לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488444,884 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוף ממולא'
עוף ממולא
<< ההודעה הנוכחית
20/03/2004 | 18:56
2
7
למישהו יש מתכון טוב לעוף שלם ממולא אורז ושאר תוספות כמו פירות יבשים אבל בלי בשר טחון או חלקי פנים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוף ממולא'
עוף ממולא
20/03/2004 | 19:05
1
בשלי אורז כרגיל,(כ-1.5-2 כוסות) הוסיפי:
1 בצל מטוגן, עם פטריות מטוגנות, מלח ופלפל
2 בצל מטוגן, ופירות יבשים מושרים במים, כמו צימוקים שזיפים, שקדים מולבנים, משמש, (אפשר צנוברים )
3 גזר גמדי, אפונה, תירס (מוקפאים) מבושלים עם האורז.

בקיצור כל מה שעולה בדעתך

פעם מילאתי בערמונים קלופים ושזיפים יבשים

את העוף מתבלים בפפריקה, שמן זית ומלח לאחר המילוי, (רצוי למלא גם בין העור לחזה" ע"מ שייכנס יותר מילוי.
ואז הכל לשקית קוקי ולתנור חום גבוה עד שמשחים, נדמה לי שזה קצת יותר משעה.

מתכונים >>
לצפיה ב-'עוף ממולא'
עוף ממולא
20/03/2004 | 22:31
1
עוף ממולא

מצרכים:

1 עוף גדול.

למשרה:
¼ כוס שמן זית
½ כפית אבקת שום
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית פפריקה
½ כפית דבש
½ כפית אורגנו יבש

למלית מס' 1:
1 כוס אורז שטוף.
1 בצל בינוני קצוץ
¾ כפית קינמון
¾ כפית זנגביל יבש טחון
¼ כפית פלפל שחור
4-5 מחטי זעפרן שרויים במעט מים חמים
2 כפות צנוברים קלויים קלות (אפשר גם להחליף בשקדים פרוסים קלויים קלות)
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
3 משמשים יבשים קצוצים דק (לא הכרחי)
1 כפית שטוחה מלח
11/2 כוסות מרק צח

אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר ולהזהיב את הבצל, לערבב בעדינות עם האורז להוסיף קינמון, זנגביל, פלפל שחור זעפרן ומלח ולערבב קלות. להוסיף את המרק הצח ולבשל עד שמוכן.
לחכות שיתקרר בסיר עם מכסה פתוח לפחות חצי שעה ולערבב את הפטרוזיליה הצנוברים והמשמשים הקצוצים.

מלית מס' 2:
1 כוס אורז שטוף
1 בצל בינוני קצוץ
½ סלסילה פטריות שמפיניון פרוסות
5 גרם פטריות פוריצ'יני מושרות במים וסחוטות (לשמור את מי השרייה).
2 גבעולי טימין טרי (עלים בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
11/2 כוסות מרק צח
מלח


אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר ולהזהיב קלות את הבצל, להוסיף את שני סוגי הפטריות והטימין ולטגן עוד כ 4 דקות, להמליח ולפלפל. לערבב בעדינות עם האורז. להוסיף את המרק הצח ולבשל עד שמוכן. לחכות שיתקרר בסיר עם מכסה פתוח לפחות חצי שעה ולערבב את הפטרוזיליה.


למלא את העוף במלית דרך הפתח הרחב לדחוס היטב ולקשור את הפתח.

למרוח את העוף במשרה ולאפות בגריל (חום עליון) על כ 220 מעלות כשעתיים, חצי שעה כל צד, יש להניח את העוף על רשת ומתחת תבנית מלאה מים.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ