אוקיי, מתקפת תמונות קטנה.... פסטה!

odedee

New member
פסטה חומה - עגבניות מיובשות

טוב... שלב נוסף ב-quest להכנת פסטה אדומה היה מחשבה להכין אותה עם עגבניות. מאחר שהן רטובות מדי, חשבנו לסחוט עגבניות. מפה הדרך למחשבה על עגבניות מיובשות כבר היתה קצרה... אז בתמונה רואים רביולי ופטוצ'יני מבצק שמכיל עגבניות מיובשות. התוצאה, כפי שרואים, חומה ולא אדומה, לא ממש במפתיע. אבל עדיין נחמד. המתכון לבצק הוא 300 גרם קמח שטיבל 9, 3 ביצים מס' 1, כף שמן זית וכ-10 עגבניות מיובשות, קצוצות הכי דק שניתן במעבד מזון. באופן לא ברור הבצק יצא די דביק, למרות שהעגבניות יבשות... צריך להזהר עם כמות השמן.
 

beagle

New member
טוב, גם לי יש חדשים... צהוב!

150 גר' קמח 9 של שטיבל 100 גר' קמח ללחם 4 חלמונים פלפלים צהובים קלוים מלח, 1 כף שמן זית אחלה בצק, נוח לעבודה. הכנתי רביולי (מלית בטטה שנשארה מאתמול...)
 

beagle

New member
וגם לי יצא חום אדמדם, מין חמרה כזה.

בצק נוראי. 150 גר' קמח 9 של שטיבל 100 גר' קמח ללחם 4 חלמונים מלח, שמן זית (מהעגבניות) עגבניות מיובשות. להבדיל מעודדי אני השתמשתי בעגבניות שהיו מושרות בשמן, שנסחטו היטב לפני ההוספה לבצק. פה החלבונים נראים לי חיוניים. התפורר ברידוד! כנראה לא היו מספיק נוזלים, הוא התנהג כמו בצק פריך, אבל בצק פריך גרוע... לא יודעת. זרקתי את רובו, השתמשתי רק במעט לקצת זברות עם הצהוב ולפטוצ'יני, אבל נשברתי באמצע...
 

droli

New member
זה מדבק התקופות האלו? תקופת הפסטה

הלו? מה קורה פה? נראה משהו!!
 

gabizon79

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

אנחנו צריכים לדבר...אין מילים אורגינל...
 

alex

New member
../images/Emo124.gif בייגלה !!! לפי ...

רשימת המשתתפים לא נראה לי שהתקרה היתה האובייקט היחידי אליו נזרקו חתיכות בצק .
 

המרחפת

New member
ניתן לעשות את הלישה כולה

(לפני זמן המנוחה) בקיטשן אייד? לא חובבת לישה של בצקים קשים, במיוחד לא כשאני משתמשת בדורום אמיתי.
 

beagle

New member
נראה לי שכן, רק לשים לב שהמיקסר לא

יתאמץ.... הבצק קשה יחסית. זה היתרון של מעבד מזון, הוא לא ממש לש, הוא מקצץ, וזה יותר קל על בצק כ"כ קשה. בקיצור, אם יש מעבד מזון עדיף בו, המיוחד אם את מתכוונת להוסיף ירק כלשהוא בשביל צבא, ואז הוא נטחן פנימה לתוך הבצק בצורה אחידה, מה שלא קורה במיקסר. אבל אם את מנסה, תודיעי לנו איך זה הולך
 

bali

New member
מנהל
סחטיין, סחטיקה וסלאמתק ../images/Emo45.gif

מרשים ביותר! נראה טעים משו פחד
וגם יפיפה
 
../images/Emo99.gif../images/Emo59.gifהנשימה נעתקת !!

ואחרי שחזרה קפה קצר , ושחררתם אצלי את שד הפסטה.. מדהים
 

r66

New member
יפה מאודמאודמאודמאוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

 
למעלה