עוגיות לחינה שהכנתי לאחותי

ADINA1952

New member
דודו החמוד

קודם כל הרבה מזל טוב לאחותך, שנית יבורכו ידיך על כל מעשה ידך, שלישית לאחר שתנוח מכל העבודה מצפים למתכונים, ואם תוכל לתת הסבר מדוייק לדוגמא של המספן, שבת שלוםםם
 
תשמעו חבר'ה העוגיות של החינה...

גרמו להצפה בתיבת הדואר שלי. קיבלתי מכאן ומפורומים שכנים מעל 100 תגובות!!! איזה כייף
בכלל לא ידעתי שאני כזה מוכשר (חיחיחיחי.....) איזה מחמאות וברכות ומצגת מהפורום הזה אז תודה רבה רבה
אני אכתוב את המתכונים ויש עוד הרבה עוגיות של המרוקאים שעשיתי ולא שיגרתי תמונה אני אצרף גם מתכונים שלהם כגון שבקיה - עוגיות בוטנים - רשתיות סומסום - עוגיות רחת לוקום בצבעים העוגיות שהכי היה ביקוש למתכון ולאופן ההכנה היו המספאן אז אני מבטיח שאכתוב כאן איך עושים אותם (זה כל כך פשוט) בינתיים שבת שלום ותודה על הפירגון
 

אלמרה

New member
אתה לא רק מוכשר - אתה גם מוכשר...

ואת המתכונים שתשלח אני כבר מת לקרוא. את הצילומים הייתי מנסה לשפר (ואז תשתפר המצגת...
) אם אתה יכול לצלם במצלמה דיגיטאלית או לסרוק ברזולוציה גבוהה יותר... אני מוכן לערוך ולהקטין לגודל המתאים לתצוגה כאן וכל מה שיתבקש.
 
אתה לא רק מוכשר וחמוד (זה לפחות

על פי ההצהרה בשם שבחרת)אני גם אכניס את השרשור הזה לקשורים. אבל
בפעם הבאה שרשר את כל התמונות שאתה מכניס להודעה הראשית שלך אז תוכל להוסיף אחר כך לכל תמונה מתכון והארות, ואנחנו נוכל לשאול שאלות נקודיות.
דודו יקירי
 

סימונה 5

New member
אפשר להשחיל מחמאות משלי?

העוגיות שהכנת מתחרות בעוגיות של סבתא מרוקאית למודת ניסיון , והמספן מזכיר לי את זה שסבתא שלי הייתה מכינה מעבר לזה אין מילים , אתה לא רק חמוד אתה גם מוכשר
 

ADINA1952

New member
דודו החמוד כמה זמן לקח לך להכין

את כל התפארת הזו? וכמה עוזרים הצטרכת, לבד זה מאוד קשה, לחינה של הבת שלי התחלתי חודש מראש, לפחות ב8 סוגי ריבות, וקילוף שקדים, וכל מיני הכנות שאותם יכולתי להכין מראש, כל הכבוד לך, הכינוי הולם אותך
 
3 ימים הכל + עוד כ 7 סוגים היה מוכן

אחותי הגדולה מאוד רצתה ללמוד אז היא היתה הסו שפית שלי כל הזמן אמרה "יוווו" איזה יופי" עבדנו בעיקר בלילות אני היא והגשם המטפטף יחד עם השקט בלי הפרעות טלפונים וכו....
 

SilviaC

New member
דודו

הכל נראה מדהים ואני לא יכולה כבר לחכות למתכונים. איפה למדת את כל זה?
 
היי סילביה את כל העוגיות למדתי מ

מהאמא היקרה והמדהימה שלי היא היתה לוקחת ביד את החומרים ואני אומר לה "עצרי" ומודד כמויות את העוגיות ואת כל התבשילים הנהדרים למדתי ממנה היא אלופה בבצקים בשרים ותבשילי קדרה - מעבר לזה לקחתי סדנאות וקורסים יש לי תעודת קונדיטור למדתי יחד עם מיקי שמו שגם הוא חיפאי, למדתי גם עיצוב בבצק סוכר, מאכלי עמים, שוקולד, לחם, ועוד את המתכונים אני אשגר לכאן אני יודע שכולם מחכים אני מבטיח שאני ילמד הככככככל ואתם תראו שזה מה זה פשוט להכנה ואפשרי ב 3 ימים להספיק המון כשהמתכונים טוביםם ולא מתעסקים בעיקובים של מתכון לא נכון.
 

Rוני

New member
איזה אוסף משובח של עוגות יצרת

כל הכבוד
ועכשיו... למתכונים
 
למעלה