ספינג' -סדנא מצולמת
לבצק קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים (או 100 רם שרים רגילים) 2 עד 3 כוסות מים פושרים כף מלח 2 כפות קוניאק את הכל ללוש לבצק דביק להגיע ממש למרקם לא דדליל ולא קשה אלא דביק להתפיח שעה להרטיב ידיים וללוש בתנועות קיפול את הבצק להכין קערה עם מים לידינו ולהכין צורות ולטגן בשמן חם
לבצק קילו קמח 3 כפות שמרים יבשים (או 100 רם שרים רגילים) 2 עד 3 כוסות מים פושרים כף מלח 2 כפות קוניאק את הכל ללוש לבצק דביק להגיע ממש למרקם לא דדליל ולא קשה אלא דביק להתפיח שעה להרטיב ידיים וללוש בתנועות קיפול את הבצק להכין קערה עם מים לידינו ולהכין צורות ולטגן בשמן חם