לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-' אז היום בא לי להכין קובנה'
אז היום בא לי להכין קובנה
<< ההודעה הנוכחית
21/09/2004 | 21:17
61
3156
ולשתף אתכם בחוויה דרך תמונות.
הכנתי לפי ההראות שלי והשתמשתי
לקובנה רק במחצית הבצק לסיר בגודל 20 .

מהמחצית השניה הכנתי זלביה שזה מין לביבות
מטוגנות מאוד טעימות, שעליהן זילפתי דבש.

קודם כל המתכון לקובנה .

מתכון: קובנה של אלונה

רכיבים:

1 קג' קמח לבן
2 כפות מלח
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כ-3 כוסות מים פושרים

לפתיחה:1 מרגרינה רכה

אופן הכנה:

להכניס את כל החומרים לקערת מקסר וו לישה לערבל עד שכל החומרים מתאחדים.הבצק צריך להיות רך.לא נוזלי.במידת הצורך להוסיף קמח.להתפיח עד להכפלת נפח.
לקמח משטח עבודה.לחלק את הבצק ל-2 לפתוח לעלה גדול לא דק במיוחד למרוח חצי מהמרגרינה לגלגל לרולדה מהצד הצר יותר.לחלק את הרולדה לקטעים של 4 סמ' ולחתוך יוצא כמו עוגת שושנים.לסדר בסיר אחד ליד השני.להמשיך באותו אופן עם הבצק שנותר.להתפיח עד שהבצק תופח לגובה 3/4 בסיר.לאפות בתנור חם מאוד כחצי שעה.[אני אופה בתחתית התנור כשחום התנור מופעל על למטה בלבד]השעות הערב המאוחרות להכניס לתנור חום 100 מעלות עד למחרת.יוצאתקובנה מעניינת בצורתה.כל אחד לוקח לו שושנה ואין צורך להשתמש בסכין.
בהצלחה.אלונה.
אנחנו אוכלים את זה עם רסק עגבניות+סחוק+ביצה קשה חומה.

הערות:
דניאלה: מ-ע-ד-ן אמיתי!!! 1/2 כמות לסיר קובנה מס' 24 -  אחרת (לדעתי) קיימת סכנת גלישה...

מקור המתכון:
al55

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2



מתכונים >>
לצפיה ב-'הבצק תופח, שימו לב לבועות'
הבצק תופח, שימו לב לבועות
21/09/2004 | 21:32
20
222
תפיחת הבצק ארכה שעה אחת כך הכל.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פתיחת הבצק ומריחת מרגינה או חמאה'
פתיחת הבצק ומריחת מרגינה או חמאה
21/09/2004 | 21:33
19
174
מעל פיזרתי קצח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'גלגול העלה לרולדה שמנה'
גלגול העלה לרולדה שמנה
21/09/2004 | 21:44
18
146
וחיתוך לקטעים ברוחב 4 סמ'.
מתכונים >>
לצפיה ב-'לסדר בסיר "שושנים" ולהתפיח'
לסדר בסיר "שושנים" ולהתפיח
21/09/2004 | 21:49
17
137
עד שהבצק יגיע ל-3/4 מגובה הסיר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כך זה נראה לאחר התפיחה'
כך זה נראה לאחר התפיחה
21/09/2004 | 21:51
16
142
ולפני האפיה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'ו......הקובנה מוכנה '
ו......הקובנה מוכנה
21/09/2004 | 21:55
15
129
אפשר לאכול ממנה כבר,
או להכניס לתנור ללילה.
לדעתי הקובנה טעימה יותר לאחר לילה בתנור.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונה, אין כמוך!'
אלונה, אין כמוך!
21/09/2004 | 21:56
40
איזה טעים זה נראה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ופרוסה מהקובנה '
ופרוסה מהקובנה
21/09/2004 | 21:57
12
107
לצפיה ב-'מהבצק שנשאר הכנתי "זלביה"'
מהבצק שנשאר הכנתי "זלביה"
21/09/2004 | 21:59
7
105
לביבות בסיגנון תימן.
ועליהם זילפתי דבש.
הזלביה מזכירה מאוד את הספינג'.
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה מדהים'
נראה מדהים
21/09/2004 | 22:02
27
בייחוד הקובנה.
אין כמו בצק רך וריחני.
יאמי
מתכונים >>
לצפיה ב-'שערוריה '
שערוריה
22/09/2004 | 09:23
35
לצפיה ב-'בבקשה אפר מתכון לזלביה ?'
בבקשה אפר מתכון לזלביה ?
23/09/2004 | 08:42
3
31
אני מתכננת להכין הלילה למחר בבוקר
החצי יהיה מאושר
גם מהקובה ואני אפתיע אולי עם הזלביה שלך
איך מכינים ? תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפר= אפשר כמובן'
אפר= אפשר כמובן
23/09/2004 | 08:43
38
לצפיה ב-'ashlaya'
ashlaya
23/09/2004 | 22:24
1
26
המתכון לזלביה הוא אותו מתכון כמו של הקובנה.
רק אופן ההכנה שונה כמובן.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אופן הכנת הזלביה '
אופן הכנת הזלביה
23/09/2004 | 22:28
66

אופן הכנת הזלביה

יש לעבוד בידיים רטובות מעט.

קורצים חתיכת בצק בגןדל כדור פינג פונג
מותחים את הבצק  בין שתי הידיים לצורת עיגול.
וזורקים לשמן לא חם מידי.
מכסים את הסיר ומחכים שהלביבה תהיה בצבע זהוב כהה,
הופכים לצד שני ממשיכים לטגן ללא מכסה,
כשחם לזלף דבש.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונה, שאפו על הביצוע והמצגת'
אלונה, שאפו על הביצוע והמצגת
23/09/2004 | 10:30
23
אני בטוחה שזה גם ממש, אבל ממש, טעים.
דור
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה נהדר. אנסה בסוכות להכין'
נראה נהדר. אנסה בסוכות להכין
22/09/2004 | 06:08
15
לצפיה ב-'נראה טעים חבל שזה בשלט רחוק'
נראה טעים חבל שזה בשלט רחוק
22/09/2004 | 09:40
12
לצפיה ב-'לא עמדתי בפיתוי ועכשיו אני אחרי'
לא עמדתי בפיתוי ועכשיו אני אחרי
22/09/2004 | 10:57
33
ארוחת בוקר של קובנה מעולה השוני היחידי בין המתכונים שלנו זה המלח אני שמה כפית מלח.

את רואה מה את עושה
מתכונים >>
לצפיה ב-'יש כאן נשים הרות!!! את יודעת???'
יש כאן נשים הרות!!! את יודעת???
22/09/2004 | 11:08
24
כל הכבוד!
מהמם!
שלגיה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה מצויין'
נראה מצויין
22/09/2004 | 08:42
10
לצפיה ב-'מצטערת לא עומדת בזה מדהים'
מצטערת לא עומדת בזה מדהים
21/09/2004 | 22:02
5
18
יוווווווווו, איך שבא לי.
בהתחלה דאגתי כשלא ראיתי את התמונות... עכשיו אני מצטערת שראיתי.
עשר בלילה ויש לי חשק לבצק...
בכל זאת, אסתפק במה שיש.
לילה טוב
נועה
מתכונים >>
לצפיה ב-'גמני כבר לא יכול יותר'
גמני כבר לא יכול יותר
21/09/2004 | 23:06
4
14
יום שישי אני מכין קובנה

נראה פשוט קל טעים ומבטיח..........

רק לא הבנתי איך עשית את הסופגניות? רק לטגן עיגולי בצק לאחר התפיחה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'צחי, כנס '
צחי, כנס
21/09/2004 | 23:14
3
16
אופן הכנת הזלביה

יש לעבוד בידיים רטובות מעט.

קורצים חתיכת בצק בגןדל כדור פינג פונג
מותחים את הבצק  בין שתי הידיים לצורת עיגול.
וזורקים לשמן לא חם מידי.
מכסים את הסיר ומחכים שהלביבה תהיה בצבע זהוב כהה,
הופכים לצד שני ממשיכים לטגן ללא מכסה,
כשחם לזלף דבש.
מתכונים >>
לצפיה ב-'המוני תודות'
המוני תודות
21/09/2004 | 23:33
1
8
הבן שלי מתחננן כבר שבועות למשהו בסגנון הזה
(גם לטריפוליטאים יש משהו דומה........בעצם כמעט לכל עדה)

ולאחרונה גיליתי את נפלאות הבצקים וכמה שזה פשוט וקסום לאפות בבית לחמניות חלות וכאלו...........

אז ביום שישי אדווח איך יצא

ושוב תודה לך אלונה על התגובות המהירות תמיד
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה לכולכם '
תודה רבה לכולכם
21/09/2004 | 23:46
7
לצפיה ב-'מצאתי את התשובה - תודה'
מצאתי את התשובה - תודה
23/09/2004 | 08:45
15
לצפיה ב-'הוכנס לקישורי הפורום !'
הוכנס לקישורי הפורום !
21/09/2004 | 22:05
2
15
לצפיה ב-'בשבילך..........'
בשבילך..........
21/09/2004 | 22:25
1
25
לצפיה ב-'מה זה קשור עכשיו לקובנה? '
מה זה קשור עכשיו לקובנה?
21/09/2004 | 22:31
20
לצפיה ב-'אלונה YYYY יש לי חלש אייך'
אלונה YYYY יש לי חלש אייך
21/09/2004 | 22:16
6
12
את מנסה אותי ככה, נראה מדהים.......................
ילה עושים מפגש אני רוצה קובנה
פנינה
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה פנינה ? נעשה מפגש קובנה יאללה'
מה פנינה ? נעשה מפגש קובנה יאללה
21/09/2004 | 22:22
47
לצפיה ב-'יאלה את גבר? בואי נפגש...'
יאלה את גבר? בואי נפגש...
21/09/2004 | 22:26
3
8
לצפיה ב-'לא אלונה אני מאוד לא גבר אז.....'
לא אלונה אני מאוד לא גבר אז.....
22/09/2004 | 03:50
2
10
איאפשר להפגש בגלל זה?
אם זה ממש חשוב אתעניין אם אפשר לעשות משהו לטובת הענין ואם לא אז אולי בכל זאת נפגש? מה רק עם גברים את נפגשת?
פנינה
מתכונים >>
לצפיה ב-'פנינה '
פנינה
22/09/2004 | 17:45
1
6
מאז שיש לי 2 גברברים בבית הפסקתי להפגש עם גברים.
בקשר לפגישה יאלה תכנני מתי, כדאי לך יש לי טאבון בחצר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונה... אפשר גם? להצטרף?'
אלונה... אפשר גם? להצטרף?
23/09/2004 | 02:09
8
לצפיה ב-'פנינה, שבת אלינו! מה שלומך?|4u'
פנינה, שבת אלינו! מה שלומך?|4u
23/09/2004 | 10:34
12
לצפיה ב-'נראה נהדר, כמה מעלות זה חם'
נראה נהדר, כמה מעלות זה חם
22/09/2004 | 06:40
2
14
מאוד? כל משך האפייה זה עם חום למטה? אם אני יכין בצהריים ויכניס לחצי שעה  בערב זה יהיה בסדר לשים את זה לילה?

תודה וגמר חתימה טובה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תשובות לאמא של בר ומאי'
תשובות לאמא של בר ומאי
22/09/2004 | 16:45
1
19
200 מעלות לחצי שעה.
לאחר אפיית הקובנה בחום גבוה במשך חצי שעה,
בלילה מאוחר להכניס לתנור בחום 120 מעלות למשך 5 שעות.
מתכונים >>
לצפיה ב-' תודה, גמר חתימה טובה'
תודה, גמר חתימה טובה
22/09/2004 | 19:43
19
לצפיה ב-'רגע רגע... לא הבנתי'
רגע רגע... לא הבנתי
22/09/2004 | 09:34
1
20
איך אופים?

על חום גבוה כחצי שעה או על 100 מעלות לכל הלילה?

או אולי שניהם?
מתכונים >>
לצפיה ב-'יערה קודם על חום גבוה'
יערה קודם על חום גבוה
22/09/2004 | 17:10
21
ואח"כ מנמיכים לחום 100-120 מעלות ואופים לילה או 5 שעות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונהאין כמוך!'
אלונהאין כמוך!
22/09/2004 | 09:49
4
לצפיה ב-'אפית הקובנה לאלונה'
אפית הקובנה לאלונה
22/09/2004 | 13:31
1
25
היי
אם אני מכינה את הקובנה לשבת, אז חצי שעה בתנור על חום גבוה, רק החלק התחתון ואז כל הלילה בתנור?
ואם אני רוצה להכין קובנה ולאכול מיד איך אופים?

תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'רונה. ראי את התשובה שנתתי קודם.'
רונה. ראי את התשובה שנתתי קודם.
22/09/2004 | 17:21
16
לצפיה ב-'קובנה זה המאכל האהוב עלי ביותר...'
קובנה זה המאכל האהוב עלי ביותר...
22/09/2004 | 22:07
14
16
אני נמנעת מלהכין אותו בתדירות גבוהה... כי הוא מאד משמין..
בכל מקרה אני מעשנת ענף של גפן או רימון ומכניסה אותו לסיר לכמה שניות ... הריח המדהים... חוץ מזה שהוא רץ לשכנים ובחזרה... ? הוא נשאר בדפנות הסיר... ונותן ערך מוסף לטעם...

אותו הענף... מתאים גם לצנצנת של הסמנה

מתכונים >>
לצפיה ב-'חללית. אני לא מאמינה, גם אני עושה'
חללית. אני לא מאמינה, גם אני עושה
23/09/2004 | 00:24
13
10
סמנה, זה נקרא אצלינו "כיבאי"

ברוך בואך לפורום
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה אלונה... את אלופה...'
תודה אלונה... את אלופה...
23/09/2004 | 01:56
12
8
קראתי חלק מהמתכונים שלך... כולל זה של החלה שכל כך רציתי... והתרשמתי מהרבה דברים... חוץ מזה שאת אומנית באפיה... יש לך גם את הכישרון להורות ולהמחיש את אהבתך למטבח... וזה לא מובן מאליו לכל אחת .

חוץ מזה שיש לכם פורום מדהים... את גם מעשנת את הסיר של הג'חנון?

לא יודעת מי צילם את התמונה של הג'חנון...אבל זה גרם לקיבה שלי להתכווץ מהר מאד מצער... על היופי, הריח והטעם שאינם בהיישג ידי.

וחוץ מזה.. מה שדוחף אותי להצליח עם המאכלים התימניים, זאת העובדה שאני מנסה לשחזר בכל פעם מחדש... את הריח בבית של סבתא שלי שתזכה לחיים ארוכים.

כל הכבוד לך... את כבר מזמן בליגת האלופים מבחינתי...

מתכונים >>
לצפיה ב-'חללית על המחמאות '
חללית על המחמאות
23/09/2004 | 08:47
11
5
אני לא מעשנת את הסיר אבל יש מספיק ריח בסמנה שאני יוצקת
על הקובנה בהגשה.
כל התמונות הם צילומים שאני צילמתי כולל הגחנון.
יש מתכונים תימניים נוספים שהכנסתי לפורום.

שיהיה לך יום נפלא
מתכונים >>
לצפיה ב-'מכיון שרק בשבוע האחרון גיליתי את'
מכיון שרק בשבוע האחרון גיליתי את
23/09/2004 | 10:11
8
15
הפורום המדהים הזה... אשמח מאד להתעדכן במתכונים למאכלים התיימניים שרשמת כאן...

יום קסום לך...
מתכונים >>
לצפיה ב-'לרוזית מרק תימני משודרג'
לרוזית מרק תימני משודרג
23/09/2004 | 13:39
7
17


מרק תימני נהדר

מרק זה אני מכינה  ליום שישי בצהריים אותו אנו אוכלים עם חילבה ופיתות.
טעים מאוד .
החומרים
3 כרעי עוף מפורקים
2 כפות חוייג' למרק
מלח לפי הטעם
בצל גדול חתוך לשניים
1 גזר חתוך
2 קישואים-לא חובה
2 תפוח אדמה
2 כפות שמן קנולה או אחר
בסיר גדול לשים שמן וחוייג' ואת שאר החומרים לאדות על אש בינונית
עד שכל הירקות והעוף יצהיבו. להפוך מידי פעם.
להוסיף מים עד לכיסוי העוף.
להוסיף 1 עגבניה גדולה ואדומה חתוכה לארבע
לבשל כשעה להוסיף מים אם צריך.
להוסיף חצי חבילה קוזברה קצוצה
2 שיני שום מעוכות
2 כפות מרק עוף
להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות.
בתיאבון.

מקור המתכון: אלונה


מתכונים >>
לצפיה ב-'חילבה'
חילבה
23/09/2004 | 13:42
13

מתכון חילבה מקורית ואסלית.

להשרות 1/2 כוס גרגירי חילבה במים למשך לילה או 8 שעות
להחליף מים מידי פעם כדי להוציא את המרירות של החילבה.
להקציף את החילבה עם מעט מים קרים להוסיף עגבניה מגורדת ,
להמשיך בהקצפה בערך 10 דקות.
תבלינים:
1/2 חבילה קוזברה טריה וטחונה עם 2 שיני שום-לטחון במג'מיקס.
מלח
קורט פלפל שחור
1/3 כפית: ציפורן, הל,כמון.
מיף לימון לפי הטעם.

לערבב לתוך החילבה ולקרר.

מומלץ מאוד להקפיא למנות.

נשמר 3 ימים במקרר.

למי שאוהב חילבה , זהו מתכון מצויין.

אוכלים עם מרק תימני ופיתות   מעדן.



אלונה

  

מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונה... אני מכינה את המרק בערך'
אלונה... אני מכינה את המרק בערך
23/09/2004 | 22:11
5
15
כמוך... ויש לי שאלה לגבי החוואיג'...
את החוואיג' שלי אני מכינה בעצמי...ביחס של..  1 כורכום  1 כמון 2 פלפל שחור... ואם אשים 2 כפות חוואיג' במרק הוא יהיה מאד חריף בגלל הפלפל שחור.

אשמח אם תוכלי לרשום לי את היחס של המרכיבים בחוואיג' שלך... ואני מבטיחה לרשום על הצנצנת.. ה"חוואיג' של אלונה"

וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר... ותודה על המרק והמשך לילה מקסים לך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'חללית, את החוויג אני קונה מוכן'
חללית, את החוויג אני קונה מוכן
23/09/2004 | 22:22
4
15
בתבליני תם בראש העין, לפעמים אני מקבלת משלוחים משם.
מחכה לטלפון....
מתכונים >>
לצפיה ב-'את מחכה לטלפון שלי?'
את מחכה לטלפון שלי?
23/09/2004 | 22:48
3
7
בואי נחשוב איך לעשות את זה.... אולי דרך הצ'ט של הפורום... בפרטי?
או צ'אט אחר?
מתכונים >>
לצפיה ב-'תשלחי לה מסר'
תשלחי לה מסר
24/09/2004 | 00:18
2
8
היא תראה את זה בזמן שנוח לך, ואת תוכלי לשמור על הפרטיות של המספר.

לחצי על השם שלה ויפתח הכרטיס האישי. שם, בצד ימין, תהיה האפשרות לשלוח מסר.

בתיאבון לשתיכן... מהאשכנזיה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה מה שעשיתי , תודה'
זה מה שעשיתי , תודה
24/09/2004 | 00:58
15
לצפיה ב-'המון תודה לך המרחפת ... '
המון תודה לך המרחפת ...
24/09/2004 | 09:18
4
דרך אגב אוכלים אצלינו בבית ... גם קיגל וגפילטע פיש... זכר לימים ההם.. שגדלנו עם אשכנים חרדים בעיר הקודש בני ברק. ואמא שלי מדברת קצת אידיש... (לא צוחקת !)

חוץ מזה... שיהיה לך יום טוב, וצום קל (אם את צמה). וגמר חתימה טובה .
מתכונים >>
לצפיה ב-'ועוד משהו ששכחתי לומר לך...'
ועוד משהו ששכחתי לומר לך...
23/09/2004 | 10:13
1
21
הצילומים שלך מאד ברורים ויפים.
ומכיון שאני מתעניינת בצילום - רציתי לשאול עם אייזה מצלמה את מצלמת.?
התמונות נקיות , ברורות והאור מושלם.
מתכונים >>
לצפיה ב-'יש לי 2 מצלמות דיגיטליות'
יש לי 2 מצלמות דיגיטליות
23/09/2004 | 10:50
13
אחת פשוטה של hp
השניה משוכללת יותר של מינולטה דגם z1
מתכונים >>
לצפיה ב-'אלונה.... לגבי הרסק עגבניות...'
אלונה.... לגבי הרסק עגבניות...
23/09/2004 | 02:00
13
אני שמה מלח, חוואיג' (בלי לפחד), ושמן זית... ולפעמים הרסק נגמר... עוד הרבה לפני שבת בבוקר...

יום מקסים לך.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

11:54 | 25.08.16 כוכב114
10:12 | 25.08.16 efishamir
20:08 | 24.08.16 נריה222
17:34 | 24.08.16 CapitanMorgan
18:21 | 22.08.16 פיקוס123
16:16 | 22.08.16 גברת ע
13:19 | 22.08.16 רוני1955
02:11 | 21.08.16 פרפרי אהבה
18:13 | 19.08.16 CapitanMorgan
16:13 | 19.08.16 בון אפטיט
12:13 | 19.08.16 בון אפטיט
03:00 | 19.08.16 פרפרי אהבה
12:02 | 18.08.16 אשה מרציפן

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ