מתכון לברוקולי במילוי של עצמו

מתכון לברוקולי במילוי של עצמו

שלום, למישהו יש את המתכון לברוקולי מהתוכנית אתמול? תודה!
 
לא, אין לי

אבל אשמח לקבל את המקור לחומר שאת מעשנת...
 

yair_bar

New member
מנהל
אם לא תענה באופן מיידי תחסם לצמיתות כאן ובפורום החדש

ההתבטאות שלך ממש לא מקובלת
 
אתה מאיים עלי?

למה שלא תסביר לי איך ממלאים ברוקולי? אם זה כ"כ פשוט או טבעי או נורמלי? בוא ננסה גם עירית ממולאת. בצל ירוק?
 

yair_bar

New member
מנהל
תקרא שוב את השרשור ותתנצל בפניה על ההתבטאות ובפניי

וכן - אני מאיים עליך בחסימה בגלל ההתבטאות שלך. &nbsp אני אנסה לעזור לך לקרוא - היא שאלה (כנראה בטעות) על ברוקולי. אתה תיקנת אותה שזה לא ברוקולי אלא קולורבי. היא אמרה נכון ושאלה אם יש לך את המתכון לקולורבי. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp
 

bali

New member
מנהל
לא נראה לי שמשתפים במתכונים של המתחרים ב MKR

אבל ממה שראיתי, לקחו קולורבים גדולים, קילפו אותם עם קולפן ירקות, אולי תיבלו קצת במלח ושמן זית, עטפו בנייר אפייה ואז בנייר כסף ואפו אותם בתנור עד שהם התרככו (לא יותר מדיי כיוון שהם צריכים להישאר מוצקים מספיק כדי להחזיק מילוי). בינתיים בישלו תפוחי אדמה מסוג ראטה (ארוכים וקטנים). כשהקולורבי היו מוכנים, הוציאו עם כף פריזיאן או כפית מהפנים של הקולורבי. את מה שמוציאים, שומרים בקערה. את תפוחי האדמה קולפים ומועכים לפירה יחד עם מה שמרוקנים מהקולורבי. אני לא יודעת מה עוד שמו במילוי. במקביל הכינו חמאת מרווה - המיסו הרבה חמאה עם עלי מרווה וקצת צ'ילי קצוץ דק, ובטח מלח. נדמה לי שאת הקולורבים הממולאים הכניסו לתוך המחבת עם חמאת המרווה והשקו אותם ברוטב גם מלמעלה, ואז הגישו עם קצת מהרוטב. זה ככה מהזיכרון.
 

raya

Well-known member
לא יודעת מה היה בתכנית , אינני צופה בטלביזיה...
בקהילת מוטקה פורסם מתכון לקולורבי שחלק מהמלית זה התוכן שלו.
הכנתי אתמול, ויצא טעים מאוד.
אם הכוונה למתכון הזה- אעתיק אותו.
מצרפת תמונה - אמנם לא ממש במיטבה.
רעיה
קראתי עכשיו את התגובה של bali, אכן זה המתכון. אני אפיתי על נייר אפיה עם שמן זית ומעט מלח.
הוצאתי את התוכן, ערבבתי עם תפוח אדמה קטן מבושל. הוספתי בצל מטוגן, מעט גבינה מלוחה (ברינזה) גבינה צהובה מגוררת. פזרתי למעלה שומשום והחזרתי לתנור.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה פוטומונטאז' !

&nbsp ולראיה כבר קבע החכם מכל אדם שאי אפשר למלא ירק ממשפחת המצליבים. &nbsp
 

מיכי 10

Member
זה נראֶה חמוד! אולי אנסה פעם להכין.

מה הבעיה עם התמונה, רעיה? התירס - תאווה לעיניים
(גילוי נאות, הירק הכי חביב עלי:)).
 

מיכי 10

Member
זה נראֶה חמוד! אולי אנסה פעם להכין.

מה הבעיה עם התמונה, רעיה? התירס - תאווה לעיניים
(גילוי נאות, הירק הכי חביב עלי:)).
 

מיכי 10

Member
אויש, היה כתוב: "קרתה שגיאה - קוד 002", אז לחצתי שנית. סליחה

 

DANIAVNI

Well-known member
אתמול אפיתי בתנור קולורבים חתוכים ל-8

מקולף וחתוך ל=8 200 מעלות מכוסה עם נייר אפייה וכסף 200 לא מכוסה תנור רגיל לפני מרחתי ברוטב שמן זית+שום+חואייג מרק+כף אבקת מרק + דילול במים וערבבתי הכל במטרפה ידנית היה טעים.
 
למעלה