קישואים ממולאים - חלבי
קישואים ממולאים ברוטב יוגורט של השף הלבן עד 10 קישואים עגולים בינוניים חתוכים לרוחבם בחלקם העליון 4 כפות שמן זית חצי כוס יין לבן יבש מעט עלי מרווה מלח גס מלית: 100 גרם פתיתי עמק 100 גרפ פתיתי פרמזן 4\3 כוס אורז בסמתי מבושל. 3 כפות צנובר קלוי 6 שיני שום קצוצות חבילת פטרוזיליה קצוצה דק מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם רוטב: 3 גביעי שלי יוגורט 3 שיני שום קצוצות רבע כוס שמיר קצוץ פלפל חריף קצוץ דק מלח פלפל שחור גרוס לרוקן את תוכן הקישואים בעזרת כפית.. לערבב את המילוי ולמלא את הקישואים.מניחים את הקישואים בתבנית פיירקס עם שמן זית,יין לבן,עלי מרווה,ומלח גס. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות. הכנת הרוטב: מטגנים שום קצוץ עם פלפל חריף, ומוסיפים יוגורט, שמיר, מלח,פלפל. מבשלים על סף רתיחה על להבה קטנה ולא להרתיח את היוגורט. (אסור להרתיח) מגישים את הקישואים ומעליהם יוצקים את הרוטב. אני את רוטב היוגורט לא מחממת בכלל. טעים קר.שמיר+שום+מלח+שמן זית.