לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4486644,866 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'ראיתי בגלריה תמונה של קוביות קוקוס'
ראיתי בגלריה תמונה של קוביות קוקוס
09/03/2006 | 15:52
26
61
שוקולד לבן וקפה.למי יש תמתכון?
מתכונים >>
לצפיה ב-'בבקשה מתכון של fairy_me'
בבקשה מתכון של fairy_me
09/03/2006 | 15:56
25
72
לצפיה ב-'אחח הילדה המוכשרת הזו - היה עוד אחד'
אחח הילדה המוכשרת הזו - היה עוד אחד
09/03/2006 | 16:49
31
היה עוד מתכון שהיא הביאה של ריבועי שוקולד קוקוס - עוגת שכבות
מתכונים >>
לצפיה ב-'את יכולה בבקשה להעתיק לי לפה?!כי'
את יכולה בבקשה להעתיק לי לפה?!כי
09/03/2006 | 18:49
23
22
אני מסלולרי ואני לא יכולה לראות את הקישורים.תודה רבה רבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'קוביות קוקוס, שוקולד לבן וקפה'
קוביות קוקוס, שוקולד לבן וקפה
<< ההודעה הנוכחית
09/03/2006 | 22:43
5
182
למי שלא אוהב טעם של קפה אפשר גם לוותר עליו לחלוטין כך שיתקבל טעם של שוקולד נטורל.




קוביות קוקוס, שוקולד לבן וקפה


החומרים:

לבצק:
60 גר' קמח
35 גר' קקאו
40 גר' אבקת סוכר
75 גר' חמאה קרה
1/2 כפית קפה נמס
1 חלמון

למלית:
180 מ"ל שמנת מתוקה (לשמור היתרה לגנאש)
200 גר' שוקולד לבן
20 גר' חמאה רכה
60 גר' קוקוס טחון

לגנאש:
100 גר' שוקולד חלב
70 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית קפה נמס

כלים:
תבנית מלבנית קטנה של טוסטר (20X25 ס"מ לערך)



אופן ההכנה:

לבצק:
מנפים לקערת מעבד מזון קמח, קקאו ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים לבצק פירורי.
ממיסים הקפה הנמס במעט מים חמים ומוסיפים לבצק יחד עם החלמון. מעבדים בקצרה רק עד שמתאחד. הבצק המתקבל רך מאוד, מקמחים ומשטחים בעדינות על תחתית התבנית, דוקרים היטב במזלג ומעבירים לקירור.
בינתיים עוברים להכנת המלית-



למלית:
מבשלים בסיר קטן שמנת מתוקה וחמאה, עד שהחמאה נמסה והשמנת מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד לבן. נותנים להינמס ולערבב לנוזל חלק. בוחשים פנימה את הקוקוס הטחון ומצננים. מעבירים לקירור למשך 4 שעות עד לילה.

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
אופים הבצק במשך 20 דקות עד שנראה יבש מלמעלה. נותנים להצטנן.
עוברים להכנת הגנאש-

לגנאש:
מרתיחים בסיר קטן שמנת. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד חלב ונס קפה מומס במעט מים חמים. נותנים להצטנן.

להרכבה:
מעבירים את המלית לקערת מערבל ומקציפים במשך דקות מעטות כך שהתערובת תהיה תפוחה ובהירה יותר. משטחים על הבסיס הצונן. יוצקים מעל את הגנאש ומעבירים לקירור.


מקור המתכון: fairy_mi

מתכונים >>
לצפיה ב-'את זה קניתי!'
את זה קניתי!
09/03/2006 | 23:02
4
21
לצפיה ב-'לדעתי הר"מ טובים יותר'
לדעתי הר"מ טובים יותר
09/03/2006 | 23:03
3
32
לצפיה ב-'שמתי לב אבל אין לי חלב מרוכז'
שמתי לב אבל אין לי חלב מרוכז
09/03/2006 | 23:17
2
177
ולא נראה לי שאגיע לסופר עד שבוע הבא. אני מתכננת להכין מחר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'סבבה :) טיפ קטן-'
סבבה :) טיפ קטן-
09/03/2006 | 23:29
1
229
כדאי להגדיל מעט את כמות הסוכר בתחתית,
אני אוהבת את הבצק הזה בטעם קקאו חזק ולא מתוק מאוד,
כדאי לעדן מעט. בהצלחה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
10/03/2006 | 10:14
23
יש לי כבר תחתית אפויה מוכנה. אני רק משתמשת במתכון לשכבת הקוקוס.
הייתי הבוקר בסופר ולא מצאתי חלב מרוכז
מתכונים >>
לצפיה ב-'שכבות קוקוס ושוקולד- מומלץ יותר'
שכבות קוקוס ושוקולד- מומלץ יותר
09/03/2006 | 22:45
9
131
מתכון קלאסי ונהדר. כל מי שטעם התלהב והחמיא. מומלץ.



ריבועי שכבות קוקוס ושוקולד

החומרים:

לגנאש שוקולד:
250 מ"ל שמנת מתוקה (1 גביע)
150 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד חלב

לבצק קקאו:
75 גר' חמאה רכה
70 גר' אבקת סוכר
1 חלמון
85 גר' קמח
3 כפות קקאו

לשכבת קוקוס:
1 פחית חלב מרוכז (397 מ"ל)
200 גר' קוקוס טחון

לקישוט:
שוקולד לבן מגורר


כלים:
תבנית מלבנית קטנה של טוסטר (20X25 ס"מ לערך),
מרופדת בנייר אפייה עם שוליים רחבים עודפים


אופן ההכנה:

לגנאש שוקולד:
מרתיחים שמנת מתוקה בקערת מיקרוגל. מוסיפים לתוכה את שני סוגי השוקולד ונותנים להינמס. מעבירים למקרר למספר שעות שיתייצב.

לבצק קקאו:
מקציפים יחד חמאה ואבקת סוכר. מוסיפים חלמון. מערבבים יחד קמח וקקאו ומוסיפים בהדרגה לקציפה החמאה עד לקבלת בצק דביק. מעבירים לקירור למשך שעה-שעתיים.
משטחים הבצק בתבנית, דוקרים במזלג ומעבירים להקפאה למשך 30 דקות.
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות ואופים הבצק במשך 25 דקות. מצננים.
בינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.

לשכבת קוקוס:
יוצקים החלב המרוכז לקערה בינונית. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
נותנים לתערובת לשבת.

להרכבה:
מוציאים את קערת הגנאש זמן מה לפני ההרכבה כדי שיתרכך מעט.
משטחים על גבי הקלתית חצי מכמות הקוקוס לשכבה אחידה, דוחסים יפה.
מעבירים להקפאה למספר דקות.
מושחים על גבי שכבת הקוקוס חצי מכמות הגנאש, משיבים להקפאה.
חוזרים על הפעולה שוב כשמסיימים בגנאש.
(חשוב לציין – כפי שניתן לראות בתמונה אני חילקתי את כמות הקוקוס והשוקולד לשלישים ולא לחצאים. הייתי ממליצה להכין רק שתי שכבות כדי שלא להתאמץ על הכנת שכבות דקות ואחידות).
מפזרים מעל שוקולד לבן מגורר ומאשפזים בקירור שיתייצב לחלוטין.

כשיציב שולפים את העוגה מן התבנית בעזרת שולי נייר האפייה, ופורסים לקוביות קטנות.
שומרים בקירור. אפשר להוציא מהמקרר זמן קצר לפני ההגשה כי הן טעימות יותר בטמפרטורת החדר כשהן רכות מאוד.

מקור המתכון: fairy_mi
מתכונים >>
לצפיה ב-'הרגת אותי עכשיו '
הרגת אותי עכשיו
09/03/2006 | 22:47
4
17
חייבת לאכול את זה! ומיד!
עם כל התכנונים שיש לי למחר לא נראה לי שאני אספיק להכין את זה, במיוחד עם כל ההקפאות האלה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ההקפאות זה ממש בקטנה, בהחלט שווה'
ההקפאות זה ממש בקטנה, בהחלט שווה
09/03/2006 | 23:03
3
8
לצפיה ב-'את יכולה רק להמיר לי את המשקלים'
את יכולה רק להמיר לי את המשקלים
10/03/2006 | 08:27
2
22
למידות של כוס? אשמור את המתכון ואעשה בו שימוש בהקדם...
מתכונים >>
לצפיה ב-'המרת מידות - האתגר'
המרת מידות - האתגר
11/03/2006 | 19:01
1
21
אני שונאת להטיף מוסר אבל נראה לי כל כך מיותר לוותר על רכישה של משקל... זה פריט חובה בכל מטבח, בחנות כלים אפשר לרכוש ב-30 ש"ח משקל נהדר... ממש חבל להסתבך עם כל ההמרות הללו שבסופן גם לא יוצאות מדוייקות... עד כאן הטפות מוסר, וכאן לתשובתך-


לגנאש שוקולד:
250  מ"ל שמנת מתוקה = 1 גביע
150  גר' שוקולד מריר = חבילה וחצי (אם את משתמשת במטבעות אינני יודעת)
100 גר' שוקולד חלב = 1 חבילה

לבצק קקאו:
75 גר' חמאה רכה = 5 כפות
70 גר' אבקת סוכר = 1/2 כוס
1 חלמון
85  גר' קמח = 1/2 כוס + 2 כפות
3 כפות קקאו

לשכבת קוקוס:
1 פחית חלב מרוכז (397 מ"ל(
200 גר' קוקוס טחון = 2 שקיות קוקוס מהסופר = 2.5 כוסות


בהצלחה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אם היית רואה את המטבח שלי '
אם היית רואה את המטבח שלי
11/03/2006 | 19:35
13
היית מבינה שאין שם מקום לזבוב. לא בתליה, לא בהנחה, לא על שולחן ולא על מדפים. זה בהחלט הפריט הראשון בתור כשנעבור דירה, אבל כרגע- נו קן דו..
ממש תודה על התשובה המפורטת, אין כמוך!
מתכונים >>
לצפיה ב-'חבל"ז!! יצא לי סוף!!'
חבל"ז!! יצא לי סוף!!
10/03/2006 | 16:12
1
23
אבל למה הכל בכמויות דטנות כל כך??
את הקרם הייתי מכפילה בכמות ואת הקוקוס כנ"ל!!

האמת שהכנתי עם שמנת חמוצה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפשר בהחלט להכפיל'
אפשר בהחלט להכפיל
11/03/2006 | 17:30
21
אני אוהבת את זה כך, במידה
מתכונים >>
לצפיה ב-'את העוגה הזו עשיתי היום'
את העוגה הזו עשיתי היום
10/03/2006 | 18:20
31
איזו טעימה מעדןןןןןןןןןן כל הכבוד fairy
ושבת שלום
מתכונים >>
לצפיה ב-'במה אפשר להשתמש במקום חלב מרוכז'
במה אפשר להשתמש במקום חלב מרוכז
11/03/2006 | 15:37
1504
לצפיה ב-'קוקוסיות קלות הכנה'
קוקוסיות קלות הכנה
09/03/2006 | 22:45
2
82
במסגרת התקפת החיתוכיות שלי, מתכון קוקוסי לבקשת הקהל בעבודה
קוביות קוקוס לחות, טעימות מאוד, וקלות להכנה.
הבעיה היחידה שהן מתחסלות כל כך מהרררר.... מומלץ!





קוקוסיות קלות הכנה

לקלתית:
30 גר' פקאנים או שקדים מולבנים
70 גר' ביסקוויטים
15 גר' סוכר חום בהיר דמררה
40 גר' חמאה מומסת

למלית:
1 פחית חלב מרוכז (397 מ"ל)
20 גר' חמאה
30 מ"ל פינה קולדה (אפשר להמיר בחלב קוקוס או בחלב רגיל)
50 מ"ל חלב
250 גר' קוקוס טחון

לציפוי:
100 גר' שוקולד חלב
25 גר' חמאה
2 כפות חלב
1 כפית סירופ תירס (לא חובה)

כלים:
תבנית מלבנית קטנה של טוסטר (20X25 ס"מ לערך), מרופדת בנייר אפייה


אופן ההכנה:

לקלתית:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
קולים פקאנים או שקדים על מחבת ללא שמן עד שמתחילים להשחים.
טוחנים במעבד מזון לפירורים דקים יחד עם הביסקוויטים והסוכר.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לפירורים לחים.
מהדקים לתחתית התבנית ומעבירים לאפייה למשך כ-15 דקות,כך שהקלתית מקבלת צבע שחום בהיר יפה. מניחים להצטנן.

למלית:
יוצקים החלב המרוכז לקערה בינונית. מוסיפים את החמאה ומעבירים לחימום קצר במיקרוגל כך שהחמאה תימס והחלב יהיה חם ודליל יותר. מוסיפים את הפינה קולדה ואת החלב הרגיל ומערבבים לנוזל חלק. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. נותנים לתערובת להצטנן מעט ומשטחים בצורה אחידה על גבי הקלתית הצוננת. מעבירים לקירור.

לציפוי:
ממיסים השוקולד על בן מארי או במיקרוגל. מוסיפים חמאה ובוחשים עד שנמסה לחלוטין. מוסיפים חלב וסירופ תירס ומערבבים. נותנים להצטנן מעט ויוצקים על המלית הצוננת בשכבה דקה ואחידה. משאירים בקירור שיתייצב לחלוטין.
חותכים לקוביות קטנות. שומרים בקירור. (אפשר להוציא מהמקרר זמן קצר לפני ההגשה כי הן טעימות יותר בטמפרטורת החדר כשהן רכות מאוד).

מקור המתכון: fairy_mi
מתכונים >>
לצפיה ב-'הכל נראה מדהים מדהים מדהים!!!'
הכל נראה מדהים מדהים מדהים!!!
10/03/2006 | 16:53
20
לצפיה ב-'fairy'
fairy
10/03/2006 | 23:27
10
כל מתכוני העוגיות והחיתוכיות של ממש הורסים!
מתכונים >>
לצפיה ב-'ריבועי שוקולד לבן ויוגורט בקורנפלקס'
ריבועי שוקולד לבן ויוגורט בקורנפלקס
09/03/2006 | 22:46
3
22
קלתית קורנפלקס אפויה פריכה עם תזכורות אגוזים
ומעל שכבה דווקא אפויה נהדרת של שוקולד לבן ויוגורט,
בה משובצים תותים מיובשים.

יצא טעים מאוד, הביקורות שיבחו.
משתבח לדעתי לאחר ישיבה של יום-יומיים במקרר.
אפשר לוותר לחלוטין על עניין התותים המיובשים, גם מבחינת הטעם וגם מבחינת המרקם.
אם לא אפשר להכין במקום עם צימוקים, אננס מיובש או קוקוס מיובש, או פשוט להגיש לצד תותים טריים או פירות יער.





ריבועי שוקולד לבן ויוגורט עם תותים מיובשים על קורנפלקס – גירסא 3

לקלתית:
70 גר' קורנפלקס
30 גר' אגוזי מלך
50 גר' קמח
10 גר' סוכר חום בהיר דמררה
1/4 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
50 גר' חמאה מומסת
1 חלמון

למלית:
100 מ"ל חלב
50 גר' חמאה
200 גר' שוקולד לבן, קצוץ
1 גביע יוגורט לבן
1 ביצה + 1 חלבון
2 כפות קורנפלור
100-125 גר' תותים יבשים קצוצים גס

לקישוט:
חופן תותים יבשים קצוצים גס
חופן שוקולד צ'יפס לבן


כלים:
תבנית מלבנית קטנה של טוסטר (20X25 ס"מ לערך), מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה:

לקלתית:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
טוחנים את הקורנפלקס במעבד מזון יחד עם האגוזים לפירורים גסים.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים קמח, סוכר חום, סודה לשתייה ומלח.
ממיסים חמאה ומוסיפים פנימה, מוסיפים גם חלמון מערבבים לקבלת פירורים לחים.
מהדקים לתחתית התבנית ומעבירים לאפייה למשך כ-15 דקות,
כך שהקלתית מקבלת צבע שחום בהיר יפה. מניחים להצטנן.

למלית:
מניחים בקערה בינונית חלב וחמאה ומעבירים למיקרוגל עד שהחלב רותח והחמאה נמסה בו לחלוטין. מוסיפים פנימה את השוקולד הלבן ונותנים לו לשבת מעט כך שיימס לחלוטין.
מערבבים ומצננים מעט. מקפלים פנימה את היוגורט הלבן, הביצה והחלבון.
מוסיפים הקורנפלור ומערבבים לבלילה חלקה ללא גושים.
יוצקים הבלילה על הקלתית האפויה למחצה.
מפזרים על גבי הבלילה את התותים היבשים.
משיבים התבנית לתנור לאפייה של כ-20 דקות, כך שקצוות המאפה מתחילות להזהיב.

מוציאים המאפה מן התנור, נותנים לו להצטנן מעט ונועצים בו לקישוט תותים יבשים ושוקולד צ'יפס לבן. נותנים להצטנן לחלוטין ומעבירים לקירור. פורסים לריבועים. שומרים בקירור.
המאפה משתבח לאחר ישיבה בקירור.

מקור המתכון: fairy_mi
מתכונים >>
לצפיה ב-'פיירי נדמה לי שפעם מזמן ראיתי מתכון'
פיירי נדמה לי שפעם מזמן ראיתי מתכון
10/03/2006 | 09:29
2
24
שלך שמורכב משתיים שלוש שכבות דקות של בצק פריך וביניהם מילוי של ממרח רוזמרין (נדמה לי שזה וריאציה על מתכון של מיקי שמו) זה רבועיות קטנטנות כאלה. אם יש לך את המתכון אשמח מאד.
תודה פנינה
מתכונים >>
לצפיה ב-'פטיפור קרמל'
פטיפור קרמל
11/03/2006 | 17:26
1
29
אולי מדובר במתכון הזה?
זה מתכון מעולה עליו המלצתי מזמן מזמן.
לא היה לי שום מתכון במלית של רוזמרי,


פטיפור קרמל

החומרים לבצק:
200 גר´ חמאה
3 כוסות קמח תופח
1 שמנת
2 חלמונים
2 כפות סוכר

החומרים לקרם קרמל:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים חמים
3 חלמונים
1/2 1 כוסות סוכר
3 כפות קמח
1/2 1 כוסות חלב
50 גר´ חמאה
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים את כל חומרי הבצק ומחלקים אותו לארבעה חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה ואופים בנפרד על נייר אפיה משומן, למשך כ-25 ד´ עד להזהבה.

מחממים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר, עד שישחים ויהפוך לקרמל.
מוסיפים מים ומבשלים על אש בינונית עד שהכל נמס ואחיד.
מקציפים החלמונים עם סוכר, קמח וחלב לעיסה חלקה.
מוסיפים התערובת לסיר הקרמל ומבשלים תוך כדי בחישה עד לסמיכות שמנת.
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה, בוחשים ומצננים מעט.
מורחים עלה בשליש מן הקרם, מכסים בעלה בצק נוסף וממשיכים כך, כאשר מסיימים בעלה בצק.
בוזקים אבקת סוכר וחותכים לקוביות בגודל2x2  ס"מ. שמים במנג´טים ומאפסנים במקרר.

הערות שלי (fairy):
כאשר ישנם גושים בקרמל, כדאי מדי פעם להסיר את הסיר מן האש, לערבב  ואז להחזיר חזרה ולהמשיך לבשל. כאשר מוסיפים את המים לקרמל לעשות זאת בזהירות ובאיטיות- להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי ערבוב כדי שהקרמל לא יחטוף שוק מן הטמפרטורה ויתקשה. בכל פנים, בכל שלבי העבודה עם הקרמל הגולמי- אם הוא מתקשה מעט, פשוט מחזירים אותו לחימום קצר והוא נמס חזרה.
והכי חשובבב! לאכול רק לאחר קירור ארוך במקרר- רק אז טעם החלמונים נעלם לגמרי וטעם המאפה משתבח.

מקור המתכון: חדווה מתוקה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני דורשת להפסיק עם התמונות האלה!'
אני דורשת להפסיק עם התמונות האלה!
11/03/2006 | 19:35
20
אני פשוט לא עומדת בכך!!!

המתכונים שלך מטריפים אותי והתמונות ממש הורגות אותי!!!




                                   מ צ ד ה
מתכונים >>

הודעות אחרונות

18:39 | 26.05.20 רקאני7
16:32 | 26.05.20 ליאור בראל
08:30 | 26.05.20 מיכאל לנג
14:01 | 23.05.20 אבי בן 1231
11:48 | 22.05.20 מיכאל לנג
20:18 | 20.05.20 ארתור דנט24
19:10 | 20.05.20 מיכאל לנג
09:18 | 18.05.20 אבי בן 1231
11:45 | 13.05.20 מיכאל לנג
11:29 | 13.05.20 מיכאל לנג
09:11 | 12.05.20 אבי בן 1231

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ