לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488444,884 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'ארוחת "שק הזילוף"...'
ארוחת "שק הזילוף"...
18/01/2004 | 18:15
72
27
לפני כמה ימים ביקשתי הסבר על עבודה עם שקי זילוף כי עוד לא יצא לי לעבוד איתן...אדון ג'רג'ר התנדב לקחת על עצמו את תהליך הלימוד(רחמים עליו...),מהון להון נפגשנו,שתינו קפה,גיבשנו תפריט,יצאנו לקניות,ו6 שעות של עבודה(סבבתית לחלוטין:) הניבו את אחלה שבאחלה שבארוחה.
מצטער מראש על כמות התמונות,אני מרשה לעצמי כי אני מעלה תמונה משהו כמו פעם בשנה...ורובם יועילו להסברים :)
מתכונים >>
לצפיה ב-'סלט ירוק'
סלט ירוק
18/01/2004 | 18:17
20


חצי חסה ערבית אדומה
חב' עלי בייבי
3 בצלים ירוקים קצוצים
15 פטריות שמפנין טריות חתוכות דש

ויניגרט:
שמן זית
חומץ בלסמי
דבש
חרדל דיז'ון גרגירים
חומץ בן יין לבן
מלח גס
מתכונים >>
לצפיה ב-'"ריזוטו" אורז מלא ודלעת'
"ריזוטו" אורז מלא ודלעת
18/01/2004 | 18:19
10

"ריזוטו" אורז מלא ודלעת

המרכאות מפני שהמנה היא לא הריזוטו הקלאסי העיסתי,מפני שהאורז המלא סופג נוזלים עד גבול מסויים,הרטיבות מגיע מהנוזלים העשירים,זה מה שאהבתי בה,טעם חדש לחלוטין...יאמי...

מצרכים ל 3-4 מנות:

20 גרם חמאה
גבעול כרישה(בסביבות ה15 ס"מ) חתול לחצאי טבעות דקיקות
200 גרם דלעת חתוכה לריכועים דקים(4 על 4 ס"מ בערך)
כוס אורז פרסי מלא
חצי כוס יין לבן יבש
2 כוסות ציר עוף רותח
4 גרגירי פלפל אנגלי
2\1 מקל קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
10 גרם חמאה לסמיכות הרוטב

להגשה: גבינת קשקבל מגוררת גס(אם משתמשים בפרמזן אז להפחית בגלל המליחות)

הוראות הכנה:

ממיסים 20 גרם חמאה,מוסיפים את הכרישה והדלעת ומבשלים בסיר מכוסה על אש בינונית,בוחשים מידי פעם שלא ישרף.
שהכרישה רכה מוסיפים את האורז ומערבבים שיצופה היטב בשומן,מוסיפים את היין,מורידים תמיכסה ומצמצמים עד שהיין ניספג כולו באורז.
מוסיפים את הציר,פלפלים אנגליים,חצי מקל קינמון,מלח פלפל לפי הטעם,מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה עד שכמעט כל הציר נעלם(לא לערבב:).
לאחר חצי שעה שהאורז היתרכך,מוסיפים 10 גרם חמאה,מכבים את האש ומערבבים בעדינות לא לרסק את הדלעת,מחלקים למנות ומפזרים גבינה מגוררת מעל כל מנה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מרק אפונה ומנטה עם 2 סוגי רביולי'
מרק אפונה ומנטה עם 2 סוגי רביולי
18/01/2004 | 18:22
25
15

למרק(2 מנות)

30 גרם חמאה
200 גרם אפונה קפואה
שורש כרישה חתוך דק(כ 15 ס"מ)
חצי ליטר ציר עוף
חצי חבילת מנטה קצוצה(גם נענע תהייה סבבה)
מלח,פלפל

ממיסים בסיר את החמאה,מוסיפים את הכרישה והאפונה ומאדים כמה דקות.מוסיפים את ציר העוף והמנטה,מרתיחים מורידים להבה,ומבשלים עד לריכוך האפונה
ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.מסננים את המוצקים מהנוזלים,ומעבירים אותם(ת'מוצקים) לקערה,מועכשים בעזרת מועך פירה ידני ככל הניתן,מוסיפים מעט מהנוזלים למוצקם המעוכים,
ומעבירים דרך מסננת דקה חזרה לנוזלים.
להגשה: משבלים את הרביולי במים רותחים ומלוחים עד שהוא מוכן(מ"ס דקות),מניחים כמה רביולי בצלוחית הגשה,ויוצקים מעל מרק.

הערות:
*ליצירת מרק סמיך יותר אפשר לרסק את האפונה במעבד מזון(לרביולי עדיף מרק צלול יותר לא להכביד על המנה ולהינות מכל ביס),בכל אופן להעביר דרך מסננת דקה בסיום הריסוק.
*ללא רביולי ניתן להסמיך את המרק עם מעט שמנת מתוקה בחימום הסופי.

מתכונים >>
לצפיה ב-'רביולי: תמונות +הסברים'
רביולי: תמונות +הסברים
<< ההודעה הנוכחית
18/01/2004 | 18:25
23
422

בצק

2 וחצי כוסות קמח לבן רגיל
2 ביצים מ"ס 1
2 חלמונים מביצים מ"ס 1
2 וחצי כפות שמן קנולה
קורט מלח

ימערבבים מלח וקמח בקערה,יוצרים גומה לתוכה שמים את הביצים חלמונים והשמן,לשים לבצק,מעבירים למשטח עבודה ולשים בכח 10 דקות לבצק קשה וגמיש.
מניחים בקערה ומכסים במגבת לחה למנוחה של שעה.
מחלקים את הבצק ל-2,מרדדים כל חלק בעזרת מערוך,מקפלים לחצי ושוב מקפלים לחצי,מרדדים כמה שיותר דק.
שמים מילוי במרווחים שווים,מורחים בעזרת האצבעות או מכחול בין המרווחים עם מים,מכסים בעלה השני ותוך כדי מהדקים בעזרת האצבעות ליצירת רביולי.
סוגרים,מהדקים היטב וחותכים בעזרת חותכן עוגיות משונן לרביולי.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הנוזלים בגומה'
הנוזלים בגומה
18/01/2004 | 18:26
27
לצפיה ב-'הכל נראה אחלה אבל איפה הזילוף???'
הכל נראה אחלה אבל איפה הזילוף???
18/01/2004 | 18:27
2
10
לא קראתי את התהליכים אבל הסתכלתי על התמונות ושונדבר לא נראה לי מזולף שם ...אני טועה???
מתכונים >>
לצפיה ב-'גם אני תהיתי - איפה הזילוף??'
גם אני תהיתי - איפה הזילוף??
18/01/2004 | 18:30
4
לצפיה ב-'הלו, ליאנה/יעל...תנו לו להתבטא'
הלו, ליאנה/יעל...תנו לו להתבטא
18/01/2004 | 18:38
6
באמת לא אחד שמציף בתמונות. תיכף נראה את הזילופים



אשר מתוק איפה פה הזילופים




כל הכבוד חוץ מהצחוקים <<ראיתי באורט>> אחלה של ארוחה, באמת כל הכבוד
מתכונים >>
לצפיה ב-'התחלת הערבוב בקערה'
התחלת הערבוב בקערה
18/01/2004 | 18:27
16
לצפיה ב-'העברת הבצק למשטח עבודה'
העברת הבצק למשטח עבודה
18/01/2004 | 18:29
15
לצפיה ב-'לשים...'
לשים...
18/01/2004 | 18:30
9
לצפיה ב-'ולשים...'
ולשים...
18/01/2004 | 18:32
10
לצפיה ב-'עד לקבלת בצק קשה וגמיש'
עד לקבלת בצק קשה וגמיש
18/01/2004 | 18:33
54
לצפיה ב-'תחילת עבודה עם מערוך'
תחילת עבודה עם מערוך
18/01/2004 | 18:35
61
לצפיה ב-'מרדדים את אמאמשלו...'
מרדדים את אמאמשלו...
18/01/2004 | 18:36
7
לצפיה ב-'מילוי ריקוטה וקרם ערמונים'
מילוי ריקוטה וקרם ערמונים
18/01/2004 | 18:40
14

200 גרם ערמונים(קלופים)
3 גרגירי פלפל אנגלי
קורט גרגירי קימל
קורט מלח
300 גרם ריקוטה

חורצים X בקליפות הערמונים,מבשלים במים רותחים 20 דקות,שוטפים במסננת וקולפים.
שמים את הערמונים הקלופים בסיר,וממלאים במים רותחים לכיסוי,מוסיפים פלפל אנגלי,מלח וקימל,ומרתיחים חצי שעה.
מסננים מהמיים ומרחיקים את הפלפל האנגלי,מעבירים למעבד מזון ומרסקים את הערמונים למחית,מעבירים לקערה ומוסיפים את הריקוטה,מוסיפים מלח במידת הצורך.
מעבירים דרך מסננת דקה ליצירת מרקם חלק ואוורירי
מתכונים >>
לצפיה ב-'מילוי בטטה'
מילוי בטטה
18/01/2004 | 18:42
23

בטטה גדולה חתוכה לקוביות של 1X1 ס"מ
20 גרם חמאה
פלפל שחור גרוס
מלח
פפריקה חריפה
אגוז מוסקט

שמים את קוביות הבטטה במאדה,ומאדים על אש גדולה עד ריכוך(כרבע שעה).מעבירים לקערה ומועכים,מוסיפים חמאה,תבלינים ומערבבים.

מתכונים >>
לצפיה ב-'מעבירים את המילויים לשקי זילוף'
מעבירים את המילויים לשקי זילוף
18/01/2004 | 18:44
14
לצפיה ב-'זילוף קרם ערמונים וריקוטה'
זילוף קרם ערמונים וריקוטה
18/01/2004 | 18:46
1
32
לצפיה ב-'סוף סוף! חשבתי שלעולם לא נגיע...'
סוף סוף! חשבתי שלעולם לא נגיע...
19/01/2004 | 22:29
5
לצפיה ב-'תראו קוסמוט לא נופל...'
תראו קוסמוט לא נופל...
18/01/2004 | 18:48
23
לצפיה ב-'זילוף מילוי הבטטה'
זילוף מילוי הבטטה
18/01/2004 | 18:49
11
לצפיה ב-'תחילת כיסוי בעלה נוסף'
תחילת כיסוי בעלה נוסף
18/01/2004 | 18:51
6
לצפיה ב-'ממשיכים תוך כדי הידוק למנוע כיסי'
ממשיכים תוך כדי הידוק למנוע כיסי
18/01/2004 | 18:53
7
לצפיה ב-'והרביולי תופס צורה...'
והרביולי תופס צורה...
18/01/2004 | 18:54
1
18
לצפיה ב-'וואו נראה כל הכבוד באמת'
וואו נראה כל הכבוד באמת
18/01/2004 | 19:02
4
נו ...קשה הקטע של הזילוף???
מתכונים >>
לצפיה ב-'מהדקים היטב,וחותכים בעזרת חותכן'
מהדקים היטב,וחותכים בעזרת חותכן
18/01/2004 | 18:57
8
עוגיות משונן,ויש לנו אכבר רביולי...
מתכונים >>
לצפיה ב-'תוספת קטנה למרק'
תוספת קטנה למרק
19/01/2004 | 03:05
3
כדי להוסיף גם בצל וגזר מגורדים.
לבשל את המרק על אש נמוכה הרבה זמן עד ריכוך מוחלט של האפונה (עדיף לוותר על הבלנדר) הבישול הארוך משפר את הטעם יותר.
לא לשכוח לערבב מידי פעם (האפונה כבדה ויכולה להישרף בתחתית הסיר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'סינטה שיכורה עם ירקות מוקפצים'
סינטה שיכורה עם ירקות מוקפצים
18/01/2004 | 19:00
1
4

מצרכים ל-2 מנות

2 סטייקים של סינטה בקר טרייה מיושנת(250-300 גרם כל אחד)
מעט שמן
מלח גס,פלפל גרוס
10 גרם חמאה
חצי כוס יין יבש

בטטה גדולה חתוכה לקוביות של 1X1 ס"מ
כ20 פטריות שמפניון טריות
6 בצלצלים
50 גרם חמאה להקפצת הירקות
2 עלי מרווה
ענף קטן של רוזמרין
מלח גס,פלפל שחור גרוס


הכנת התוספות:

שמים את קוביות הבטטה והבצלצלים במאדה,ומאדים כרבע שעה עד שהבטטה רכה מעט,מוציאים ושומרים במקום חם.
ממיסים במחבת 25 גרם חמאה,מוסיפים תמרווה,רוזמרין והפטריות,ממליחים מפלפלים,ומקפיצים כמה דקות עד קבלת צבע זהוב,מוצאים מהמחבת ושומרים במקום חם.
מוסיפים את יתרת החמאה למחבת,מוסיפים את הבטטות והבצלצלים,ממליחים מפלפלים,ומקפיצים כ2 דקות,מעבירים למקום חם.

הכנת הבשר:

מלהיטים מחבת כבדה לסטייקים,מוסיפים כמה טיפות שמן,ומחכים עד שהמחבת תעלה מעט עשן,מניחים את הסטייקים במחבת ל"סגירה" וקבלת גוון חום בהיר(כ 3דקות),והופכים לעוד 2-3 דקות(למדיום),מוציאים ומניחים במקום חם כ10 דקות. באותה מחבת מוסיפים תיין,מגרדיםאת תחתית המחבת בעזרת כף עץ,מוסיפים כפית דבש ממליחיפם ומפלפלים,שופכים למחבת את מיצי הבשר שהגירו בינתיים הסטייקים,מצמצמים לחצי נוזל.לאחר הצמצום  מכבים את האש ומוסיפים את החמאה,מערבבים היטב.

להגשה:
חותכים את הסטייקים לרצועות,מסדרים בצלחת ולידם את הירקות,יוצקים מעט מהרוטב על הבשר.

מתכונים >>
לצפיה ב-'בשביל זה אני חי...'
בשביל זה אני חי...
18/01/2004 | 19:02
5
לצפיה ב-'קונכיות מרנג ממולאות בקטיפת ערמונים'
קונכיות מרנג ממולאות בקטיפת ערמונים
18/01/2004 | 19:07
13
87

למרנג שוויצרי:

2 חלבונים מביצה מ"ס 1
5 כפות סוכר
קורט מלח

לקטיפת

ערמונים:

2\1 קילו ערמונים קלופים
חלב עד כיסוי
מקל וניל(או 2 סוכר ווניל)
3\2 כוס סוכר דמררה
קורט מלח

לקצפת

1 חב' שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר


הכנת המרנג:

מחממים בבן מארי(מתכת) את החלבונים עם קורט מלח עד שהם חמימים מעט למגע,מתחילים להקציף במהירות גבוהה,מוסיפים את הסוכר כף אחר כף לכיוון המקצף.
כאשר הקצף קשה וחשק(מרימים על כף ונוצרים שפיצים קשים ויציבים),מעבירים חצי מהקצף לשק זילוף עם צנתר חלק וקוטר קטן,ומזלפים 8 כוסיות.
את חצי הקצף הנותר מעבירים לשק זיוף עם צנתר כוכב גדול,ומזלפים 8 נשיקות,מזלפים על נייר אפייה בתבנית.
מכניסים את הכוסיות והנשיקות לתנור,ומחממים ל90 מעלות טורבו,כ3-4 שעות לייבוש,כשדלת התנור לא סגורה עד הסוף לאפשר יציאת לחות.

הכנת הקטיפה:

שמים את הערמונים הקלופים בסיר,מוסיפים חלב עד לכיסוי,סוכר,חורצים מקל וניל ומכניסים את הגרגירים והמקל,וקורט מלח.
מרתיחים,ומבשלים על רתיחה עדינה כשעה,עד שהערמונים ספוגים בנוזל,מסננים את הערמונים(שומרים את הנוזלים) ומעבירים למעבד מזון,מעבדים במהירות גבוהה ליצירת מחית.
מוסיפים תוך כדי עיבוד כ-3 מצקות מהנוזל,טועמים ומוסיפים סוכר לפי הטעם,מעבירים את המחית דרך מסננת דקה,ומעבירים למקרר להיתקררות.

מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת גמישה

הרכבת המנה:

מעבירים את הערמונים לשק זילוף עם צנתר קטן,וממלאים את קונכיות המרנג עד כדי גלישה  ויצירת תלולית.
מניחים את הנשיקות בעדינות על הערמונים,כך שיראו את הקרם.
על צלחת הגשה מסדרים 2 קונכיות,בעזרת כפית מערימים קצפת לידן,ומזלפים עוד קצת מהערמונים על הקצפת.

מתכונים >>
לצפיה ב-'פנסוש הסברי זיליפונז' בשבילך'
פנסוש הסברי זיליפונז' בשבילך
18/01/2004 | 19:09
1
4
המרנג לפני הזילוף
מתכונים >>
לצפיה ב-'זילוף סביב הבסיס ליצירת הקונכיות'
זילוף סביב הבסיס ליצירת הקונכיות
18/01/2004 | 19:15
10
לצפיה ב-'תחילת זילוף בסיס הקונכיות'
תחילת זילוף בסיס הקונכיות
18/01/2004 | 19:12
6
צנתר חלק,זילוף מהמרכז החוצה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ממשיכים לזלף "החוצה"'
ממשיכים לזלף "החוצה"
18/01/2004 | 19:13
6
לצפיה ב-'עד שמגיעים לקוטר הרצוי'
עד שמגיעים לקוטר הרצוי
18/01/2004 | 19:14
8
5
לצפיה ב-'זילוף סביב הבסיס ליצירת הקונכיות'
זילוף סביב הבסיס ליצירת הקונכיות
18/01/2004 | 19:17
7
7
לצפיה ב-'זילוף נשיקות("מכסים") בצנתר כוכב'
זילוף נשיקות("מכסים") בצנתר כוכב
18/01/2004 | 19:19
6
119
לצפיה ב-'אחחחחח...אחחח...אחחח....'
אחחחחח...אחחח...אחחח....
18/01/2004 | 19:22
4
12
לצפיה ב-'פיניטוס לה קומדייה...:)'
פיניטוס לה קומדייה...:)
18/01/2004 | 19:26
1
4
במהלך שעות הבישול זרמו הבירות
ואת הארוחה ליווה יין מרלו טוף שפורק מן הסתם...
מקווה שההמחשה עזרה לאלה שעוד לא יצא להכין רביולי :)
אחרי התמונות והחזרת הטעמים הוירטואלים לפי...תסלחו לי אני הולך לטרוף תמטבח...
מתכונים >>
לצפיה ב-'מעולה מעולה מעולה'
מעולה מעולה מעולה
18/01/2004 | 19:42
2
נראה מקצועי וברמה

כל הכבוד!
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה זה הגלילים החומים השבורים?'
מה זה הגלילים החומים השבורים?
18/01/2004 | 19:56
1
4
משהו משוקולד?
מתכונים >>
לצפיה ב-'ממש לא שוקולד...'
ממש לא שוקולד...
19/01/2004 | 15:41
4
זה המילוי לערמונים,הכל כתוב בתמתכון.
הקונכיות קטנות והקרם מאד עשיר לכן חבל רק למלא איתותקונכיות
מתכונים >>
לצפיה ב-'אחלה אחלה שעור מתוקשב'
אחלה אחלה שעור מתוקשב
18/01/2004 | 19:26
1
עם איזה שק זילוף עבדת? קנית משהו מקצועי כזה ? מאיפה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'WOW WOW הכל נראה מעולה '
WOW WOW הכל נראה מעולה
18/01/2004 | 19:36
2
כל הכבוד לשניכם על הארוחה
נראה ונשמע מעולה
שיחקתם אותה
מתכונים >>
לצפיה ב-' גביזונננננננני'
גביזונננננננני
18/01/2004 | 19:54
4
2
האם החלטת להתעלל בי במכוון

גונבה שמועה לאוזני שאתה גר לא הרחק ממני. אפשר לקבל כתובת מדוייקת

הכל נראה מקסים מושקע ומגרה
מתכונים >>
לצפיה ב-'את שכנה??'
את שכנה??
18/01/2004 | 20:21
3
1
לצפיה ב-'קצת נדפק לי הזכרון....'
קצת נדפק לי הזכרון....
18/01/2004 | 20:25
2
1
אבל נדמה לי שכן. אפילו מאוד

אני גרה באשדוד. גם את כאן מהאזור?
מתכונים >>
לצפיה ב-'ליאתי,אני מייד מתנדבת להזכיר ש....'
ליאתי,אני מייד מתנדבת להזכיר ש....
18/01/2004 | 20:35
1
1
גביזון שלנו.
העברנו אותו אלינו ולא מחזירים אותו.
מתכונים >>
לצפיה ב-'דייייייי זה רק זמני '
דייייייי זה רק זמני
18/01/2004 | 20:39
1
העם נקעה רגלו העם דורש את גביזון בחזרה באזור הדרום
מתכונים >>
לצפיה ב-'אז מה היה לנו?'
אז מה היה לנו?
18/01/2004 | 20:06
7
8
מנה ראשונה - ריזוטו אורז מלא ודלעת
מנת ביניים - מרק אפונה ונענע עם שני סוגי רביולי
מנה עיקרית - סטייק סינטה עם ירקות מוקפצים
תוספת - סלט ירוק בויניגרט עם פטריות טריות
קינוח - מון בלאן (מרנג, קטיפת ערמונים וקצפת) בהגשה חופשית.




מתכונים >>
לצפיה ב-'שאפו. של ארוחה הרמתם'
שאפו. של ארוחה הרמתם
18/01/2004 | 20:14
1
2
לצפיה ב-'ואוווווווו'
ואוווווווו
18/01/2004 | 21:12
3
לצפיה ב-'גביזון,פשששששששששששש'
גביזון,פשששששששששששש
18/01/2004 | 22:02
5
איזו ארוחה הרמתם...כל הכבוד, הכל נראה מדהים ביופיו ואני בטוחה שגם בטעמו.
אני עוד חייבת לך טלפון, לא שכחתי...
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין תמונה אחת של השף?'
אין תמונה אחת של השף?
19/01/2004 | 01:19
2
6
אני רוצה לראות את השף....



מתכונים >>
לצפיה ב-'זה.. השף המתבייש'
זה.. השף המתבייש
19/01/2004 | 15:29
3
לצפיה ב-'למה להרוס תאוכל...'
למה להרוס תאוכל...
19/01/2004 | 15:34
6
לצפיה ב-' אייקון מעולף סופית גביזון -סחטי'
אייקון מעולף סופית גביזון -סחטי
19/01/2004 | 02:08
4
לצפיה ב-'שיחקת אותה אחי...נשאר משהו לשכנים?'
שיחקת אותה אחי...נשאר משהו לשכנים?
18/01/2004 | 21:27
2
5
לצפיה ב-'וואו! נשמעת ארוחה למופת!'
וואו! נשמעת ארוחה למופת!
18/01/2004 | 21:52
1
2
והמון המון תודה על סדנת הרביולי המצולמת!
מתכונים >>
לצפיה ב-' וולמורה'
וולמורה
18/01/2004 | 22:15
2
לצפיה ב-'YYY שיחקתם אותה!'
YYY שיחקתם אותה!
18/01/2004 | 22:17
1
1
איזה אוכל, אילו תמונות!

תביא, תביא איזה מון בלאן אחד, ואם אפשר גם איזה סטייק, רייר ככה, שאשמע עוד את הצעקות של הפרה כשאני חותכת ביס....
מתכונים >>
לצפיה ב-'השאלה היא מתי לי מעבירים סדנת'
השאלה היא מתי לי מעבירים סדנת
18/01/2004 | 23:07
1
זילופים? גם לי תמיד לא מסתדר!
מתכונים >>
לצפיה ב-'גבי גבי גביזון, אין כמוהו במזון'
גבי גבי גביזון, אין כמוהו במזון
18/01/2004 | 23:17
1
2
ילד פלא מזָלף,
עוד מעט יהיה פה שף...
(לפי דובי דוברמן)

שיחקת אותה אחי... סחתיקה על הרעיונות, הביצוע והצילום. שפו.
אני רץ לקנות שק זילוף (בינתיים אני משתמש בשקיות A4 אבל הן קטנות וזה לא נח).


מיקי.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הלו הלו - זה מה שעושה סטודנט ערב'
הלו הלו - זה מה שעושה סטודנט ערב
19/01/2004 | 00:36
1
בחינות סימסטר???

כמעט ריחמתי עליך שאתה נקרע מרוב לימודים.....

סתאאאם - אני מפרגנת, מפרגנת.  כמובן שהייתי מרוצה יותר לו חשבת על השכנים, אבל נו שויין ...
מתכונים >>
לצפיה ב-'סחתיקה, אחלה תרוץ לארוחה'
סחתיקה, אחלה תרוץ לארוחה
19/01/2004 | 01:04
13
לצפיה ב-'איזה יופי של ארוחה!!!!'
איזה יופי של ארוחה!!!!
19/01/2004 | 05:05
4
3
לצפיה ב-'גביזון כל הכבוד ושאלה'
גביזון כל הכבוד ושאלה
19/01/2004 | 06:18
3
תגיד לי ,זה הכל מהחריף?....
כל הכבוד נראה פשוט נפלא. ומושקע.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אשר,אתה מלכה ,ואוו..'
אשר,אתה מלכה ,ואוו..
19/01/2004 | 14:32
מדהים. כל הכבוד...

אהבתי שרידדת ת'אמאמא שלו....


שיר הלל לאשר:

אשר יא עמיר

אשר יא זמיר

מעלה פעם בשנה תמונונז'

ומביא אותה בשרשור המפלצתונז'


(אז אין לי את זה,אז מה!)






מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לכולם'
תודה לכולם
19/01/2004 | 15:41
לצפיה ב-'וואו כל הכבוד! נראה נפלא '
וואו כל הכבוד! נראה נפלא
19/01/2004 | 20:39
10
לצפיה ב-'ווואווווו, פשוט מקסים! '
ווואווווו, פשוט מקסים!
19/01/2004 | 22:14
4
פפפששששששששששש........
ארוחה פשוט מדהימה, איך אפשר להזמין אתכם לעשות קייטרינג???
אפשר חתיכת בשר כזו עסיסית?!?
מתכונים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ