לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4488044,880 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שניצל וינאי '
שניצל וינאי
<< ההודעה הנוכחית
20/05/2020 | 20:18
21
524
ככה אני  מכין, בא לי לשמוע (ולראות) אם אפשר איך אתם מכינים

אז אשמח למתכונים
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה יופי....'
נראה יופי....
20/05/2020 | 22:59
9
156
שניצל מנתח שייטל עגל או חזה עוף corn fed הנתח פרוס
בעובי בינוני ובשום אופן לא דק. לא דופק אלא אם כן השניצל
לא בעובי אחיד.
קימוח וניעור, טבילה בביצה טרופה מתובלת מלח פלפל ולפעמים
מעט מיונז או חרדל, 
טבילה בפירורי לחם טחונים דק או פנקו דק ושוב טבילה בביצה
ושוב בפירורים, את הפירורים אפשר לתבל באבקת שום/אבקת בצל
אבל לחשב את התיבול הכללי.
טיגון בשמן עמוק 180 מעלות כדקה עד הזהבה בלבד.
מתכונים >>
לצפיה ב-'גם אני נגד דפיקת שניצלים, ומשאירה אותם כמו שהם. לא מבינה'
גם אני נגד דפיקת שניצלים, ומשאירה אותם כמו שהם. לא מבינה
21/05/2020 | 00:53
7
96
 
למה אוהבים אותם דקים כל כך.
 
אבל לא הבנתי למה אתה מצפה את השניצלים בחמש שכבות, ולא רק בשלוש?
האם לא עדיף שהציפוי לא יהיה כל כך עבה? 
או שבשיטה שלך השניצל עצמו נשמר יותר עסיסי?
מתכונים >>
לצפיה ב-'בסך הכל השכבה דקה אבל...'
בסך הכל השכבה דקה אבל...
21/05/2020 | 08:50
1
86
בכדי לטגן בטיגון עמוק שהוא מהיר יותר, אחיד יותר
וגורם לספיגת שמן מעטה יותר יש צורך בציפוי מעט
יותר עבה מהרגיל אבל הוא אינו מורגש עבה באכילה
גם פירורי הלחם עדינים מאד.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה על התשובה. אגב הציפוי לשניצלים,'
תודה על התשובה. אגב הציפוי לשניצלים,
21/05/2020 | 18:24
78
 
כשהיינו ילדים, אחותנו הקטנה היתה מורידה את הציפוי מהשניצל, כי אמרה שהיא לא אוהבת ולא רוצה לאכול את ה"סוודר" שלו. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'שניצל וינאי הוא דק.'
שניצל וינאי הוא דק.
21/05/2020 | 10:27
4
109
לפחות אלה שאכלנו בוינה, למשל בפיגלמולר, היו.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מענין, צריך לבקר פעם בוינה.'
מענין, צריך לבקר פעם בוינה.
21/05/2020 | 14:34
35
לצפיה ב-'השניצל שאכלתם'
השניצל שאכלתם
21/05/2020 | 22:10
2
86
היה מחזה עוף?
מתכונים >>
לצפיה ב-'ברוב המקומות הזמנו או עוף או חזיר.'
ברוב המקומות הזמנו או עוף או חזיר.
21/05/2020 | 22:38
70
אנחנו לא אוהבים עגל. נראה לי שרק בביקור הראשון בוינה אכלנו פעם אחת שניצל עגל (על אף שזה השניצל הוינאי האמיתי).
מתכונים >>
לצפיה ב-'שניצל וינאי'
שניצל וינאי
22/05/2020 | 16:33
64
הוא מעגל.
מתכונים >>
לצפיה ב-'שלך נראה סוף!'
שלך נראה סוף!
21/05/2020 | 12:33
25
לצפיה ב-'אפשר הסבר מה יש בצלחת, חוץ מהשניצל ותפוחי האדמה?'
אפשר הסבר מה יש בצלחת, חוץ מהשניצל ותפוחי האדמה?
21/05/2020 | 00:46
67
 
האם הירוקים הם גבעולי אספרגוס? כל כך עבים?
ומה יש בצד ימין מאחור? זאת כרובית מטוגנת, או מה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'מאיזה בשר השניצל שלך?'
מאיזה בשר השניצל שלך?
21/05/2020 | 08:09
40
לצפיה ב-'לאחר נסיונות רבים החלטתי שאני מעדיף ........................'
לאחר נסיונות רבים החלטתי שאני מעדיף ........................
21/05/2020 | 11:16
100
איני יודע אם זה נקרא שניצל, אך אשתמש במילה שניצל.
אני אוהב את השניצל שלי מפרגית הטבלה בביצה טרופה וקמח מצה טיגון בחום נמוך ולקראת הסוף מכה של חום קצת יותר גבוה על מנת שהציפוי יצא מעט חום יותר וקרישי.
בביצה מעט מאוד מלח, מעט חרדל ואם זה רק עבורי ולא עבור זוגתי, גם פפריקה חריפה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה בצלחת שלי ואני אני הכנתי'
מה בצלחת שלי ואני אני הכנתי
21/05/2020 | 12:50
5
131
שניצל הוינאי שלי עשוי מבשר עגל צעיר החלק האחרי (טוכעס)
פרסתי עבה (כ2.5 סנטימטר) ודפקתי עליו, למעט התענוג להכות על הטוכעס של העגל. ככה סיפרו לי שמכינים בוינה.
את הבשר תיבלתי בפלפל מלח, קימוח עדין, ביצה עדין, פרורי לחם וטיגון.
הטיגון בטמפרטורה של 150 מעלות, השמן בחצי מגובהה השניצול והשניצל לא נח לשניה, או מערבלים או עם כף מלטפים אותו בשמן, זהמש שיוצר את הגלים היפים בציפוי.
 
מה בצלחת?
שניצל, תפוחי אדמה אפויים, פטריות בבצק (לא טמפורה), אספרגוס ברוטב הולנדז 
מתכונים >>
לצפיה ב-'שוב, נראה יופי '
שוב, נראה יופי
21/05/2020 | 12:57
23
לצפיה ב-'תודה על ההסברים, ארתור. (:'
תודה על ההסברים, ארתור. (:
21/05/2020 | 18:27
1
25
לצפיה ב-'בכיף '
בכיף
21/05/2020 | 21:01
15
לצפיה ב-'כל כך יפה, נראה טעים!'
כל כך יפה, נראה טעים!
21/05/2020 | 23:48
1
19
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
26/05/2020 | 21:29
7
לצפיה ב-'ראית ארתור? התמונה שלך מככבת בדף הכניסה לתפוז '
ראית ארתור? התמונה שלך מככבת בדף הכניסה לתפוז
25/05/2020 | 10:42
1
18
לצפיה ב-'לא, לא ראיתי '
לא, לא ראיתי
26/05/2020 | 21:33
28
כבוד הוא לי 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

12:13 | 07.07.20 אורחים בפורום
13:28 | 01.07.20 מיכי 10
16:54 | 29.06.20 מיכי 10
00:06 | 29.06.20 מיכאל לנג
13:40 | 28.06.20 אמא אווזה8
18:35 | 25.06.20 מיכאל לנג
12:39 | 25.06.20 מיכאל לנג
10:32 | 23.06.20 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ