לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

סוכריות מקליפות פומלה
<< ההודעה הנוכחית
12/03/2001 | 22:08
2
3042
אולי מישהו יוכל לעזור לי להזכר בטעם מגיל הילדות, ולשלוח מתכון לסוכריות (או אולי זו ריבה) מקליפות פומלה, שהכינה סבתי?
מתכונים >>
סוכריות הדרים
12/03/2001 | 23:21
1
514
באמת טעם של נוסטלגיה באוויר.
ההנחיות הן להכנת הממתק מכל סוג של קליפת הדרים.

צריך:
1 ק``ג או יותר של קליפות הדרים , חתוכות לאצבעות דקות (1/2 ס``מ עובי)
1 ק``ג סוכר (או יותר תלוי בכמות הקליפות- היחס הוא 1:1)
מים

זה הכל.

להביא לרתיחה סיר גדול (שיוכל להכיל את הקליפות ב``נינוחות``).
כשרותח, לשים בתוכו את הקליפות, ולהרתיח שוב.לסנן ולשטוף.
לחזור על הפעולה הזו 4 פעמים נוספות.(עם מים טריים בכל פעם)-פעולה זו מוציאה את המרירות מהקליפות.
לשים בסיר את הסוכר עם 3 כוסות מים מים להרתיח ולהוסיף את קליפות ההדרים.להביא לרתיחה נוספת, להנמיך, ולבשל על להבה נמוכה שעתיים, עד אשר הקליפות הופכות רכות מאוד ושקופות.
לסנן, ולשטח על תבנית אפייה רחבה (להשתדל להפריד את הקליפות, שלא ידבקו).
לייבש במשך לילה במקום יבש ללא לחות.
כשיבש, לשים בקערה רחבה סוכר, ולטבול את הקליפות היבשות בתוכו, כך שיצפה אותן מכל צידיהן ואחסן הכלי אטום.

מקווה שהזכרונות נעימים...
מתכונים >>
תודה רבה
14/03/2001 | 09:35
44
הודעות אחרונות
16:57 | 02.05.16 ronitcohen1
15:58 | 01.05.16 lseugy
23:36 | 30.04.16 אמארויטל
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
10:32 | 26.04.16 milch
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ