לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4423844,238 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'כך אני מכין גפילטעפיש'
כך אני מכין גפילטעפיש
<< ההודעה הנוכחית
24/09/2006 | 02:15
12
30
ראשית קונה דגים טריים משרה אותם במי לימון
את הדגים אני קונה שלמים מבקש בחנות רק לנקות קשקשים
מתכונים >>
לצפיה ב-'שני הדגים שלמים לאחר שטיפה'
שני הדגים שלמים לאחר שטיפה
24/09/2006 | 02:19
1
14
לצפיה ב-'חיתוך הדגים'
חיתוך הדגים
24/09/2006 | 02:22
18
אני חותך את הדגים לפרוסות בעובי של כ2 ס"מ
ומנקה כול פרוסה בנפרד מהחלקים הפנימיים ומקפיד שהפרוסות ישארו שלמות
מתכונים >>
לצפיה ב-'הוצאת הבשר'
הוצאת הבשר
24/09/2006 | 02:25
17
עם סכין חדה אשר הושחזה הייטב
אני מעביר את הסכין בהקף הפרוסה קרוב לעור הדג מבפנים תוך זהירות לא לפגוע בעור כדי שישאר שלם ויפה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תמונה קשה לצפיה חלק מהתהליך'
תמונה קשה לצפיה חלק מהתהליך
24/09/2006 | 02:28
19
כול הפרוסות לאחר הוצאת בשר הפנים
מצד ימין הבשר. ומצד שמאל העור השלם של הפרוסות
מתכונים >>
לצפיה ב-'הבלילה'
הבלילה
24/09/2006 | 02:31
20
לאחר טחינת הבשר עם התבלינים הביצים והבצל
זרת קערת המילוי
חלק גדול ילך למילוי טהעות עור הדג
וחלק לקציצות דג
מתכונים >>
לצפיה ב-'ופרוסת דג ממולא'
ופרוסת דג ממולא
24/09/2006 | 02:35
18
ממלא את עורות הדגים בבלילה כדי להשלים את צורת הדג מחדש.
לא דוחסים מידיי כדי שבזמן הבישול המילוי לא יגלוש מתוך הטבעת
מתכונים >>
לצפיה ב-'בזמן הכנת הדגים'
בזמן הכנת הדגים
24/09/2006 | 02:43
17
אני במקביל מתחיל בבישול ציר הדגים
אשר בתוכו הם יתבשלו
משתמש בסיר רחב כדי שיהיה מקום לפרוסות הדג והקציצות שלא יטפסו אחד על השני
מתכונים >>
לצפיה ב-'פרוסות הדגים והקציצות'
פרוסות הדגים והקציצות
24/09/2006 | 02:47
30
שוחים להנאתם במרק
שימו לב שאני מצרף את כול חלקי הדג אשר הוסרו בזמן ההכנה כדי להסמיך את המרק
אני משאיר את הסנפירים אשר להם תפקיד חשוב בהפיכת המרק לג'ל
מתכונים >>
לצפיה ב-'וכך זה מוגש'
וכך זה מוגש
24/09/2006 | 02:51
2
17
מצד שמאל חזרת אשר הכנתי
באמצע קציצות הדג
מצק שמאל ציר הדגים
כול טוב לכם
שנה טובה
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה נראה מדהים. הבעיה שלי בהכנת'
זה נראה מדהים. הבעיה שלי בהכנת
24/09/2006 | 09:29
1
12
גפילטע פייש הוא מה לשים בתערובת לאחר הטחינה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'יערה שנה טובה , כשטוחנים את בשר'
יערה שנה טובה , כשטוחנים את בשר
24/09/2006 | 10:48
11
הדג מוסיפים בצל, ואו פרוסת לחם או מצה, לאחר מכן מוסיפים ביצה או שתיים לפי כמות הבשר
פלפל סוכר ומלח, יש ששמים גם ביצה קשה בטחינה, אצלי אוהבים יותר מתקתק, כל אחד וטעמו הוא.
צריך לטעום מהרוטב כדי להגיע לטעם שרוצים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'דרך ההכנה מדהימה אבל זה עדיין לא'
דרך ההכנה מדהימה אבל זה עדיין לא
24/09/2006 | 16:44
14
מספיק מפתה בשבילי...
מתכונים >>

הודעות אחרונות

13:30 | 22.04.18 פוקסי99
17:36 | 21.04.18 גולי233

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ