פסטה חומה - עגבניות מיובשות
טוב... שלב נוסף ב-quest להכנת פסטה אדומה היה מחשבה להכין אותה עם עגבניות. מאחר שהן רטובות מדי, חשבנו לסחוט עגבניות. מפה הדרך למחשבה על עגבניות מיובשות כבר היתה קצרה... אז בתמונה רואים רביולי ופטוצ'יני מבצק שמכיל עגבניות מיובשות. התוצאה, כפי שרואים, חומה ולא אדומה, לא ממש במפתיע. אבל עדיין נחמד. המתכון לבצק הוא 300 גרם קמח שטיבל 9, 3 ביצים מס' 1, כף שמן זית וכ-10 עגבניות מיובשות, קצוצות הכי דק שניתן במעבד מזון. באופן לא ברור הבצק יצא די דביק, למרות שהעגבניות יבשות... צריך להזהר עם כמות השמן.
טוב... שלב נוסף ב-quest להכנת פסטה אדומה היה מחשבה להכין אותה עם עגבניות. מאחר שהן רטובות מדי, חשבנו לסחוט עגבניות. מפה הדרך למחשבה על עגבניות מיובשות כבר היתה קצרה... אז בתמונה רואים רביולי ופטוצ'יני מבצק שמכיל עגבניות מיובשות. התוצאה, כפי שרואים, חומה ולא אדומה, לא ממש במפתיע. אבל עדיין נחמד. המתכון לבצק הוא 300 גרם קמח שטיבל 9, 3 ביצים מס' 1, כף שמן זית וכ-10 עגבניות מיובשות, קצוצות הכי דק שניתן במעבד מזון. באופן לא ברור הבצק יצא די דביק, למרות שהעגבניות יבשות... צריך להזהר עם כמות השמן.