עוגיות קיחלך, המתכון :
מתכון שפירסמתי גם פה, כבר בשנת 2003 , אם לא לפני, נפלא. עוגיות "קיחלך" - עוגיות מזרח ארופאיות ------------ 3 ביצים 1/2 כוס שמן רגיל 1/2 כוס סוכר 1/2 2 כוסות קמח רגיל (או 1/4 עד 1/2 כוס נוספים,תלוי בקמח) 1 כף אבקת אפייה לחמם תנור ל 180. להכין תבניות מרופדות בנייר אפייה. לטרוף ביצים ידנית או במיקסר,שמן וסוכר כ- 5 דקות. לקפל פנימה קמח ואבקת אפייה. ליטול חלק מהבצק ,בערך שליש (תלוי בגודל משטח העבודה)ולרדד דק (בערך 1/2 ס"מ עובי). לחתוך עם חותכן עוגיות או כוס או סכין כל צורה רצויה (בפעם האחרונה חתכתי את כולם ללבבות),להעביר לתבנית ולאפות כ- 25 דקות או עד שמזהיב. מתקבלות עשרות רבות של עוגיות. נשמר שבועות בקופסא אטומה,פריך ,קל וטעים. בתאבון. הערה: לעיתים, תלוי בקמח או בעונת השנה, נחוץ יותר קמח, להוסיף עד שהבצק אינו דביק. חנית