קינוחים לליל הסדר

קינוח ליל הסדר?

אשמח לרעיונות אנחנו מוזמנים נראה שלא כ"כ רוצים את עזרתי אז חשבתי אולי על קינוח מדובר על הרבה אנשים אני חושבת משהו כמו 60 יש לכם רעיונות?
 

Nורית

New member
מבקשת מתכון לעוגה כשרה - קינוח לאחר

הסדר שתהיי פרווה תודה.
 

מלישמ

New member
עוגות לפסח מתוך הספר של בני סיידא

עוגות שניסינו ואהבנו, תאמרי איזה את רוצה ואני אעלה את המתכון: עוגת ריבת חלב וסירופ ברנדי בקצפת עוגת אגוזים קצפת ופירורי שוקולד עוגת שקדים ואגוזים בקרם טופי וקצפת עוגת אגוזי לוז בקרם לוז וקציפת שוקולד לבן טורטה קפוצ'ינה פצצת שוקולד מקצפת קוקוס ואגוזים במוס שוקולד מקצפת אגוזים בקרם שוקולד וקראמל מרנג בטרייפל אגוזים וקרם מוקה ברנדי
 

שרי49

New member
עוגת שוקולד קלילה וקצפת

ברגע זה סיימתי להכין אותה (אקפיא אותה לפסח) עוגה נהדרת שכולם אוהבים. אופן ההכנה הבצק (תבנית 28 אני אוהבת עוגות נמוכות) 6 ביצים מס' 1 4 כפות סוכר 1 אינסטנט פודינג שוקולד להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם הסוכר להוסיף את החלמונים, ואינסטנט הפודינג. לערבב ולאפות כ- 20 דקות לבדוק כמובן) הקרם 1 אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס סוכר להקציף ולהוסיף על העוגה האפויה והקרה כמובן. ציפוי 2 שוקולד מריר 1/4 כוס חלב 2 חלמונים להמיס על האש ולקרר את 2 החלבונים להקציץ עם כף סוכר ולאחד עם השוקולד ולהוסיף על הקרם ולקרר. טעים טעים טעים
 

שרי49

New member
עוד תיקון, את 2 החלמונים של קרם

השוקולד. להוסיף אחרי שהשוקולד מעט מתקרר. צריך לעשות הגהה לפני שמעבירים.
 

adigreen

New member
עוגת שוקולד קלילה וקצפת שרי49מתוקן

ברגע זה סיימתי להכין אותה (אקפיא אותה לפסח) עוגה נהדרת שכולם אוהבים. אופן ההכנה הבצק (תבנית 28 אני אוהבת עוגות נמוכות) 6 ביצים מס' 1 4 כפות סוכר 1 אינסטנט פודינג שוקולד להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם הסוכר להוסיף את החלמונים, ואינסטנט הפודינג. לערבב ולאפות כ- 20 דקות לבדוק כמובן) הקרם: 1 אינסטנט פודינג וניל 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב להקציף ולהוסיף על העוגה האפויה והקרה כמובן. ציפוי 2 שוקולד מריר 1/4 כוס חלב 2 חלמונים להמיס על האש ולקרר את 2 החלבונים להקציף עם כף סוכר ולהוסיף אחרי שהשוקולד מעט מתקרר, ולקרר. שרי49
 

gorly00

New member
מלישמ אפשר עוגת אגוזים ופרורי

שוקולד? תודה מראש
 

מלישמ

New member
עוגת אגוזים, קצפת ופירורי שוקולד

חומרים: 6 ביצים 1 ו-1/3 כוסות סוכר 200 גרם אגוזים טחונים 3 כפות קמח מצה 3 כפות ברנדי 1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי לעיטור: 2 מיכלים שמנת מתוקה / ריץ' 4 כפות סוכר 100 גרם שוקולד מריר, מגורר 100 גרם שוקולד לבן מגורר הכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את האגוזים, קמח מצה, ברנדי ומיץ תפוזים ומערבבים. יוצקים את בלילת הבצק לתבנית ואופים 30 דקות. מוציאים מהתנור, מעבירים סכין בין דופן התבנמית לעוגה ומצננים היטב. להכנת העיטור: מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, מורחים את הקצפת על העוגה ובשוליים מעטרים בשוקולד לבן ובשוקולד מריר. שומרים במקרר עד להגשה. ניתן להכין את העוגה כעוגת שכבות: חוצים את העוגה לרוחבה, להרטיב אותה במעט ליקר תפוזים ולמרוח בין החצאים שליש מכמות הקצפת. בתאבון וחג שמח. מקור המתכון: בני סיידא, ספר פסח מתוך הסדרה, מתוק לחג
 
תודה, כמו שכתבתי, העוגה צריכה

לשרוד נסיעה של שעה וחצי. בנוסף, אני מכינה לקינוח גם טראפלים, אז נראה לי שעדיף משהו פחות שוקולדי. כמו כן עדיף בלי נוכחות מורגשת של שמנת, פשוט כי יש כאלו שלא אוהבים שמנת ומוצרי חלב. מה נראה לך מתאים?
 

מלישמ

New member
מבחינת שמנת אפשר להשתמש בריץ'

ואז העוגה תהיה פרווה. ואם את לא בעניין שוקולד ממש, יש את עוגת אגוזי לוז בקרם לוז וקציפת שוקולד לבן: חומרים לעוגה: 6 חלבונים 1 כוס סוכר 130 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים גס 3 כפות קמח מצה לקרם לוז: 2 מיכלים שמנת מתוקה / ריץ 250 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות 150 גרם אגוזי לוז, קלויים וטחונים גס לקישוט: אבקת סוכר אגוזי לוז שלמים קלויים מעט קצפת לקישוט אופן ההכנה: את העוגה מכינים יום קודם להכנת העוגה: מחממים תנור לחום נמוך (160 מעלות), מקציפים חלבונים עם הסוכר כ-5 דקות לקצף נוקשה, מוסיפים את האגוזים וקמח מצה, מערבבים קלות. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כשעה, עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית. מחזירים את העוגה לתנור המכובה לשעתיים (רצוי לשמור במקרר). להכנת הקרם:שמים בסיר כפול את השוקולד הלבן עם השמנת, מחממים עד שהשוקלד נמס ומתערבב לחלוטין עם השמנת. מצננים ומכניסים למקרר לשמונה שעות. מקציפים את הקרם המצונן לקצפת יציבה ומוסיפים את האגוזים. מערבבים ומורחים על העוגה. שומרים במקרר. לפני ההגשה, מנפים מעל העוגה אבקת סוכר ומקשטים בפרחי קצפת ואגוזי לוז (לא חובה). מקור העוגה: בני סיידא, ספר עוגות לפסח מתוך הסדרה עוגות לחג.
 
למעלה