם סוכר
גרידה מתפוז אחד
כפית תמצית שקדים
150 גרם קמח
1 חלמון
כף מים קרים
(אם רוצים את הבסיס בצבע חום מוסיפים 2 כפות קקאו ומורידים 2 כפות קמח)

המצרכים לקרם ריקוטה

250 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים
גרידה מתפוז אחד
150 גרם סוכר
פירות לקישוט

אופן ההכנה
-מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לתערובת קרמית, מוסיפים חלמון, גרידת תפוז ותמצית שקדים
-מוסיפים את הקמח ו-1 כף מים קרים ומערבבים עד לקבלת בצק.
-מרפדים תבניות פאי אישיות בבצק ואופים בחום 180 מעלות למשך 10 דקות עד לצבע חום בהיר
-מערבבים את הגבינה, הביצים, גרידת התפוז והסוכר לתערובת חלקה
-יוצקים את תערובת הגבינה לפאי האפוי למחצה ואופים עוד 20 דקות בחום 180 מעלות
-מקשטים בפירות ומזגגים במירור או בסירופ סוכר.

הערה- אם רוצים את בצק הפאי בצבע חום אז מורידים 20 גרם קמח ומוסיפים 20 גרם קקאו באיכות טובה
הכמות מספיקה ל-6 תבניות פאי אישיות
מתכונים >>
לצפיה ב-'וצילום יחד'
וצילום יחד
25/12/2006 | 11:36
5
לצפיה ב-'נראה פשוט מדהים'
נראה פשוט מדהים
25/12/2006 | 11:37
לצפיה ב-'שבלולי וניל ושוקולד צ'יפס'
שבלולי וניל ושוקולד צ'יפס
25/12/2006 | 11:37
2
13
מתכון הבצק של דודו חמוד
אני מילאתי עם קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס
מתכונים >>
לצפיה ב-'WOOWW זה נראה כל כך טעיםם'
WOOWW זה נראה כל כך טעיםם
25/12/2006 | 14:53
1
1
אפשר מתכון לשבלולי וניל ושוקולד ציפס
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתכון לשבלולי וניל על שוקולד צ'יפס'
מתכון לשבלולי וניל על שוקולד צ'יפס
25/12/2006 | 17:17
10
שבלולי וניל עם שוקולד צ'יפס
מקור המתכון של הבצק-דודו חמוד

קילו קמח רגיל
3 ביצים
3 כפות שמרים יבשים
1 מרגרינה
חצי כוס סוכר
3 כוסות מים פושרים

קרם פטיסייר - מקור המתכון של הקרם TATAN (המקסים מהפורום)

חומרים :
¼ ליטר חלב
2 חלמונים
2 חלבונים
75 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
מקל וניל חצוי לאורכו
הכנת הקרם פטיסייר- מחממים את החלב עם הסוכר עד לרתיחה. בינתיים מערבבים את החלמונים, החלבונים והקורנפלור טוב . יוצקים לתוכו 3 כפות מהחלב החם מערבבים טוב ושופכים לחלב החלב.
מחממים עד להתעבות תוך כדי עירבוב. (אסור להגיע למצב שיש גושים בקרם).


לשים את החומרים 10 דקות עד לקבלת בצק נוח, מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים שעתיים.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ופותחים כל חלק לעלה דק. ממלאים בקרם פטיסייר ומפזרים מעט שוקולד צ'יפס. מגלגלים במהודק , פורסים לחתיכות בעובי 2 ס"מ הופכים על מגש מרופד בנייר אפיה משאירים לתפוח עוד שעה, מורחים בביצה  ואופים בחום 180 מעלות  עד לקבלת צבע חום.
בגמר האפיה מורחים סירופ סוכר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'שבלולי קינמון מאותו בצק של דודו'
שבלולי קינמון מאותו בצק של דודו
25/12/2006 | 11:38
7
לצפיה ב-'שכבות טורט ומוס שוקולד עם'
שכבות טורט ומוס שוקולד עם
25/12/2006 | 11:40
11
אגוזים מסוכרים

העוגה מורכבת מבצק טורט שוקולד עם מילוי מוס שוקולד ואגוזים מסוכרים
מתכונים >>
לצפיה ב-'פילו ממולא בפיסטוקים ואגוזים'
פילו ממולא בפיסטוקים ואגוזים
25/12/2006 | 11:40
10
12
בכדי לקבל עלי פילו חומים אני מוסיפה שוקולד מומס לחמאה המומסת ומרחת את הדפים עם החמאת שוקולד.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הפלת אותי מהכיסה לונה '
הפלת אותי מהכיסה לונה
25/12/2006 | 18:47
7
10
תמונות לגלויות. תענוג !
שאלה במתותא לגבי הפילו.  קניתי בצק פילו מספר 4 , הדפים מאד דקים , האם את שמה שכבת חמאה מומסת בין דף לדף על מנת ליצור את הפרדת הדפים? או שאת משתמשת בבצק פילו אחר שנפתח תוך כדי האפיה?.
אגב, עשיתי את הקדאיפים שאת המתכון שלהם נתת בפורום (רק השמטתי את השזיפים כי אני לא אוהב שזיפים מיובשים), יצא נפלא הרבה תודה.  מאחר והיה צריך להיות פרווה, השתמשתי בחמאת קקאו במקום חמאה רגילה . הכנסת אותי לעולם הקדאיפים ובצק הפילו שלא הכרתי.
עשיתי עוד בקלאוי, שיטחתי דף דק , פיזרתי על כולו חמאת קקאו  שמתי  מלית וגלגתי בצורת סיגר, יצא מצוין.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כיסא ב-א' , סליחה'
כיסא ב-א' , סליחה
25/12/2006 | 18:48
2
לצפיה ב-'לא איכפת לי אפילו כיסא ב פ אם לפניו'
לא איכפת לי אפילו כיסא ב פ אם לפניו
25/12/2006 | 22:58
1
9
תונח הצלחת הזו
חחחחח......................
מתכונים >>
לצפיה ב-'גם לך מגיע את הקרדיט ,'
גם לך מגיע את הקרדיט ,
26/12/2006 | 02:10
5
מאחר ועשיתי אותם אחרי שראיתי את הקדאיפים שאתה עשית.
אף פעם לפני זה לא חשבתי לעשות קדאיפים או בקלאוות.
תודה דודו
מתכונים >>
לצפיה ב-'מני- קודם תודה על שפע המחמאות'
מני- קודם תודה על שפע המחמאות
25/12/2006 | 19:01
3
4
הקדאיף יצאו לך מהממים.
אני משתמשת בדפי פילו רגילים, הדפים הדקים (לא ידעתי שיש להם מספר) ומשמנת כל דף בחמאה מומסת .
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמה דפים?'
כמה דפים?
25/12/2006 | 19:07
2
3
הדפים שאת משתמשת בהם בעובי נייר? כמה דפים את מניחה אחד על השני?
מתכונים >>
לצפיה ב-'4 דפים וכל דף נמרח בחמאה'
4 דפים וכל דף נמרח בחמאה
25/12/2006 | 19:16
1
4
הדפים מאוד דקים... נכון כמו נייר....
גם בתוצר הסופי לפני האפיה אני מורחת חמאה מומסת
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לונה '
תודה לונה
25/12/2006 | 19:42
1
לצפיה ב-'לונה- כמה יפה!! ובטח טעים'
לונה- כמה יפה!! ובטח טעים
26/12/2006 | 14:50
1
1
אני משוגעת על פילו בכל צורה ...ועכשיו משתגעת לגמרי !
איזה כיף - יש מה ומימי ללמוד - ת- ע- נ- ו- ג
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה פפריקה'
תודה פפריקה
26/12/2006 | 17:36
לצפיה ב-'ועוד צילום של פילו'
ועוד צילום של פילו
25/12/2006 | 11:41
9
לצפיה ב-'עוגה "קטלנית" אישית'
עוגה "קטלנית" אישית
25/12/2006 | 11:42
21
במשפחתי  קוראים לעוגה הזו עוגה קטלנית, אני מכינה אותה גם כעוגה גדולה, הפעם הכנתי כאישית.
אני מצטערת אבל לעוגה הזו אין באפשרותי לתת מתכון אז סילחו לי בבקשה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ועוג "קטלנית"'
ועוג "קטלנית"
25/12/2006 | 11:43
11
לצפיה ב-'פלטת שוקולד שהכנתי שוב'
פלטת שוקולד שהכנתי שוב
25/12/2006 | 11:44
2
18
המתכון נמצא בפורום בערך"פלטת שוקולד"
מתכונים >>
לצפיה ב-'(אייקון צורחחחחחחחחחחחחחח)'
(אייקון צורחחחחחחחחחחחחחח)
26/12/2006 | 11:26
1
8
כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
הכל נראה מדהים, טעים, יפה נקי יצירתי.
לונה איך כמוך.
מורידה בפנייך את הכובע!

ויש לי שאלה קטנה לגבי המאפינס הכי טעימים, ניתן לישים אותם במאג'טים  קטנטנים?
יש לי כאלה כל כדורי שוקולד, יכול להיות נחמד מאפינס קטנים?
ועוד שאלית פיצפונת - לא ישרף הנייר בתנור?

תודה רבה ושוב כל הכבוד!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה בילבלי'
תודה בילבלי
26/12/2006 | 13:00
5
אפשר להשתמש במנג'טים קטנים יותר אבל לא בקטנים מאוד כי אז לא תרגישי את המאפינס.
המנג'טים לא נשרפים בתנור
מתכונים >>
לצפיה ב-'ולסיום שוב מאפינס הכי טעימים שיש'
ולסיום שוב מאפינס הכי טעימים שיש
25/12/2006 | 11:45
18
15
המתכון נמצא בפורום
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה, כל הכבוד, הכל יפה יישר כח'
לונה, כל הכבוד, הכל יפה יישר כח
25/12/2006 | 12:28
1
1
לצפיה ב-'תודה נורית'
תודה נורית
25/12/2006 | 13:45
לצפיה ב-'YYY- אני לא עומדת בזה...מתכונים?'
YYY- אני לא עומדת בזה...מתכונים?
25/12/2006 | 12:38
9
3
איך מוצאים את המתכונים למאפינס ולכל שאר הדברים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתכון למאפינס'
מתכון למאפינס
25/12/2006 | 13:47
8
9



מאפינס-לונה בלנקה

200 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
כפית נס קפה
2 כפות ליקר שוקולד
כפית גרידת תפוז
קורט מלח
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו באיכות טובה
1 שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
150 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה
מערבבים את החמאה, הסוכר, הנס קפה, ליקר שוקולד, גרידת תפוז, קורט מלח והביצים .
מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, נס קפה, וסודה לשתיה לתוך קערה נפרדת.
מערבבים את שתי המסות. לתערובת חלקה.
שמים מנג'טים בתוך תבניות מאפינס ויוצקים עד לגובה 2/3 .
מפזרים מעט שוקולד צ'יפס . ואופים בחם 160. מעלות 20-30 דקות.
מצפים בגנאש שוקולד
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפשר לשים בזה ריץ במקום שמנת?'
אפשר לשים בזה ריץ במקום שמנת?
25/12/2006 | 15:19
5
1
לצפיה ב-'כן אפשר לשים ריץ במקום שמנת'
כן אפשר לשים ריץ במקום שמנת
25/12/2006 | 17:18
4
לצפיה ב-'שמתי,וגם הכנתי גנאש מריץ '
שמתי,וגם הכנתי גנאש מריץ
25/12/2006 | 18:34
3
4
תודה, יצא נחמד. אם כי חשבתי שירגישו יותר את כל המרכיבים היחודיים (קליפת תפוז,ליקר...לא יצא ככ מורגש)
מתכונים >>
לצפיה ב-'שלומית לאיזה מתכון הכוונה'
שלומית לאיזה מתכון הכוונה
25/12/2006 | 18:36
2
4
אם זה לשבלולים עם קרם וניל זה לא מתאים. אם זה למאפינס או לפלטת שוקולד זה מתאים כי זה לא עובר רתיחה
מתכונים >>
לצפיה ב-'מאפינס'
מאפינס
25/12/2006 | 18:39
1
לצפיה ב-'זה בסדר'
זה בסדר
25/12/2006 | 18:42
4
השמנת ריץ/ לא עוברת רתיחה, היא מגיעה עד לסף רתיחה, ואז מערבבים עם השוקולד
מתכונים >>
לצפיה ב-' היי'
היי
26/12/2006 | 16:44
1
2
כמה מאפינס יוצאים בערך מהכמות הזו? ובאיזה גודל תבנית? תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'יוצאים כ-30 מאפינס'
יוצאים כ-30 מאפינס
26/12/2006 | 17:37
1
תבניות חד פעמיות עם מנ'טים מס 3-4
מתכונים >>
לצפיה ב-'איאפשר להסיר את העיניים'
איאפשר להסיר את העיניים
25/12/2006 | 14:41
1
4
מהמסך פשוט נפלא היכן ניתן למצוא את פאי אגוזים של דודו תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לך קרם שניט'
תודה לך קרם שניט
25/12/2006 | 17:19
2
המתכון של דודו הוא עוגה גדולה, אני עשיתי באישיים.
אני אעלה את המתכון תיכף
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה, מה שם המתכון של המאפינס, כדי'
לונה, מה שם המתכון של המאפינס, כדי
25/12/2006 | 20:20
1
שאוכל לחפש...

תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'carma בבקשה מתכון למאפינס'
carma בבקשה מתכון למאפינס
25/12/2006 | 20:57
3
מאפינס-לונה בלנקה

200 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
כפית נס קפה
2 כפות ליקר שוקולד
כפית גרידת תפוז
קורט מלח
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו באיכות טובה
1 שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
150 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה
מערבבים את החמאה, הסוכר, הנס קפה, ליקר שוקולד, גרידת תפוז, קורט מלח והביצים .
מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, נס קפה, וסודה לשתיה לתוך קערה נפרדת.
מערבבים את שתי המסות. לתערובת חלקה.
שמים מנג'טים בתוך תבניות מאפינס ויוצקים עד לגובה 2/3 .
מפזרים מעט שוקולד צ'יפס . ואופים בחם 160. מעלות 20-30 דקות.
מצפים בגנאש שוקולד ומקשטים בשוקולד לבן מומס
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה, לונה, לונה.... שירשור קטלני!'
לונה, לונה, לונה.... שירשור קטלני!
25/12/2006 | 20:39
רגע - אני צריכה לאסוף את הלסת מהרצפה...
הכל, אבל  ה כ ל  נראה מדהים, במיוחד הבנופים החמודים (תודה רבה על המתכון - ינוסו בקרוב).
אוהבת מאוד את השירשורים שלך, תמיד הכל יפה, אסתטי ומגרה.
אליפות
מתכונים >>
לצפיה ב-'מ ד ה י ם !!! הכל נראה יפה וטעים'
מ ד ה י ם !!! הכל נראה יפה וטעים
26/12/2006 | 13:23
לצפיה ב-'לונה - האחת והיחידה, פשוט מדהים,'
לונה - האחת והיחידה, פשוט מדהים,
25/12/2006 | 11:50
5
אני מחכה לצילומים שלך כמו ילד שמחכה למתנה שהבטיחו לו.....
יש כמה מתכונים שאני מאמצת לי מיד.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה...מדהים מאד יצירתי...'
לונה...מדהים מאד יצירתי...
25/12/2006 | 12:13
3
מבקשת את המתכון של עלי הפילו...

ומחכה לשחרור המתכון הקטלני.

מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה... הרגת אותי!'
לונה... הרגת אותי!
25/12/2006 | 12:18
1
את כל כך מוכשרת, זה לא ייאמן!

איזה כיף לבני הבית שלך!
איזו השקעה, התייחסות ואסתטיקה,
ממש יוצא דופן!!

כל הכבוד!

אני לומדת ממך המון.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פרח תודה לך על שפע המחמאות'
פרח תודה לך על שפע המחמאות
25/12/2006 | 13:54
לצפיה ב-'תודה שרי'
תודה שרי
25/12/2006 | 13:52
בקשר למתכון של עלי הפילו אני ארשום אחה"צ , אני כרגע בעבודה ואין באפשרותי לרשום את המתכון,
בקשר למתכון של ה"קטלני" סילחי לי ויסלחו לי השאר אין באפשרותי להעלות....
אם זה מפריע אז אני לא אשגר צילומים של מה שאני לא אוכל לתת............
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה מגי על המחמאות'
תודה מגי על המחמאות
25/12/2006 | 13:49
הכל ממולץ
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה לונה אחחח... איך בא לי איזה'
לונה לונה אחחח... איך בא לי איזה
25/12/2006 | 13:50
1
1
בנופי.. אהבתי!!
כרגיל יקירתי תוצרייך מדהימים ומהפנטים אותי כל פעם מחדש!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לך סיוי על המחמאות'
תודה לך סיוי על המחמאות
25/12/2006 | 13:54
לצפיה ב-'נשמע טוב .'
נשמע טוב .
25/12/2006 | 14:04
1
כשאת מכינה את הבנופי במות אישיות כמה מנות יוצאו לך בד"כ .
מתכונים >>
לצפיה ב-'מכמות החלב מרוכז, בננות ושמנת מתוקה'
מכמות החלב מרוכז, בננות ושמנת מתוקה
25/12/2006 | 18:24
2
יוצאים 6 מנות אישיות... מכמות הבצק יוצאים יוצאים הרבה יותר, אז אם נשאר לך בצק תעשי עוגיות, או שתעשי חצי כמות בצק
מתכונים >>
לצפיה ב-'אוי אוי מה עשית לי:-S'
אוי אוי מה עשית לי:-S
25/12/2006 | 14:06
1
נראה כ"כ מזמין וטעים ומדהים
הבנופי הזה נראה יאמי במיוחד כמו מן גלידת סאנדי
ובדיוק אני בעבודה וביקשתי מאחד הבוסים שיביא לי משהו טעים
אבל הדברים שלך הרבה הרבה הרבה יותר טעימים
תבורכנה ידייך ומתוכנייך
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לך מזכירה על המחמאות'
תודה לך מזכירה על המחמאות
25/12/2006 | 18:25
לצפיה ב-'נשמע טוב.'
נשמע טוב.
25/12/2006 | 14:07
1
במנות אישיות, כמה מנות יוצאות לך בערך?
מתכונים >>
לצפיה ב-'עניתי על השאלה'
עניתי על השאלה
25/12/2006 | 18:26
מכמות המילוי יוצאים 6 מנות אישיות ומבכמות הבצק יוצאים הרבה יותר
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה בלנקה, הכל מדהים, כרגיל '
לונה בלנקה, הכל מדהים, כרגיל
25/12/2006 | 14:46
1
לא חשבתי אף פעם להכין באנופי במנות אישיות....
אימצתי!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה נועה'
תודה נועה
25/12/2006 | 18:26
לצפיה ב-'לונהאני משמינה רק מלראות את היצירות'
לונהאני משמינה רק מלראות את היצירות
25/12/2006 | 14:51
5
שלך! מדהים מדהים מדהים! זה כבר לא אפיה זו אומנות לשמה. כל הכבוד. תמשיכי להביא לנו תמונות כאלה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'ווהוהוו!!! איזה תמונות! האם ניתן'
ווהוהוו!!! איזה תמונות! האם ניתן
25/12/2006 | 14:55
3
להכין את הבנופי לא כמנות אישיות?
מתכונים >>
לצפיה ב-' לונה בלנקה'
לונה בלנקה
25/12/2006 | 15:15
1
התמונה של השבלולי וניל שוקולד ציפס כל כך מגרה במיוחד שאני מתה על עוגיות וניל

אם אפשר מתכון של השבלולים ושל קרם פטיסייר
אני רוצה לרוץ ולהכין גם...
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתכון לשבלולי וניל עם שוקולד צ'יפס'
מתכון לשבלולי וניל עם שוקולד צ'יפס
25/12/2006 | 18:29
1
שבלולי וניל עם שוקולד צ'יפס
מקור המתכון של הבצק-דודו חמוד

קילו קמח רגיל
3 ביצים
3 כפות שמרים יבשים
1 מרגרינה
חצי כוס סוכר
3 כוסות מים פושרים

קרם פטיסייר - מקור המתכון של הקרם TATAN (המקסים מהפורום)

חומרים :
¼ ליטר חלב
2 חלמונים
2 חלבונים
75 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
מקל וניל חצוי לאורכו
הכנת הקרם פטיסייר- מחממים את החלב עם הסוכר עד לרתיחה. בינתיים מערבבים את החלמונים, החלבונים והקורנפלור טוב . יוצקים לתוכו 3 כפות מהחלב החם מערבבים טוב ושופכים לחלב החלב.
מחממים עד להתעבות תוך כדי עירבוב. (אסור להגיע למצב שיש גושים בקרם).


לשים את החומרים 10 דקות עד לקבלת בצק נוח, מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים שעתיים.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ופותחים כל חלק לעלה דק. ממלאים בקרם פטיסייר ומפזרים מעט שוקולד צ'יפס. מגלגלים במהודק , פורסים לחתיכות בעובי 2 ס"מ הופכים על מגש מרופד בנייר אפיה משאירים לתפוח עוד שעה, מורחים בביצה  ואופים בחום 180 מעלות  עד לקבלת צבע חום.
בגמר האפיה מורחים סירופ סוכר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה מצדה'
תודה מצדה
25/12/2006 | 18:28
כן ניתן להכין את הבנופי גם כפאי גדול , לפי דעתי הכמות מספיקה לפאי בקוטר 24
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה ניצ'
תודה ניצ
25/12/2006 | 18:27
לצפיה ב-'WOW מספר 1'
WOW מספר 1
25/12/2006 | 16:51
12
לצפיה ב-'WOW מספר 2 לונההההה'
WOW מספר 2 לונההההה
25/12/2006 | 16:52
לצפיה ב-' WOW מספר 3 לונההההההההההההה'
WOW מספר 3 לונההההההההההההה
25/12/2006 | 16:53
1
לצפיה ב-''
25/12/2006 | 16:58
9
1
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

שישמעו בכל הארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
לונהההההההההה
איזה יופי
די אין לי מילים
אלא מה שנשאר לי זה כרגע לקום
לעמוד
ולמחוא לך כפיים
אין עלייך לונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'דודיק נשמאמי ..................'
דודיק נשמאמי ..................
25/12/2006 | 18:31
8
1
תודה על המחמאות ועל הכפיים , עד חולון שמעו.... כל השכנים יצאו ושאלו על מה הכפיים.......................
מתכונים >>
לצפיה ב-'בלונה אחותייייייייייי- מ ה מ מ ת!!!'
בלונה אחותייייייייייי- מ ה מ מ ת!!!
25/12/2006 | 18:41
7
1
יש שיר כזה של מאיר אריאל  זה הולך ככה:

לא יכול להוריד ממך .. את העיניים"......

אז יקירתי שאפו על הביצועים - מעלף כתמיד ..
כל מילה שאכתוב מיותרת ובודאי כבר נאמרה....

אז קבלי נשיקותיי לבינתיים עד  לשיחות אל תוך הלילה שלנו  כתמיד......
מתכונים >>
לצפיה ב-'אחותי תודה על הפירגון'
אחותי תודה על הפירגון
25/12/2006 | 18:46
6
כייף לקבל ממך כזה פירגון...
מתכונים >>
לצפיה ב-'אחותי זוכרת את השיר----->'
אחותי זוכרת את השיר----->
25/12/2006 | 19:18
3
1
תנו לו צ'אנס
הוא שר
מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבב


אז ככה אני שרה לך

תנו לה במה
היא אופהה
מהלבבבבבבבבבבבבבבבבב
מהלבבבבבבבבבבבבבבבבב
ואני מפרגנת לך אחותי
מהבפנוכו שלי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אחותי, את כל פעם הורגת אותי מחדש'
אחותי, את כל פעם הורגת אותי מחדש
25/12/2006 | 19:43
2
כזאת מפרגנת מכל הלב.......... פשוט מקסימונת
מתכונים >>
לצפיה ב-'מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבב- חחחחחחחחח'
מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבב- חחחחחחחחח
25/12/2006 | 20:37
1
לצפיה ב-'תודה אחותי'
תודה אחותי
25/12/2006 | 20:49
בטח שמהלב............. מרגישים
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה בלנקה. יודעת שאפשר לעצור אותך'
לונה בלנקה. יודעת שאפשר לעצור אותך
26/12/2006 | 11:06
1
על התעללות נפשית?
לא יפה להרוג אותנו ככה טיפין טיפין,
אני מוכנה לאמץ אותך איליי, מה דעתך?
בלי עין הרע יבורכו ידייך אשה כשרונית
יום טוב
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה עדינה'
תודה עדינה
26/12/2006 | 13:01
זו התעללות חיובית
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה אין מילים בפי '
לונה אין מילים בפי
25/12/2006 | 17:16
3
פשוט מעדנים מופלאים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה מלכה'
לונה מלכה
25/12/2006 | 17:19
1
לצפיה ב-'תודה חגית'
תודה חגית
25/12/2006 | 18:36
לצפיה ב-'תודה טאטן יקירי'
תודה טאטן יקירי
25/12/2006 | 18:34
3
כשתבוא עם הסירה תזכיר לי להוריד לך כמה מהמטעמים................
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונההההההההההההההההההה'
לונההההההההההההההההההה
25/12/2006 | 17:20
1
6
הצילו מה קורה פה
את ממש לא בסדר בשם כל חברי הפורום מה קורה עם מפת הגעה למה עדיין לא צירפת
אני כבר בדלת עם הקפה
הרגת אותי סופית איזה ידים מבורכות יש לך
כל הכבוד שאפו ענקי את מלכה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אורטל תודה לך'
אורטל תודה לך
25/12/2006 | 18:41
בגדול המקום נמצא בחולון... את מוזמנת בלי הקפה....
מתכונים >>
לצפיה ב-'כרגיל משאירה אותנו ללא מילים'
כרגיל משאירה אותנו ללא מילים
25/12/2006 | 18:01
1
והריר ממלא את הפה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה פרח'
תודה פרח
25/12/2006 | 18:41
לצפיה ב-'די אני כבר לא עומדת בזה '
די אני כבר לא עומדת בזה
25/12/2006 | 18:12
3
הולכת לראות מה יש במקרר.

ו-לונה כתמיד הכל נראה יאמי יאמי

(אומרת שירה ומתרחקת מהמקלדת לפני שהיא נרטבת מה...).
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה שירה יקירתי'
תודה שירה יקירתי
25/12/2006 | 18:43
2
לצפיה ב-'לונה לונה'
לונה לונה
25/12/2006 | 22:11
1
לונה לונה אין כמוך בעולם ישר כוח





נולדה לי נכדה והיא בת 3 חודשים יפה ומקסימה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה אוסלה'
תודה אוסלה
25/12/2006 | 22:13
ומזל טוב להולדת הנכדה
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונהההההההההההההההההה'
לונהההההההההההההההההה
25/12/2006 | 18:38
5


הכל מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

אני עוד אחטוף סוכרת רק מלראות את הכל.

אני לא אוהבת מתוקים ועוגות, אבל אתם פה נראה לי שתדביקו אותי באהבה למתוקים.

34 שנה התנזרתי מזה כי אני ממש לא אוהבת, אבל כמה אפשר להסתכל בלי לגעת, אה?

כל הכבוד. הכל פשוט נפלא.

על המתכונים המקסימים הללו.



שרית

מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה שרית על המחמאות'
תודה שרית על המחמאות
25/12/2006 | 18:44
4
גם אני לא אוהבת מתוק, מסוגלת לראות את העוגה הכי פצצתית שיש ולא  לנגוע.......................
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה מהררררר לפתוח קונדטוריה'
לונה מהררררר לפתוח קונדטוריה
25/12/2006 | 19:31
3
את מלכה זו המילה המתאימה

מבטיחה לבוא לפתיחה גם אם תהיה בקצה הארץ!
נונה1
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה נונה חמודה'
תודה נונה חמודה
25/12/2006 | 19:45
2
2
אני כבר שנים חולמת על פתיחת קונדיטוריה... אבל זה נשאר רק בגדר חלום...........
מתכונים >>
לצפיה ב-'נו, אז לפחות כאן את פותחת לנו כזו'
נו, אז לפחות כאן את פותחת לנו כזו
25/12/2006 | 23:12
1
1
מאפיה נהדרת
וכ-ו-ל-ם נהנים
מתכונים >>
לצפיה ב-'קטנה.... תודה לך'
קטנה.... תודה לך
26/12/2006 | 10:46
1
תמיד נהנית לשתף ושכולם נהנים
מתכונים >>
לצפיה ב-'כל רגע אני אומרת לעצמי'
כל רגע אני אומרת לעצמי
25/12/2006 | 23:10
5
"די, עזבי את המחשב ולכי לעסוק קצת באמנות אחרת..."  אבל אז אני פותחת עוד שרשור ועוד שרשור ויוצאת מדעתי .
העוגות המטריפות שלך והצילומים המדהימים וכ"כ מחמיאים,מותירים אותי ישובה על הכסא מול מסך המחשב ומריירת.
לונה, את קונדיטורית בחסד עליון. ודאי אני לא הראשונה שכך טוענת.
יישר כוח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'נרשמה התעלפות. האם את מכינה את'
נרשמה התעלפות. האם את מכינה את
25/12/2006 | 23:24
3
הכל רק לבית, אורחים וכאלה?כי זה נראה מדהים מדהים . הטעם ודאי לא נופל מהמראה .
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה!איזה יופי'
לונה!איזה יופי
26/12/2006 | 08:57
1
איזו תוצרת להתפאר!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לך יסמין'
תודה לך יסמין
26/12/2006 | 10:47
1
לצפיה ב-'תודה ורד'
תודה ורד
26/12/2006 | 10:45
2
אני מכינה לבית, לאורחים וגם ללקוחות
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה שולה מקסימה'
תודה שולה מקסימה
26/12/2006 | 10:43
1
על המחמאות ועל הפירגון
שיהיה לך יום נפלא
לונה
מתכונים >>
לצפיה ב-'לונה ינוסה בהקדם'
לונה ינוסה בהקדם
26/12/2006 | 11:15
1
1
נראה נהדר
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה פנינה'
תודה פנינה
26/12/2006 | 13:02
לצפיה ב-'לונה,צריכה טועמת לכל זה??מוכנה להקר'
לונה,צריכה טועמת לכל זה??מוכנה להקר
26/12/2006 | 13:13
1
להקריב את גופי ל"מדע".הכל נראה מההממם
מתכונים >>
לצפיה ב-'טובה את מוזמנת להקריב'
טובה את מוזמנת להקריב
26/12/2006 | 17:39
1
את גופך ל"מדע" מתי שרק תרצי
מתכונים >>

הודעות אחרונות

07:56 | 18.11.18 חביף
22:13 | 17.11.18 הגננת יאירה
18:21 | 17.11.18 dudiel242
13:30 | 22.04.18 פוקסי99
17:36 | 21.04.18 גולי233

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ