לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'למומחים בבקשה, רוטב צימיצורי מקורי'
למומחים בבקשה, רוטב צימיצורי מקורי
<< ההודעה הנוכחית
18/04/2006 | 18:01
7
1338
לצפיה ב-'צ'ימיצ'ורי'
צ'ימיצ'ורי
18/04/2006 | 18:11
5
292


לצ'ימיצ'ורי המון גירסאות, אין דבר כזה מקורי.

אבא שלי יליד צפון ארגנטינה ( העיר סלטה) וזה הצ'ימיצ'ורי של המשפחה שלנו עם שינוי קל- השמן הרגיל הוחלף בשמן זית.

צרור פטרוזיליה
שמן זית
3-4 שיני שום כתושות
מלח
"שפריץ" של מים קרים מהברז

בקערה קטנה להניח את הפטרוזיליה הקצוצה+ שיני שום כתושות+ קמצוץ מלח לפי הטעם. לשפוך מעל שמן זית עד כמעט גובה הפטרוזיליה ולהוסיף "שפריץ" מים.
לערבב.
לדעתי הוא עדיף לשימוש אחרי יממה לפחות.
אם נשאר אז כדאי לשמור בצנצנת במקרר ולאחר מכן להשתמש בו לכל מיני דברים.

בתיאבון וחג שמח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'זאת הוורסיה שלי'
זאת הוורסיה שלי
18/04/2006 | 18:29
4
178
צ'ימצ'ורי:

כוס דחוסה פטרוזילה טריה
פלפל אדום אחד
פלפלון צ'ילי טרי אחד
כוס שיני שום
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי (מלימון אחד)
חצי כוס שמן זית
חצי בצל אדום אדום/סגול
2-3 כפיות מלח

הכנסתי הכל לבלנדר עד הווצרות משחה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה, האם יש למישהוא את המתכון'
תודה רבה, האם יש למישהוא את המתכון
19/04/2006 | 02:13
3
82
של מסעדת אלגאצו

תודה רבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'צ'ימיצ'ורי של מסעדת אל גאוצ'ו'
צ'ימיצ'ורי של מסעדת אל גאוצ'ו
19/04/2006 | 09:51
2
187

חומרים:

1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס
½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס
½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס
350 מ"ל שמן קנולה איכותי
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
200 גר' שום כתוש טרי
20 גר' מלח דק
10 גר' פלפל לבן
קורט אורגנו
קורט שאטה גרוס


מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מאחסנים בקרור בכלי סגור לשלושה ארבעה ימים. אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום. צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר שנח במקרר ארבעה ימים.
צ'ימיצ'ורי חריף אש - מעבירים מהצ'ימיצ'ורי המוכן רבע מכמות הרוטב לכלי נקי, קוצצים במעבד מזון 3-2 פלפלים צ'ילי חריפים (בינוניים) ומוסיפים לתערובת
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה הכוונה - לציפוטלו ובצל שלוט'
מה הכוונה - לציפוטלו ובצל שלוט
19/04/2006 | 12:56
1
46
וחג שמח
מתכונים >>
לצפיה ב-'צ'פוטלה - פלפל ירוק חריף אין בארץ'
צ'פוטלה - פלפל ירוק חריף אין בארץ
19/04/2006 | 13:28
59
תחליפי בפלפלים ירוקים חריפים טריים או בתערובת פלפלים ירוקים וחריפים ופלפלים חריפים משומרים

שאלוט סוג של בצלצלים בטעם שום יש בסופר או להחליף בבצל רגיל
מתכונים >>
לצפיה ב-'צ'ימיצ'ורי צ'יליאני'
צ'ימיצ'ורי צ'יליאני
19/04/2006 | 11:00
86
שעושה חמי לשעבר (ולשמחתי אני מקבלת צנצנת בכל פעם).

אין לי כמויות מדוייקות, כי הוא עדיין לא מסגיר את המתכון:
קופסא גדולה של אריסה
1-2 צרורות קוזברה שטופים וקצוצים
הרבה שום כתוש
שמן זית

צריך לשחק עם הכמויות והטעמים.

טעם גן עדן כמרינדה לבשר או עוף, הולך נפלא על לחם טרי או מצה, מדהים עם תפוחי אדמה - אני מכורה לו.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

08:57 | 24.07.16 פפריקה 123
03:40 | 24.07.16 פרפרי אהבה
02:02 | 23.07.16 פרפרי אהבה
19:04 | 22.07.16 א ל ת ה י ר ח
13:20 | 22.07.16 avico2591
03:46 | 22.07.16 פרפרי אהבה
02:00 | 21.07.16 פרפרי אהבה
03:42 | 20.07.16 פרפרי אהבה
09:47 | 19.07.16 crunchim
09:02 | 19.07.16 jen711
05:34 | 19.07.16 פרפרי אהבה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ