לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488444,884 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוף בסגנון מקסיקני-מי מכיר?'
עוף בסגנון מקסיקני-מי מכיר?
<< ההודעה הנוכחית
19/08/2004 | 09:03
6
3041
שלום לכולם, מישהו מכיר אולי את המתכון לעוף הנ"ל עם זיתים וצימוקים? במקור היא מהספר של רות סירקיס (מהמטבח באהבה?) אך הספר אבד לנו ואמא לא זוכרת בדיוק את המתכון...אני לעומת זאת זוכרת את הטעם - מעולה!
אם למישהו יש את הספר ויכול להקליד לי את המתכון - אשמח מאוד. אנחנו רוצות להכינו מחר לכבוד יום הולדתו של אבי.
המון תודה,
ניניה
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוף ברוטב שוקולד מאכל מקסיקני/פסטו'
עוף ברוטב שוקולד מאכל מקסיקני/פסטו
19/08/2004 | 09:06
130
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'כנפי עוף ברוטב כמעט-מולה'
כנפי עוף ברוטב כמעט-מולה
19/08/2004 | 09:09
101
כנפי עוף ברוטב כמעט-מולה
רוטב מולה הוא רוטב מקסיקני-אינדיאני המורכב מחמישה סוגי פלפל חריף, שוקולד ושלל תבלינים שיוצרים מרקחת חריפה-חריפה
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'עוף פהיטס - מנה מהמטבח המקסיקני'
עוף פהיטס - מנה מהמטבח המקסיקני
19/08/2004 | 09:12
176
עוף פהיטס
מנה מהמטבח המקסיקני


לא נוסה
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'עוף בזיתים וצימוקים / רות סירקיס'
עוף בזיתים וצימוקים / רות סירקיס
19/08/2004 | 09:16
6507
עוף בזיתים וצימוקים
8-10 מנות
החומרים:
2 עופות מחולקים למנות
2 בצלים קצוצות
6 שיני שום פרוסות
6 כפות רסק עגבניות
2 כפות א.מרק
כף חומץ
א.צ'ילי, פפריקה וכמון
100 גר' צימוקים
100 גר זיתים


אופן ההכנה:
1. משחימים את העוף בשמן ומוציאים.
2. מזהיבים קלות את הבצל והשום, מוסיפים כוס מים, רסק עגבניות, א.מרק, חומץ ותבלינים, ומבשלים כמה דק' יחד.
3. מחזירים את העוף ומוסיפים את הצימוקים והזיתים.
4. מכסים ומבשלים על אש קטנה 30-40 דק'.


מקור: רות סירקיס
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוף בזיתים בסגנון מקסיקני'
עוף בזיתים בסגנון מקסיקני
19/08/2004 | 09:16
523
2 עופות מחולקים למנות
שליש כוס שמן
2 בצלים בינוניים
6 שיני שום
6 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף חומץ
חצי כפית אבקת צ'ילי
רבע כפית פלפלת חריפה
2 כפיות כמון
100 גרם צימוקים
100 גרם זיתים מגולענים

מיבשים את העוף במגבות נייר.
במחבת גדולה בעלת מכסה מחממים את השמן ומשחימים בו את חלקי העוף משני הצדדים.
מוציאים את העוף מהמחבת.
קוצצים בצל ושום,מוסיפים למחבת ומטגנים עד שהם מזהיבים במקצת.
מוסיפים את הרסק,המים,אבקת המרק,והחומץ,מבשלעם 10 דקות עד שנוצר ררוטב סמיך.
מוסיפים את התבלינים ומחזירים את העוף למחבת.
מוסיפים גם את הצימוקים והזיתים.
מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
מדי פעם מרטיבים את העוף ברוטב שנוצר.
טועמים ומשפרים את הטעם לפי הצורך.

רות סירקיס





סימונה
מתכונים >>
לצפיה ב-'איזו מהירות! המון תודה!!!'
איזו מהירות! המון תודה!!!
19/08/2004 | 09:26
48
אני לא מאמינה - התגובות הכי מהירות שקיבלתי! ועוד בפורום שגם ככה עונים בו כל כך מהר...תודה לכולכם. אני ממליצה מכל הלב על העוף הזה - הרוטב שלו כל כך טעים שאי אפשר להפסיק ללקק את האצבעות.
ניניה
מתכונים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ