מחר נבשל מוסקה ומיניסטרונה

מחר נבשל מוסקה ומיניסטרונה

1. נקלף תפ"א ונרתיח 2. נכין רגו בולונז: טיגון של בצל, גזר וסלרי חתוכים דק (סופריטו, עם מלח ופלפל שחור) הוספת הבשר הטחון, ופרוק עד שמחליף צבע. 3. נוסיף 1 רסק עגבניות גדול של טל, פולפה אחד של MUTTI ראש שום מקולף וחתוך דק, וכוס יין אדום יבש. 4. נאפה בתנור פלחי חציל עם שמן זית ומלח גס. בתבנית: מניח שכבה של תפ"א (פרוסות), שכבה של חציל שהיה בתנור, את הרגו בשר, מעל עוד שכבה של חציל ומעל שכבה של תפ"א ועגבניות (חצאי פלחים דקים. על זה אני שופך רוטב שעשוי מ-2 שמנת לבישול, פסטה ובצל קצוץ, מטוגן עם 2 חבילות של פטריות שמפניון ובזיליקום. מכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מע', אחרי כשעה, מסיר את הרדיד מלמעלה ומפזר גבינה צהובה מגורדת (הכמות ל-2 תבניות בינוניות). מרק מיניסטרונה. מתחיל בסופריטו של בצל, גזר, סלרי, שורש פטרוזליה, מלח ופלפל שחור. מוסיף מים רותחים, עלה דפנה, פלפל אנגלי ושום כתוש. מביא לרתיחה, מוסיף פולפה ורסק של MUTTI (אחד מכ"א). מוסיף תפ"א חתוך לקוביות קישוא אחד, וגם שעועית לבנה (קפוא, שעועית ירוקה (קפוא) ואפונה (קפוא). מביא לרתיחה ומכבה אחרי שהתפ"א רך דיו.
 

DANIAVNI

Well-known member
תוספת רסק עגבניות ועגבניות תמיד מרגישה כאילו

הולכים לפגוע בארומה של יתר הרכיבים אני בניגוד לאייל שני מאוד מסוכסך עם הפרי/ירק הזה .
 
אתה לא אוהב עגבניות או מוצרי עגבניה?

אני לא אוהב את אייל שני
 
למעלה