לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

בבקשה מתכון לגלידה
08/11/2003 | 12:40
23
25
אני מחפש מתכון לגלידה ...
מתכונים >>
גלידה ביתית קלה להכנה
<< ההודעה הנוכחית
08/11/2003 | 13:10
16
2409
גלידה ביתית קלה להכנה

1 מכל שמנת מתוקה (רצוי קרה מאוד)
1/4 כוס סוכר

להקציף בקערה במהירות לקצף גמיש ולהוסיף 1 כפית נס קפה.

3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף גמיש. להוסיף את הקצף לשמנת המתוקה בתנועות עטיפה, ולצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא, לפחות 5 שעות.

גיוונים: במקום נס קפה, אפשר להוסיף כף קקאו, או כמה כפות תרכיז פטל,או כף תמצית וניל. אפשר לצקת על הגלידה המוכנה לפני ההקפאה סירופ שוקולד או שוקולד מגורר.

אפשר להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת הגלידה.

מתכונים >>
גלידה ביתית
08/11/2003 | 16:49
15
59
להקציף 4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
כשמקציף יפה  לשפוך פנימה חצי כוס משהו
משהו +פריגת לטעמיך /תותים בעונהמרוסקים/ קיוי כנל קפה שוקו או שוקולד נוטלה או בקיצור משהו

להקציף בנפרד 2 שמנת מתוקה חלבית או פרווה

כשמתחיל להיות קצפת להוסיף בזרם את הקערה הקודמת
עד לעירוב מושלם

ליצוק לתבניות אישיות או טבעת גל או שושנה או אינגליש קיק

לאפסן במקפיא

אפשר לקשט בפסטוק אגוזים צימוקים שוקלד ציפס עדשים לימון מגורר

בקיצור השמים הם הגבול

בתאבון ובהצלחה
מתכונים >>
מאקי יקרה,הביצים 'חיות' לגמרי,זה
08/11/2003 | 16:58
14
38
לא ממש מומלץ בריאותית.
אבל אם את עושה ככה גלידה ואוהבת - לבריאות !
ו - השם הזה הולם אותך יותר מאמא של...
מתכונים >>
תודה חנית. ובענין הביצים אולי תסביר
08/11/2003 | 17:02
13
37
תסבירו לי מה ההסטריה אם קונים ביצים של תנובה ומאחסנים בקרור .
האם הסלמונלה לא מושמדת בהקפאה.
ודרך אגב אני לא נוגעת בגלידות כי אני לא אוהבת אני מכינה עבור
בן זוגי ובנו בכורו (שהוא גם שלי) שאוהבים גלידה ולא נוגעים במוצרי חלב
אז הגלידה היא חלק מהחדרת החלב)
מתכונים >>
מאקי,
08/11/2003 | 17:38
12
27
תראי אומרים שבערך ביצה אחת ל - 10,000 ביצים נגועות בסלמונלה.
עוד ידוע שסלמונלה אינה מושמדת בטמפ' מתחת ל60 מעלות (רק מעל) וגם לא במקרר.
לגבי הקפאה.. התקלת אותי, אני לא יודעת.נושא לברור (אבל הגיוני שהפאה לא עושה ניסים בדברים לא תקינים)
ידוע גם שהסלמונלה נמצאת גם בבשר/מוצרי עוף...
וידוע גם על הנזק מסלמונלה לא רק כהרעת מזון.
ידוע החשיבות של ההיגנה בטיפול בכל המוצרים האלו, וצרפתי לך קצת חומר שלא ישעמם..
סביר שרובנו רוכשים ביצים ממשווק ויצרן אמין.
עכשיו:
אהבתי את הדרך שאת מפנקת את יקירייך.
אבל יש אין-סוף דרכים להחדיר להם מוצרי חלב בלי שהם ידעו..
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
אז יש לי רעיון לגבי הביצים:
08/11/2003 | 18:14
11
38
רצוי לערבל אותן מעל באן מארי יחד עם הסוכר ליצירת ביצה ב 60 מעלות..ככה היא עדיין לא מתבשלת היא נעשיית גומי כזאת ועדיין ניתן לקפל לתוך התערובת את המרכיבים הנוספים ליצירת גלידה
מתכונים >>
אלפי תודות לזושי על הפתרון ולחנית
08/11/2003 | 18:22
10
13
על הסבת תשומת הלב והעלתו לדיון ציבורי. עכשיו אני צריכה מדחום (ענין של ימים) ובפעם הבאה יעשה כך.
איפה ויזה מדחום ממולץ???
מתכונים >>
אנא עדכנו בנוגע למד-חום מומלץ
08/11/2003 | 18:27
2
6

יצרן
ספק
מחיר
נקודות מכירה
ניסיון עבודה עם המוצר....
מתכונים >>
לזה חייבים מד-חום-סוכריות
08/11/2003 | 20:16
1
7
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
מדחום סוכריות???
08/11/2003 | 23:14
6
הכוונה למדחום לסוכר, לא?
מתכונים >>
מאקי אני קניתי מד חום מעולה מתבליני
08/11/2003 | 18:55
6
10
הכפר ברשל"צ
המד חום דיגיטלי
ונוא מודד מ-מינוס 10 מעלות ועד פלוס 200 מעלות
ומחירו 110 ש"ח לפני ההנחה של ה-10%
מומלץ מאוד
מתכונים >>
תודה יקירתי..
08/11/2003 | 18:59
5
מה מידת הדיוק של המדחום?
08/11/2003 | 19:06
4
3
כי זה חשוב אם צריך למדוד "על המעלה".
מתכונים >>
לדעתי הדיוק הוא על המעלה
08/11/2003 | 19:11
3
3
וכששאלתי בתבליני הכפר נאמר לי
שהוא מדוייק מאוד ואין לו סטיות בכלל
מתכונים >>
אחלה...
08/11/2003 | 19:15
2
2
ועוד שאלה - אפשר להשתמש בו גם לסוכר וגם לשוקולד נגיד? (כי אני יודעת שיש מדחומים נפרדים לשתי הפונקציות האלה ואני גם מניחה שמדחום עם כזה טווח אמור להתאים לשניהם)

אני כבר מתחילה לעשות בראש "קאצ'ינג קאצ'ינג" ולהוסיף פריט "קטנטן" זה לרשימה כדי שאוכל לטמפרר שוקולד על אמת ולהגיע לקרמלים מושלמים.

מתכונים >>
כן ,ניתן להשתמש גם בסוכר ובשוקולד
08/11/2003 | 19:17
1
4
ניסיתי להשתמש בשניהם ויצא מעולה
מתכונים >>
multi gracias, תודה רבה
08/11/2003 | 23:10
1
יש למדחום הזה שם או פשוט לבקש מדחום דיגיטלי לסוכר ושוקולד?

מתכונים >>
בסיס מעולה לגלידה
08/11/2003 | 18:16
4
42
גלידה סמיפרדו(גלידה רכה )

בסיס:
8 חלמונים
250 גרם סוכר
50 סמק מים
וניל
800 שמנת מתוקה

הכנה:
ממיסים בסיר קטן את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ סמיך אבל לא מידי, להוריד מהאש כשמתחיל לבעבע ועדיין לא משנה צבע.(למי שיש מד חום סוכר זה 117 מעלות
את החלמונים מערבבים במהירות גבוהה במיקסר ושופכים בזילוף דק את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם בהיר ואורירי.
מוסיפים את הוניל.
מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים באופן ידני לחלמונים.
מקפיאים בקופסא .

גיוונים:
אפשר להןסיף, 100 גרם ממרח חלבה, ויש גלידת חלבה.
ועוד: 100 גרם גנש שוקולד
תמצית קוקוס וקוקוס קלוי,
עוגיות אוראו שבורות,
חמאת בוטנים, 100 גרם
וכיד הדמיון
מומלץ אם מכינים גלידת וניל להשתמש במקלות וניל.
מתכונים >>
ה-8 הפחיד אותי... ואגב איך את כותבת
08/11/2003 | 18:30
3
11
את השם של זה (סמיפרדו)  באנגלית או איטלקית?
תודה
מתכונים >>
Semifredo
08/11/2003 | 18:49
2
6
הכוונה לחצי קפוא, אל תפחדי מכמות הביצים, אם מקציפים טוב והסוכר בטמפ' שכתבתי אז הם מתבשלים. המדד הכי טוב יהיה לגעת בכלי של המיקסר וכשהוא קר אז ההקצפה מושלמת.
מתכונים >>
תודה ,הנה עוג גירסאות
08/11/2003 | 19:05
1
10
מתכון-סמיפרדו זנגויל
08/11/2003 | 19:13
7
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
ג'לטו מוקה -מתכון
08/11/2003 | 20:27
17
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
הודעות אחרונות
15:44 | 30.05.16 פפריקה 123
09:03 | 30.05.16 jen711
22:23 | 28.05.16 כוכב114
14:07 | 27.05.16 CapitanMorgan
12:20 | 27.05.16 פפריקה 123
19:50 | 26.05.16 אמא אווזה8
18:45 | 25.05.16 רוני1955
חם בפורומים של תפוז
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ