לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488044,880 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוף בתנור'
עוף בתנור
<< ההודעה הנוכחית
18/06/2020 | 22:37
7
347
שלום לכולם.
אני מנסה להכין עוף בתנור ולא ממש מצליח.
אני משרה בסילן סויה מלח פלפל שמן זית ללילה שלם את הכרעיים ויום למחרת מכניס לתנור לשעה וחצי על 200 מעלות.
העוף לא יוצא לי צלוי וטעים. יוצא לבן בפנים.
מה אני עושה לא נכון?
האם אני צריך לכסות את העוף? לבשל יותר זמן.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אולי משהו בכמויות של הרכיבים?'
אולי משהו בכמויות של הרכיבים?
19/06/2020 | 07:57
2
136
          
                
כרעי עוף בדבש וסויה
כשמכינים עוף בתנור המתכון יקום או יפול על המרינדה, 
מרינדה מוצלחת ילקקו את השפתיים,
פחות? אז טעם העוף משתלט
ומה עוד? אל תתקמצנו בזמן, כל המרבה הרי זה משובח.
מרינדה:
1/3 כוס סויה משובחת
1/3 כוס דבש 
כף שום כתוש
כף אבקת מרק בצל
חצי כף מלח 
כף פפריקה
פלפל שחור
מיץ מתפוז אחד
2 כפות קטשופ
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את המרינדה
מורחים על נתחי העוף ומאפסנים במקרר
לפחות 12 שעות.
בתבנית חסינת אש מפזרים פרוסות בצל, אפשר גם פרוסות תפו"א
מניחים את נתחי העוף, יחד עם חלק מהמרינדה
אופים שעה וחצי מכוסה בחום 200 מעלות
מסירים את הכיסוי ואופים להשחמה כ- 10 דקות .
 
עוף ממש כהה מתקבל כשיש יין בסביבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה מצוין '
נראה מצוין
19/06/2020 | 08:07
35
לצפיה ב-'נראה מצויין. שתי שאלות ברשותך'
נראה מצויין. שתי שאלות ברשותך
23/06/2020 | 12:49
47
1. אנא הסבירי מה פירוש 

עוף ממש כהה מתקבל כשיש יין בסביבה. איזה יין להוסיף כמה ומתי ?
 
2. כשאת כותבת "חלק מהמרינדה" על כמה מדובר
 
3. למה תבנית אלומיניום ? זה לא בריא.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'ללא קשר למתכון'
ללא קשר למתכון
19/06/2020 | 10:31
3
88
יש להניח את הכרעיים (אני מעדיף אותם מפורקים) במחבת עם קצת שמן זית ולתת להם טיגון קל לקבלת צבע, לפני שיכנסו לתנור, מ-2 הצדדים.
משם לתבנית, עם הירק או התוספות, לכסות ברדיד אלומיניום ולתנור של 240 מע' לשעה. אח"כ להוריד את הרדיד ותת לעוף השחמה קלה. אפשר גם להפוך, אם אתה מחפש השחמה ב-2 הצדדים.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'איזה שלב בתנור? התחתון האמצעי? '
איזה שלב בתנור? התחתון האמצעי?
19/06/2020 | 10:34
2
29
לצפיה ב-'באמצע'
באמצע
19/06/2020 | 11:35
63
למעלה זה נצרב מהר מדי לטעמי.
לא טורבו. חימום רגיל מלמעלה ולמטה.
כל אחד והתנור שלו. צריך להכיר ולכוון טמפ' בהתאם. יש כאילו חזקים, אז מספיק פחות חום ולהפך.
טעמים:
לטעמך, אם תבקש משרה לעוף. אני לא תמיד משרה וגם יוצר נהדר. גם עוף נטו טעים. 
הטיגון המוקדם בהחלט מוסיף.
אל תרתע מ-3 שלבים:
1. טיגון מקדים
2. אפיה עם כיסוי של רדיד אלומיניום
3. השחמה ללא הרדיד בחום ישיר.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'כשאופים בטורבו אין באמת משמעות למיקום בתוך התנור'
כשאופים בטורבו אין באמת משמעות למיקום בתוך התנור
19/06/2020 | 18:37
33

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ